Jeg har gennem de sidste 5 Ã¥r kun oplevet at fÃ¥ personlige og dygtige vejledinger i, hvordan jeg skal hÃ¥ndtere mine investeringer. Jeg har fÃ¥et hjÊlp til bÃ¥de kortsigtet og langsigtede investerin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter salg af hus investerede jeg et stÞrre belÞb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 mÃ¥neder var der en positiv forrentning pÃ¥ 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 Ã¥r, sÃ¥ det er efterhÃ¥nden lidt over fem Ã¥r. Jeg har vÊret super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig - uproblematisk behandling. Tak for rigtig god service - som altid! Mvh Torben
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

UbesvÊret og fair investering
Alt har fungeret som det skulle, både ind- og udbetaling. Support har desuden vÊret meget hjÊlpsomme og hurtige til at svare. Intet at klage over.

Gode anmeldelser er berettiget
Norm Invest har meget gode anmeldelser. Det var det jeg selv undersÞgte efter, da jeg skulle lede efter en investeringsapp.
Det er fuldstÊndig forståeligt. Brugerfladen er ligetil og enkel, hvilket tiltaler mig meget.
De har lave omkostningsgebyr, hvilket også indvirker positivt på afkastet.
Hans-Christian og Sofia har vÊret dygtige til at komme med hurtige og brugbare beskeder, nÃ¥r jeg har henvendt migð

Mange ting fungerer godt
Mange ting fungerer godt: De skaber godt afkast og med markant lavere omkostninger. App'en fungerer godt og de er også lette at komme i kontakt med

LydhÞr
Forklarende
HjÊlpsomme
Lette at komme i kontakt med

Professionel passiv investering og stÊrkt afkast siden 2022
Jeg har vÊret kunde hos Norm Invest siden 2022 og har vÊret yderst tilfreds med hele rejsen. Deres tilgang til passiv investering giver en unik ro i maven, og jeg har i perioden opnået et afkast på over 30%. Det er ikke kun procentsatsen, der er imponerende, men også den faktiske vÊkst i min formue, som i dag udgÞr et betydeligt belÞb.
Senest har jeg fÃ¥et hjÊlp af Hans-Christian til at optimere min opsparing pÃ¥ en Aktiesparekonto (ASK). Processen med at flytte midler fra mit frie depot blev hÃ¥ndteret yderst professionelt, og her blot halvanden uge efter skiftet er min samlede beholdning allerede hÞjere end fÞr overfÞrslen â herunder udmÊrker afkastet pÃ¥ den nye ASK sig sÊrligt.
Det, der virkelig gÞr en forskel hos Norm Invest, er deres kundeservice. De gÃ¥r altid det ekstra skridt for at svare grundigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, hvilket skaber stor tryghed. En sÊrlig tak til Sofia for hendes '10âer adfÊrd' og fantastiske support. Norm Invest kan varmt anbefales til alle, der Þnsker en seriÞs, gennemsigtig og effektiv investeringslÞsning.

Ordentlig og tydelig kommunikation
Ordentlig og tydelig kommunikation. Og så er de de billigste forvaltere du kan få.

Norm Invest ããã®åç
Jeg har ikke selv tid til at investererâŠ
Jeg har ikke selv tid til at investerer i Þjeblikket, så jeg har oprettet en aktiesparekonto hos Norm.
Det fungerer simpelthen så nemt at og deres kundeservice besvarer alle spÞrgsmål lynhurtigt.
Det er nemt at fÞlge med i sin investering via appen.

Super nem betjening
Super nem betjening. Hurtig reaktion. God forvaltning af opsparing.

Super nemt og overskueligt
Helt enkelt investering. Det er nemt at komme i gang, og appen er virkelig overskuelig. Selvom jeg ikke er aktie-ekspert, fÞler jeg mig helt tryg. Det spiller bare.

Norm Invest ããã®åç
Kan en bank virkelig ikke have styr på love og regler?
Jeg har vÊret kunde hos norm invest siden 2021 tror jeg, og det har vÊret fint. Ikke super godt afkast, men mit eneste valg som amerikansk statsborger, da der gÊlder nogle love i USA, for amerikanske statsborgere i udlandet der vil investere. Bl.a. må du ikke investere i fonde der er investeret i amerikanske aktier, fra udlandet. Dette skal gÞres igennem ens amerikanske bank.
Dem har jeg skrevet meget med rådgiverne om inden jeg blev kunde. Jeg har flere mails liggende hvori der står at de kender alle disse regler og skattereglerne omkring det, og sÞrger for at indsende alle relevante papierer til usa ved skattetid (det er jo ikke automatisk som herhjemme)
Jeg opdagede tilbage i sommers da jeg var hjemme i Californien, og til mÞde med min bank der, at de kunne se at norm invest havde brudt gÊldende regler, og de mails de tidligere sendte, og altså alligevel havde investeret i fonde som indeholdte amerikanske aktier på mine vegne.
Dette betyder en del ting for mig. Både risikerer jeg straf de de amerikanske skattemyndigheder, samt skal jeg bruge enorme mÊngder af tid og penge på at finde ud af den her massive og farlige fejl som norm invest har kastet mig ud i. Hvis de ikke vidste bedre kunne man da overveje at forstå situationen - men når jeg har på skrift at de vidste, at det ikke var efter reglerne, synes jeg det er en uheldig sag for dem.
Nu kan man ikke lÊngere vÊre kunde hos dem, som amerikansk statsborger, efter Saxo bank blev opkÞbt. Det er nok det bedste der kunne ske for virksomheden. Dog skulle alle kunder vÊre ude i juni mener jeg. Hans-Christian, kan dog stadig ikke finde ud af hvad i alverden der lige skal ske, så de har ikke lukket min konto endnu.
Der er ikke styr på noget som helst, bliv langt hellere kunde et andet sted, inden i binder jer ind i denne skÊrsild af inkompetence, farlig uvished og ansvarsfraskrivelse

Norm Invest ããã®åç
Man fÞler sig set som kunde
Norm leverer kundeservice pÃ¥ et niveau, man sjÊldent mÞder. Jeg fÃ¥r feedback, der passer til mig og min situation â ikke generelle standardsvar. De lytter, forstÃ¥r og fÞlger op. Det giver tryghed og tillid som kunde.

Super hjÊlpsom support
Super hjÊlpsom support. En app der fungerer

Norm Invest ããã®åç
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, når man har allermest brug for det - hvad end det er en fredag eftermiddag eller sent en tirsdag eftermiddag. :)
Man får hurtig, kyndig og god service med det samme, og der er altid hurtige og gennemtÊnkte lÞsninger. Det er meget vÊrdsat, når man har med penge og investeringer at gÞre. :)

Gode menneskelige relationer
Gode menneskelige relationer. Man får altid svar på spÞrgsmål og undringer, som der kan vÊre mange af :)

Super nem platform
Super nem platform ! Og servicen er i top.
Afkast er gode og du skal ikke selv bekymre dig om at passe investeringen.
Det klarer eksperterne for dig.

Norm Invest ããã®åç
Rigtig nemt overblik over ensâŠ
Rigtig nemt overblik over ens investeringer.
Afkast på ca. 9% fra sommeren 2025.
Norm Invest klare alt for en.
Fantastisk kundeservice!

Venlig og seriÞs håndtering
Hurtig, venlig og professionel kommunikation samt hurtig hÃ¥ndtering ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã