Jeg har gennem de sidste 5 Ã¥r kun oplevet at fÃ¥ personlige og dygtige vejledinger i, hvordan jeg skal hÃ¥ndtere mine investeringer. Jeg har fÃ¥et hjÊlp til bÃ¥de kortsigtet og langsigtede investerin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter salg af hus investerede jeg et stÞrre belÞb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 mÃ¥neder var der en positiv forrentning pÃ¥ 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 Ã¥r, sÃ¥ det er efterhÃ¥nden lidt over fem Ã¥r. Jeg har vÊret super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig - uproblematisk behandling. Tak for rigtig god service - som altid! Mvh Torben
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nemt både at indbetale og udbetale
Har haft min portefÞlje i ca. 5 år og der er fin vÊkst. Norm Invest svarer hurtigt, informerer hvis der skal rebalanceres eller indsÊttes kontanter til at dÊkke de små omkostninger og servicen er i top. Har lige fået udbetalt et belÞb idag og det var nemt at sÊtte processen igang.

Jeg bruger Norm Invest somâŠ
Jeg bruger Norm Invest som investeringsplatform, da det er billigt og de er super dygtige og venlige!

Norm Invest ããã®åç
Altid venlig betjening og hurtigt svar
Altid venlig betjening og hurtigt svar, super oplevelse hver gang man er i kontakt med Norm Invest,

Bedste investeringsplatform
Super lÞsning, hvis man vil undgå at bruge for meget tid på sine investeringer.
Hurtig og virkelig god service. De er altid behjÊlpelige! Kan kun anbefales ðð

Nemt og trovÊrdigt
Nemt og trovÊrdigt. En let og tillidsvÊkkende måde at investere på uden at man selv behÞver at vide noget om investering.

Norm Invest ããã®åç
Den bedste og mest velsmurteâŠ
Den bedste og mest velsmurte investeringsplatform jeg endnu er stÞdt på. Fremragende afkast har jeg også fået med de seneste år. Jeg anbefaler varmt Norm Invest

Udbetaling af midler
Jeg tÊnker at det er noget besvÊrligt, når man vil trÊkke penge ud ?????

God passiv investeringsforening
God passiv investeringsforening. Jeg har vÊret godt tilfreds og bruger dem måske snart igen.

Norm Invest ããã®åç
Super skarp service og produkt
Super skarp service og produkt. Jeg er glad kunde på 4. år.

Helt klar anbefaling
Det er virkelig en god oplevelse med Norm Invest.
De er altid tjekkede og svarer lynhurtigt på forespÞrgsler og spÞrgsmål.
Det kan kun anbefales.

Norm Invest ããã®åç
Alle medarbejdere er sÞde og hjÊlpsomme.
Har haft en del dialog med Jeppe som er yderst kompetent og guider en på en rolig måde.

Norm Invest ããã®åç
Den nemme og gode investering
Nemt, tilgÊngeligt og super gennemfÞrt virksomhed. Har investeret ved dem gennem 2,5 år og kun haft gode oplevelser ;)

Norm Invest ããã®åç
Virkelig god service hele vejen igennem!

God investeringsplatform
God investeringsplatform, hvor du kan målrette dine investeringer til din risikoappetit

Topklasse ð
De allerbedste anbefalinger fra mig.
Altid hÞflig, hurtig og hjÊlpsom kundeservice.

Norm Invest ããã®åç
Nemt at få udbetalt sin investering
Nemt at oprette en investeringskonto, god kundeservice, der svarer inden for kort tid, og så er det nemt at få udbetalt sin investering.

Fantastisk investeringsplatform for begyndere
Jeg har haft en opsparing i Norm Invest i snart 4 år, og der er altid fantastisk kundeservice når man skriver til dem for at få lavet Êndringer/udbetalinger. Kommer til at vÊre kunde mange år endnu.

Norm Invest ããã®åç
God og ligetil investeringsplatform.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã