2.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

DÃ¥rlig oplevelse med kundeservice

Jeg er blevet ringet op flere gange, hvor det fÞrste jeg hÞrer er: “Hej du bliver optaget.” Jeg har ikke givet tilladelse til at blive optaget, og jeg synes, det er dybt uprofessionelt at starte en samtale pÃ¥ den mÃ¥de uden at give et klart valg fra starten.

I dag blev jeg faktisk sur over det og sagde direkte: “I har ikke ret til bare at optage mig.” Svaret jeg fik var, at jeg bare kunne slÃ¥ det fra – men jeg pÃ¥pegede, at det netop er deres ansvar at oplyse mig om, at jeg har et valg, nÃ¥r de siger, at samtalen bliver optaget. Som kunde skal man ikke selv gÊtte sig til rettighederne.

Derudover bliver jeg ringet op, fordi jeg ikke har betalt en regning – men jeg har gentagne gange gjort opmÊrksom pÃ¥, at jeg ikke fÃ¥r mine fakturaer pÃ¥ mail, som jeg har bedt om. Som virksomhed har jeg en bogholder, der hÃ¥ndterer betalinger, og det er uholdbart, at jeg skal logge ind i e-Boks hver gang. NÃ¥r jeg fÃ¥r fakturaen pÃ¥ mail, bliver den betalt – enkelt og effektivt.

At jeg oveni skal spilde tid i telefonkÞ, gÞr oplevelsen endnu vÊrre. Alt i alt en meget frustrerende kundehåndtering, der kunne lÞses nemt, hvis de blot lyttede til kundens behov og rettigheder.

2025幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

Inkasse men hov regningen var betalt...!

Santandar bruger dem åbenbart som samarnejds partner for inkasso opkald, jeg har ikke misset nogle regninger og har flere bil lån igennem dem som ingen problemer har, men pga Santandars system havde problemer med PBS oprettelse så ender det med de ringer til mig som en anden kriminel og fortÊller mig at jeg skal betale, da vi snakker og får fortalt at det ikke er mig som er problemet og jeg iÞvrigt allerede har betalt regninger.. så siger han "hov det kunne han godt se" og så lagde han bare få!

Hold kÊft det firma er til grin og sikke en måde de opfÞre sig på! jeg har klaget til dem til santandare og de er allerede begyndt at kigge ind i sagen da de også skal kunne stå inde for hvilke noget ravl og krat de bruger som samabejdspartnere

2025幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Umuligt at komme igennem til dem.

umuligt at komme igennem til dem, kÞbte en bil og lånte igennem Santanderbank og fik en SAFE forsikring med i aftalen som jeg ikke Þnskede og ville benytte mig af mine 30 dags fortrydelsesret men efter flere opkald og e-mails er det efter en mdr stadig ikke lykkedes at komme igennem til dem på nogen måder, ingen svar på mine mails og når man ringer til dem, ringer den bare i det uendelige.

efter 10 min hvor den bare ringede og ringede lykkedes det endeligt at komme igennem i dag og efter en kort snak med en meget flink medarbejder, fik jeg opsagt min forsikring.

2024幎3月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ