DÃ¥rlig oplevelse med kundeservice
Jeg er blevet ringet op flere gange, hvor det fÞrste jeg hÞrer er: âHej du bliver optaget.â Jeg har ikke givet tilladelse til at blive optaget, og jeg synes, det er dybt uprofessionelt at starte en samtale pÃ¥ den mÃ¥de uden at give et klart valg fra starten.
I dag blev jeg faktisk sur over det og sagde direkte: âI har ikke ret til bare at optage mig.â Svaret jeg fik var, at jeg bare kunne slÃ¥ det fra â men jeg pÃ¥pegede, at det netop er deres ansvar at oplyse mig om, at jeg har et valg, nÃ¥r de siger, at samtalen bliver optaget. Som kunde skal man ikke selv gÊtte sig til rettighederne.
Derudover bliver jeg ringet op, fordi jeg ikke har betalt en regning â men jeg har gentagne gange gjort opmÊrksom pÃ¥, at jeg ikke fÃ¥r mine fakturaer pÃ¥ mail, som jeg har bedt om. Som virksomhed har jeg en bogholder, der hÃ¥ndterer betalinger, og det er uholdbart, at jeg skal logge ind i e-Boks hver gang. NÃ¥r jeg fÃ¥r fakturaen pÃ¥ mail, bliver den betalt â enkelt og effektivt.
At jeg oveni skal spilde tid i telefonkÞ, gÞr oplevelsen endnu vÊrre. Alt i alt en meget frustrerende kundehåndtering, der kunne lÞses nemt, hvis de blot lyttede til kundens behov og rettigheder.