Jeg bestilte 4 knager. Ved ankomsten var den ene skÊv, hvilket jeg gjorde dem opmÊrksom på med fotos, hvorefter de sendte en ny pakke indeholdende 2 nye knager.
Jeg kÞbte op til jul et produkt fra virksomheden som gave til min bedre halvdel. DesvÊrre levede produktet ikke op til den lovede kvalitet, og vi blev Êrligt talt lidt skuffede, da det hverken fÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte to par af Nordic cozys strÞmpebukser (med varm fyld pÃ¥ indersiden). Det ene par har der ikke vÊret noget problemer med, men det anede par fik underlige trÊvler i stoffet allerede efter fÞrst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem fantastisk kundeservice. KÞbt nogle tykke strÞmpebukser som er helt igennem lÊkker at have pÃ¥, oplevet dog et lille problem med den fÞrste par jeg prÞvet, skrev til dem og de sender no... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordic Cozy er et Dansk familieejet firma, etableret i 2022. Passionen er Cozy clothing i kun den bedste kvalitet, vores produkter er til dig som Þnsker ultimativ forkÊlelse, og Êgte Nordisk hygge.
Klampenborgvej 230A, 11, 1112, 2800, Lyngby, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@nordiccozy.dk
- nordiccozy.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Super lÊkker blÞde varm tights
Super lÊkker blÞde varm tights. Dejlig pas form også til når man har lidt kurver.
Hurtig levering. Bestilte dem igår eftermiddags og havde dem tidligt nÊst morgen.

Nordiccozy ããã®åç
Jeg har kÞbt fleece leggings
Jeg har kÞbt fleece leggings hos Nordic cozy, og de er dejlig virkelig varme.
Kundeservice medarbejder Sophie, var utrolig hjÊlpsom med stÞrrelserne.
Min order blev leveret dagen efter.
Alt i alt meget positiv oplevelse at handle hos jer. âºïž

Nordiccozy ããã®åç
Hurtig levering og godt produkt!
Hurtig levering og godt produkt!
Jeg bestilte de forede strÞmpebukser og modtog dem dagen efter! De lever fuldt ud op til forventningerne. De er meget varme, så jeg er glad for at foden ikke er foret, så det ikke bliver for varmt i skoene :)
Kan kun anbefales.

Dejlig kundeservice ð
Super venlig og tålmodig kundeservice!
De kunne f.eks. sagtens annullere hele eller dele af min ordre selvom jeg fÞrst skrev dagen efter jeg havde lagt min ordre. Og de retter alle de fejl, du indberetter, såfremt du har et screenshot af det.
Og så er deres Tights faktisk ret gode til at holde kulden ude :)
Den eneste forbedring jeg ville lave, er at gÞre returfragten gratis, så man kan prÞve stÞrrelserne fÞr man beslutter sig.

Nordiccozy ããã®åç
Endeligt lykkedes det mig at findeâŠ
Endeligt lykkedes det mig at finde strÞmptebukser med varmt inderfoer. De kom hurtigt og er i fin kvalitet. Dejligt varmer og super behagelige at have på.

Nordiccozy ããã®åç
Firmaet gjorde en undtagelse ððððð
Jeg fik en meget fin service, der ellers ligger udover dét, firmaet giver.

Nordiccozy ããã®åç
Super soft and warm but...
Super fast delivery and very soft and super warm! Only downside is that the feet are not lined and as such are as cold as normal pantyhose and break just as easily - I already have a hole in both feet after wearing them for 1 day.

Bestemt ikke tilfreds!
Bestemt ikke tilfreds!
Bestilte et par strÞmpebukser. Pasformen i bagdelen er super mÊrkelig. Jeg ville returnere varen, men fik at vide at de ikke returnerer strÞmpebukser.
Det er det mÊrkeligste jeg har hÞrt! Man prÞver strÞmpebukser som man prÞver bukser.. skal man nu heller ikke kunne returnere bukser???
Kan forstå hvis det er undertÞj eller badetÞj, men det er altså bare strÞmpebukser.
MEGET DÃ
RLIG SERVICE!
Kommer ikke til at kÞbe noget her igen!
1 stjerne!
OPDATERING! (23.11.2023)
Efter at have skrevet denne anmeldelse, så kontakter NordicCozy mig igen og fortÊller, at de nu har Êndret i deres returpolitik og vil refundere mine penge, dog ville de så sÊtte stor pris på at denne anmeldelse så blev fjernet.
Det vil jeg ikke gÞre, men laver derfor denne Êndring/opdatering.
Jeg håber at dette gÞr at andre ikke havner i samme situation.
Pengene er kommet retur og det takker jeg for!
2 stjerner.
ODATERING IGEN! (29.11.2023)
Jeg er igen blevet kontaktet af firmaet - og endda af direktÞren - som skriver at han synes min anmeldelse er tarvelig, fordi han synes, at de har gjort alt for at gÞre mig tilfreds.
Igen så takker jeg for at jeg har fået mine penge retur! Det er jeg meget glad for!
Men jeg havde aldrig fået dem uden denne anmeldelse, da jeg havde givet udtryk for samme utilfredshed i en mail, uden held.
Min anmeldelse ville vÊre den samme af produktet, da jeg synes at det er et dårligt produkt. Og det synes jeg, at jeg har ret til at anmelde, lige som andre har ret til at anmelde deres gode oplevelser.
Også selvom det giver en dårlige score på trustpilot.
Derfor går jeg tilbage til min oprindelige vurdering på 1 stjerne.
Jeg håber at firmaet vil tage til eftertanke hvordan de henvender sig til sine kunder.

Nordiccozy ããã®åç
De varme strÞmpebukser er heltâŠ
De varme strÞmpebukser er helt fantastiske og kom hurtigt. Kan bestemt anbefales, sÃ¥ vi ogsÃ¥ kan have kjoler pÃ¥ om vinteren uden at fryse ð.

Over ordnet tilfreds. Men
Over ordnet tilfreds.
jeg blev dog noget skuffet over at fÞdderne i strÞmperne er aml strÞmpebuks og ikke fleece så går ud fra de vil blive slidt hurtigt i stykker og vil have kolde fÞdder.
Jeres str guide kan i vidst også godt rette i skriver at str l-xl passer personer som vejer 75-95 kg
Jeg vejer ca 85 så de burde side helt rigtigt men de er meget stramme og nÊsten for korte i benene. Ud over det er de dejlig blÞde og flotte

Nordiccozy ããã®åç
Fast delivery and good product
Fast delivery and good product. The pantyhose looked like the ad!

Fine produkter
Fine produkter, dog lidt lang leveringstid og ingen information fÞr pakken var i pakkeshoppen. Nåede at blive i tvivl om jeg var blevet snydt.
Pakken kom dog frem uden problemer og strÞmpebukser og strÞmper er dejlig lÊkre

Nordiccozy ããã®åç
Nordic cozy lived up to my expectations
Nordic cozy lived up to my expectations, although there was a hole in my item. Though I will say that the customer service was outstanding. I already received a new pair of tights and they are incredible comfy to wear. I would recommend it to everyone who would like to wear skirts or dresses during winter.