Zamówiłam dwa drzewka 28.05. i po dwóch tygodniach nadal nie doszły. Na mój email firma kazała czekać na przesyłkę, zrobić zdjęcia i nie wiem co dalej, bo jak dla mnie logicznym jest,że po dwóch tygo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De var virkelig hjælpsomme og havde høj service til at finde den perfekte Pink Princess. Dog var de to flotteste blade på min forholdsvis dyre plante knækket og bøjet ved ankomsten. Øv, nu må vi se... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har bestilt herfra to gange men efter en måned begyndte min scindapsus treubii dark form at tabe balde, jeg tog den ud af potten og rødderne var rådnet væk i sådan en grad at det ikke kunne være... もっと見る
企業が回答しました
Philodendron Pink princess. Pianta bella e abbastanza grande, è però arrivata con 2 foglie rotte. L'imballo forse poteva essere migliore, ma credo che il danno non dipenda dal negozio ma dal tras... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Nordic Plant er en dansk online konceptshop, som leverer planter til hele Danmark - både til den private forbruger, men samtidig også til virksomheder. Nordic Planter bestræber sig på, at have et sortiement, som differentierer sig fra konkurrenterne i forhold til sjældenhed, kvalitet og pris.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Succes!
Super godt pakket, med inkluderet heatpack så min længe ønskede plante kunne overleve turen i det kolde vejr. Også et rigtig fint og sundt eksemplar. Her handler jeg gerne igen

Monstera Deliciosa
Update:
Been contacted and helped to pick and choose the perfect plant. Great customer service :)
I bought a big Monstera Deliciosa. The plant arrived fast and in good condition but most of the primary leaf vein are broken so some of the leaves looks droopy.

Nordic Plant からの回答
Hurtig levering og flotte planter til…
Hurtig levering og flotte planter til en skarp pris 😊

Excellent service
Excellent service. The plant came in excellent conditions, well packed, clean and beautiful. Definitely I will buy from them again!

Hurtig levering, fantastisk indpakning
Hurtig levering, og min Dragon Scale var SÅ godt pakket ind, og var i rigtig god stand ved ankomst. Den fik endda en varmepakke med så den ikke blev kold! Jeg fik også en uventet gæst i form af en lille snegl som sad på planten, men den ville jeg desværre ikke beholde 😝
Definitivt ikke sidste gang jeg handler hos Nordic Plant!

Nordic Plant からの回答
Flot plante og god indpakning
Plante flottere end forventet og i god stand, samt virkelig god indpakning!

Rigtig sød kundeservice
Rigtig sød kundeservice, godt udvalg af planter og fin tilstand ved modtagelse

Hurtig og personlig levering
Nordic plant leverede personligt planten og inden da skrev de, og aftalte tidspunkt.
Jeg har allerede anbefalet flere venner Nordic plant.

God service
Skønne planter, og super hurtig levering, samt pakning af planter. Og skønt hvordan ingen var kommet til skade under levering

Flot plante
Flot plante, man ikke se på den at den er kommer i en papkasse.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Nordicplant 👌😊

Store flotte sunde planter
Store flotte sunde planter. Leveret direkte hjem. Vender tilbage med nye køb.

Øv...
Øv, nu må vi se om der kommer andet lyserødt på nyere blade.

Virkelig hurtig levering.👍🏻
Virkelig hurtig levering.👍🏻
Super godt indpakket og rigtig fin stor plante.

Super firma og service
Bestilte en Pink Princess.
Super flot lille plante - alle pengene værd.
Fantastisk venlig service. Havde bestilt med selvhentning, men blev leveret til veninde fordi det var nemmest for alle. Handler der helt sikkert igen.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。