Zamówiłam dwa drzewka 28.05. i po dwóch tygodniach nadal nie doszły. Na mój email firma kazała czekać na przesyłkę, zrobić zdjęcia i nie wiem co dalej, bo jak dla mnie logicznym jest,że po dwóch tygo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De var virkelig hjælpsomme og havde høj service til at finde den perfekte Pink Princess. Dog var de to flotteste blade på min forholdsvis dyre plante knækket og bøjet ved ankomsten. Øv, nu må vi se... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har bestilt herfra to gange men efter en måned begyndte min scindapsus treubii dark form at tabe balde, jeg tog den ud af potten og rødderne var rådnet væk i sådan en grad at det ikke kunne være... もっと見る
企業が回答しました
Philodendron Pink princess. Pianta bella e abbastanza grande, è però arrivata con 2 foglie rotte. L'imballo forse poteva essere migliore, ma credo che il danno non dipenda dal negozio ma dal tras... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Nordic Plant er en dansk online konceptshop, som leverer planter til hele Danmark - både til den private forbruger, men samtidig også til virksomheder. Nordic Planter bestræber sig på, at have et sortiement, som differentierer sig fra konkurrenterne i forhold til sjældenhed, kvalitet og pris.
Ingerslevs Boulevard 10, 3. th, 8000, Aarhus, デンマーク
- info@nordicplant.dk
- nordicplant.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super god kontakt og forsvarligt pakket…
Super god kontakt og forsvarligt pakket ind. Ingen negativ feedback fra min side :)

Nordic Plant からの回答
Service on point og smuk plante
Utrolig god service og en plante i flot stand til en fin pris.
Det er længe siden jeg har oplevet så god en service, som jeg jeg gjorde ved Nordicplant (selvom det lyder kliché). De svarede hurtigt (og udførligt) på mails og gik langt for, at jeg fik den bedst mulige oplevelse! Det ville ikke overraske mig, hvis min næste plante også bliver herfra :).
Ville dog ønske det var muligt at se præcis hvilken plante man købte, da der er stor variation mellem planter (men det var intet problem, da planten jeg fik var i perfekt stand)

Fremragende!
Hurtig levering. Planterne var pakket forsvarligt. Rigtig flotte planter og stiklinger.

Nordic Plant からの回答
God kundeservice(!) og sunde planter
Nordic Plant har god sans for kundeservice - jeg blev mødt af stor omtanke og venlighed, og vil klart anbefale andre at handle planter hos Nordic Plant. Mine planter blev leveret lige til døren og var sunde og i rigtig god stand.

Philodendron Pink princess.
Philodendron Pink princess.
Pianta bella e abbastanza grande, è però arrivata con 2 foglie rotte. L'imballo forse poteva essere migliore, ma credo che il danno non dipenda dal negozio ma dal trasporto.
Negozio consigliato.
Comprerò ancora da loro.
Cristiano Girimondi

Super god service
Udover de har mange specielle planter, er deres service også på top niveau! De sendte min plante med forkert forsendelsesmetode, og lidt efter jeg skrev til dem på Facebook, fandt vi hurtigt løsningen. Kan kun anbefales!

Nordic Plant からの回答
Nemt og hurtigt - og en flot plante
Nem ordreproces og hurtig levering, samt en rigtig flot plante. Intet at klage over, og det er helt klart en anbefaling værdigt fra min side af!

Nordic Plant からの回答
Fantastisk side til plante nørden
Rigtig god side til plante elskeren der vil have nogle mere eksotiske planter. Jeg har bestilt fra siden 3 gange nu og det er med sikkerhed ikke sidste gang. De har et udvalg af planter jeg har haft svært ved at få fat i andre steder, til rigtig gode priser. Planterne er i rigtig god stand og har en god størrelse. De er pakket rigtig godt og forsvarligt ved forsendelse og det har ikke været noget problem selv når planten har siddet i posten weekenden over. Kan absolut kun varmt anbefale siden 🙌

Nordic Plant からの回答
Har modtaget flotte og sunde planter
Har modtaget flotte og sunde planter. Fin kundeservice og hurtig levering. Kan kun anbefales.

Nordic Plant からの回答
Jordnær og fantastisk kvalitet og service
Et fantastisk udvalg af planter, samt god info om pasning og pleje.
Jeg købte en plante til min veninde, og da jeg kontaktede Nordic plant med et spørgsmål til ordren, oplevede jeg en ekstraordinær god service.
Jeg vil til hver en tid anbefale nordic plant, og jeg er ved at overtale herren herhjemme til, at vi snildt har plads til de 4+ planter jeg har forelsket mig i på siden 🙈

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。