Varen som lovet, og forholdsvis hurtig levering. Jeg fik ikke lov til at give forhÃ¥ndsfuldmagt til GLS, sÃ¥ GLS kÞrte forgÊves, og jeg fik fÞrst pakken 4 dage senere. Jeg ved, at det er et problem pga.... ãã£ãšèŠã
Vi fandt Pernilla 2 til en billigere pris og No-Ga prismatchede prisen. Hurtig god og behagelig kundeservice pr. mail. Levering var hurtig og stolen var pakket forsvarligt ind fra Bruno Mathson og sa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Terrible service, I ordered 6 dining chairs and a table back in December, 2 days before delivery months later I got an email from their delivery partner they would come by. I was out on Holliday, no o... ãã£ãšèŠã
Det tog alt for lang tid fÞr de sendte det. De skrev at varen var pÃ¥ lager og at de ville sende med det samme, men der gik 8 dage fÞr de sendte den, sÃ¥ fik ikke varen hjem i tide til en fÞdselsdag, d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 16ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Pengene trukket, ingen ordrebekrÊftelse
Vi bestilte for en uge siden, og ikke fået en ordrebekrÊftelse, men de har trukket pengene for mÞblet, da jeg ringer derind siger de at de vil sende en ordrebekrÊftelse og at mÞblet bliver sendt fra lageret samme dag, det er nu 2 dage siden og vi har stadig intet hÞrt.
Der stod leveringstiden var 1-3 dage.
Leveringstiden var under al kritik
Lang leveringstid og for meget indpakning
Lang leveringstid, selvom varen var på lager.
Indpakningen var meget grundig â mÃ¥ske lidt for grundig. To stole, som allerede var i original emballage, blev sendt i en stor kasse (ca. 1,5 x 1 meter) oven pÃ¥ en pap-palle, hvilket virkede lidt overdrevet.
Når det er sagt, var der styr på tingene, og alt ankom i fin stand.
Meget langsom levering
Den 23. februar bestilte jeg to tekopper med kagetallerkener og en tepotte. Da tepotten var forsinket, tilbÞd de at sende de andre ting fÞrst, hvad jeg tog imod. Senere bestilte jeg også en sukkerskål, der heller ikke kom til den lovede tid. Da jeg rykkede den 1. april, fik jeg at vide, at begge dele nu var på lager og ville blive sendt snarest. Pakken ankom mens jeg var bortrejst, så jeg måtte få en nabo til at hente den, men da jeg kom hjem i går, konstaterede jeg, at den kun indeholdt sukkerskålen, ikke tepotten, selvom det fremgår at deres hjemmeside, at der er fem eksemplarer på lager !!
God kundeservice og hurtig levering
Der var en fejl på min ordre som jeg fik hurtig, flink og super god hjÊlp til af kundeservice. Forsendelsen var også hurtig og jeg modtog pakken efter 3-4 dage. En rigtig god oplevelse, mange tak :D Jeg kan varmt anbefale Nordiska Galleriet.
Hurtig leveringð
God betjening og godt tilbud
Ingen der svarer
Ingen der svarer, når man kontakter dem.
Ingen mulighed for at levere vare retur.

Stumtjener
God stumtjener , men der var meget lang leveringstid og pengene blev hÊvet omgående .Indpakningen i enderne var ikke stÊrke nok,flamingoen var mast og der var afskalning på emnet, jeg har dubbet og kan godt leve med det hilsen Otto Jensen Solvej 1c Odense sv
HÃ¥ndterer ikke reklamationer
De vender ikke tilbage på reklamationer, når man anvender deres formular.

Meget dårlig oplevelse
Efter at have ventet i mere end to måneder blev USM-skabet leveret i den forkerte farve. Og vi fik ikke nÞglen til kabinettet. Da vi bad om nÞglen, svarede de ikke på spÞrgsmålet og bad os i stedet bruge skruetrÊkkeren til at åbne skabslågen. Samtidig blev vi bedt om selv at returnere skabet, og der blev ikke nÊvnt andre midler. Det, der havde vÊret en meningsfuld graviditetsgave, var nu blevet til en irritation.

Nordiska Galleriet DK ããã®åç
ADVARSEL!!!!!Det er over en mÃ¥ned siden jeg bestilteâŠ
Det er over en mÃ¥ned siden jeg bestilte bestik. Og jeg har INTET hÞrt om hvor eller min ordre er eller hvorfor ekspeditionen er sÃ¥ lang tid undervejs, mails bliver ikke besvaret. Og i Þvrigt bliver man skam spammet med reklamer. Jeg kan ikke anbefale formet og vil ALDRIG selv placere ordrer her igen -FÃJ et firma.

Super vare ( kÞbte et GUBI spejl) fikâŠ
Super vare ( kÞbte et GUBI spejl) fik det leveret en lille uge senere.
Meget kompetent virksomhed og god service
Meget kompetent og god service. Vi skulle have byttet vores varer pga farven, intet problem og god service og dialog om det. Flotte varer.
Hurtig levering og kvalitets produkterâŠ
Hurtig levering og kvalitets produkter til en god pris