Nordiska Galleriet SE レビュヌ

2,648
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een melkopschuimer besteld en die werd snel verstuurd. Echter heb ik door DHL twee maanden moeten wachten omdat ze het tot 2x toe kwijt raakten. Ondertussen onderhield NO GA pro actief contact... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag köpte ett Asplund Snö-skÃ¥p som tyvÀrr hade produktionsskador. Kundservice hanterade reklamationen snabbt och professionellt, och jag fick vÀlja mellan flera bra lösningar. Jag Àr vÀldigt nöjd med... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

LeveranstjÀnsten Àr inte den bÀsta. Vi upplevde att visa saker var lite skadade men inget som pÃ¥verkade helhets bilden av möbeln. Vi tror och antar att det varit via leveransen och kÀnner bara att det... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en Stringhylla för 18.000:-, alla delar fanns i lager. Efter tre veckor fick jag besked att produkten lÀmnat Nordiska Galleriets lager. Det Àr nu tre veckor sedan och transportören har f... もっず芋る

䌁業情報

6. リビングルヌム甚家具の店

Nordiska Galleriet SE に぀いお

圓該䌁業による蚘述

DESIGNMÖBLER OCH INREDNING SEDAN 1912

Möbler och inredningsdetaljer från hela vÀrlden

Hos oss hittar du designmöbler och inredningsdetaljer från hela vÀrlden. En samling unika objekt som vi har tagit hem från jordens alla hörn. Varenda möbel och detalj du ser Àr handplockad från våra hundratals vÀlkÀnda leverantörer och designers. Gemensamt för alla Àr hantverket som gjort dem till tidlösa klassiker eller framtida stjÀrnskott.

Ett heltÀckande sortiment

Vi har över 300 exklusiva varumÀrken vilket ger ett heltÀckande sortiment. Tack vare vår långa historia har vi kunskapen som krÀvs för att hjÀlpa dig att hitta den design som håller högst nivå. Vi sÀljer bara det bÀsta och enbart möbler från erkÀnda formgivare. Naturligtvis Àr allt vi sÀljer Àkta varor som Àr original.

Vi har samlat det bÀsta på en plats. För att du ska kunna uttrycka din designidentitet fullt ut. Vår erfarenhet och kunskap finns alltid till ditt förfogande.

ほが満足

(2,648)

過去12か月のレビュヌ数: 77ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

PÃ¥ ett glasbord jag köpt i butiken

På ett glasbord jag köpt i butiken uppstod en spricka sannolikt pga spÀnningar i glaset. Jag talade med Felicia i butiken som direkt skrev en reklamation och tre arbetsdagar senare stod det klart att jag får ett nytt bord! Under dessa tre dagar fick jag Àven mejl (!) om vad som skedde med reklamationen. Supersnabbt, smidigt och sympatiskt!

2025幎10月29日
5぀星のうち4の評䟡

Superbra kundservice

Superbra kundservice!

Min spelare var inte komplett nÀr den kom, men jag fick snabbt ett svar av deras kundservice dÀr jag blev vÀl bemött av en tjej som heter Linda! Inom kort kunde jag returnera min vara och få en ny.

2025幎10月28日

Outstanding customer service

I bought a radio for a birthday present, but as I was very late ordering, I was concerned that it might not be arriving on time. The customer service (Lisa) at Nordiska was outstanding, trying their best to get the radio to me in due time. Thanks to their positive attitude and efficiency the radio arrived in time - and it's just a fab as it looks on their website. So a big thank you to No-Ga for their customer service and great products.

2025幎10月6日

For 1 mÃ¥ned og 10 dage siden kÞbte jeg

For 1 måned og 10 dage siden kÞbte jeg en gave til min veninde som hun skulle have i gave 8 dage efter ordren var konfirmeret af Nordiska. Pengene blev trukket fra min konto 2 dage efter bestilling, og jeg havde slet ikke modtaget varen eller et trackingnummer til afsendelse af pakken. Anede ikke om den overhovedet ville komme til min venindes fest og jeg brugte flere gange og dage hvor jeg måtte stresse over om den kom. Dagen inden min venindes fest og hun skulle have haft gaven, måtte jeg kÞbe samme ting et andet sted for at kunne give hende en gave.
Jeg måtte ringe og sige at Nordiska måtte annullere min ordre og give mig pengene tilbage. Her en måned og 10 dage efter = 40 dage har jeg stadig ikke modtage mine penge retur på en vare og gave jeg aldrig har haft. Jeg skal pÊnt vente på at Bring finder min pakke og returnerer den til Nordiska. Hvorfor skal jeg som kunde vente på det?
Jeg har aldrig brugt så meget til på at ringe om at få mine penge retur.
Kan bestemt ikke anbefale nogen som skal give en gave på en bestemt dato om at handle der.

2025幎8月22日
Nordiska Galleriet SE ロゎ

Nordiska Galleriet SE からの回答

Hej Charlotte,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att Àrendet har dragit ut på tiden.

Jag har gått igenom din order och kan se att den lades en fredag och skickades tre dagar senare med Bring. Leveransen nådde fram inom tre dagar enligt speditören, men sÀndningen markerades sedan som retur och skulle skickas vidare till oss. TyvÀrr tog hanteringen hos Bring lÀngre tid Àn önskat, vilket ledde till att återbetalningen dröjde.

Vi tar detta vidare internt för att se över våra rutiner med externa leverantörer så att framtida returer hanteras smidigare och våra kunder inte behöver vÀnta lÀngre Àn nödvÀndigt.

Jag kan bekrÀfta att returen nu har mottagits på vårt lager och att återbetalning kommer att genomföras fullt ut, Àven för frakten ut till leveransen. Betalningen hanteras via vår betalpartner och kommer att genomföras direkt till dig.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och att du tagit dig tid att berÀtta om din upplevelse. Din feedback hjÀlper oss att förbÀttra både våra processer och samarbetet med våra externa leverantörer.

Vi kommer att se över Àrendet mer i detalj, och en av våra medarbetare kommer att kontakta dig inom kort för vidare uppföljning.

Tack igen, och vi hoppas kunna ge dig en bÀttre upplevelse vid nÀsta köp.

VÀnliga hÀlsningar,
Enisa

5぀星のうち5の評䟡

TvÃ¥ kvinnliga personer var vÀnliga mot

Två kvinnliga personer var vÀnliga mot mig i butiken. Jag rÀknades som en ny kund. Jag köpte den blå Ethnicraft-soffan jag hade sett på nÀtet och hade bestÀmt mig för. Jag Àr nöjd med soffan nÀr den står i mitt vardagsrum. Soffan Àr ganska liten. Jag har ganska mycket möbler i rummet. Det Àr litet mindre trångt nu. Soffan Àr snygg och trevlig att sitta i.

2025幎8月22日
5぀星のうち1の評䟡

Poor customer service and additional delivery fee

ordered two bedside tables that were supposed to be delivered within 1–3 working days which took days to came out their warehouse. After weeks of waiting, PostNord claimed they couldn’t deliver because of a ‘closed gate’ — but there is no gate at my address. My order was then sent to a terminal, and now I am asked to pay 468 SEK for delivery or pick-up from the terminal that’s only open weekdays. This is unacceptable very poor customer service and misleading delivery information.I feel so regret with my purchase!

2025幎8月26日
Nordiska Galleriet SE ロゎ

Nordiska Galleriet SE からの回答

Dear Customer,

Thank you for your feedback. We appreciate you taking the time to share your experience with us, and we regret to see that it has been a negative one.

We sincerely apologize that the delivery time was longer than the expected 1–3 working days.
You are, of course, not responsible for the payment for any new delivery attempt

Please get back to us with more information by email so that we can assist you further.

Wishing you a good day

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス