Ibland blir det inte som man tÀnkt sig. Jag köpte en dyr espressomaskin frÃ¥n Rocket via Nordiska Galleriet. Det visade sig att det var fel pÃ¥ maskinen, inte bara en gÃ¥ng, utan tvÃ¥. Men vilken tur dÃ¥ a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had een melkopschuimer besteld en die werd snel verstuurd. Echter heb ik door DHL twee maanden moeten wachten omdat ze het tot 2x toe kwijt raakten. Ondertussen onderhield NO GA pro actief contact... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag bestÀllde en Stringhylla för 18.000:-, alla delar fanns i lager. Efter tre veckor fick jag besked att produkten lÀmnat Nordiska Galleriets lager. Det Àr nu tre veckor sedan och transportören har f... ãã£ãšèŠã
LeveranstjÀnsten Àr inte den bÀsta. Vi upplevde att visa saker var lite skadade men inget som pÃ¥verkade helhets bilden av möbeln. Vi tror och antar att det varit via leveransen och kÀnner bara att det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
Nordiska Galleriet SE ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DESIGNMÃBLER OCH INREDNING SEDAN 1912
Möbler och inredningsdetaljer från hela vÀrldenHos oss hittar du designmöbler och inredningsdetaljer från hela vÀrlden. En samling unika objekt som vi har tagit hem från jordens alla hörn. Varenda möbel och detalj du ser Àr handplockad från våra hundratals vÀlkÀnda leverantörer och designers. Gemensamt för alla Àr hantverket som gjort dem till tidlösa klassiker eller framtida stjÀrnskott.
Ett heltÀckande sortimentVi har över 300 exklusiva varumÀrken vilket ger ett heltÀckande sortiment. Tack vare vår långa historia har vi kunskapen som krÀvs för att hjÀlpa dig att hitta den design som håller högst nivå. Vi sÀljer bara det bÀsta och enbart möbler från erkÀnda formgivare. Naturligtvis Àr allt vi sÀljer Àkta varor som Àr original.
Vi har samlat det bÀsta på en plats. För att du ska kunna uttrycka din designidentitet fullt ut. Vår erfarenhet och kunskap finns alltid till ditt förfogande.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Otroligt dålig leverans med upprepade förseningar
otroligt dålig leverans med upprepade förseningar. NÀr Nordiska Galleriet fått betalt och lagt leveransen på en speditör struntar de i vad som hÀnder. Ingen uppföljning om leverenasen faktiskt görs på tid eller överhuvudtaget. Kunden får påminna Nordiska och göra stor del av jobbet sjÀlv.
UtmÀrkt service!
En av mina produkter var tillfÀlligt slut i lager, men eftersom vi Àr mitt i en renovering och behövde den snabbt, var kundtjÀnsten vÀldigt tydlig och hjÀlpsam. De lovade att skicka varan sÃ¥ snart den fanns inne â och samma dag som den kom in, skickade de mitt paket, runt kl. 20:00 pÃ¥ kvÀllen. Det kÀndes verkligen som att de jobbade övertid bara för att hjÀlpa mig. Otroligt uppskattat, guld vÀrt! ð
Bra sortiment och hjÀlpsam personal
UtmÀt bemötande och bra keverens
Fick vÀnta pÃ¥ produkten flera veckorâŠ
Fick vÀnta på produkten flera veckor efter att den hade lovats levereras. Mycket dålig info och lång vÀntan.
Varan kom till butiken pÃ¥ den planeradeâŠ
Varan kom till butiken på den planerade dagen.
DÃ¥ligt behöva betala en vanligtvisâŠ
Dåligt behöva betala en vanligtvis lagervara helt i förskott. Försenad leverans dessutom. Dålig kommunikation om försening. Inte imponerad alls.
Undefined delivery times and no tracking of the order
We had placed an order for items in stock (delivery time 5-7 working days). Actually that was the reason why we chose this company to order the specific items from. The 8th working day we received an email that the order possibly would be delivered two weeks later. Coming to today (these two weeks have almost passed) and we have received no news until we send an email. The reply was that they see our package and will let us know (sometime in the future) when it will be delivered⊠Unacceptable
Mycket bra
BestÀllde en present. Inte testat den Ànnu så kan inte bedöma sjÀlva varan. Leveransen var snabb och varan var överraskande bra paketerad vilket man inte Àr så van vid. Stort plus för det!
Toppkvalitet och bra kundservice ochâŠ
Toppkvalitet och bra kundservice och tack för presenten var uppskattad :)
Katastroflånga leveranstider
Katastroflånga leveranstider. BestÀllde produkt som på hemsidan ser ut att finnas i lager, grön markering och 1-3 leveransdagar. I verkligheten tar det 6v att få produkten.
Och dottern som skickat tillbaka en vara för 4v sedan, har fortfarande inte fått tillbaka sina pengar.
Företaget har en hög svansföring på det mest förutom service.
Tråkig upplevelse
Aldrig varit med om så tråkig paketering av varor. Missonihanddukar levererades nedtryckta i uppenbart för liten papp-kartong och inget papper/plast mellan kartongen och handdukarna. Handdukarna var extremt skrynkliga och tilltufsade nÀr jag packade upp dem, inte riktigt så jag önskar att ta emot en premiumprodukt. KÀndes mer som paketet kom från SheIn (vilket det inte gjorde).
Det som var bra var att de lösteâŠ
Det som var bra var att de löste problemen som dök upp. Trevlig personal.
Mindre bra var deras underleverantör som inte levererade utan skickade tillbaka leveransen. Sedan nÀr min produkt hade kommit så sÀnktes den samma dag på hemsidan. DÀr kunde NG ha hört av sig och gett förslaget sjÀlv att vi får givetvis samma pris som den sÀnktes till, utan hÀr hörde vi av oss som kund för att lösa det.
Så allt löst men inget sjÀlvklart..
Mycket bra rÃ¥d av Lisa och riktigt braâŠ
Mycket bra råd av Lisa och riktigt bra gÀng som levererade sakerna. Toppen!
Snygga och bekvÀm stolar.
Snygga och bekvÀm stolar vilka upptÀcktes hos bekanta och passar utmÀrkt i mitt hem.
Snabb leverans och bra uppföljning avâŠ
Snabb leverans och bra uppföljning av support vid frågor!
Se upp för specialbestÀllningar!
Mycket besviken på hela köpupplevelsen. Köpte en lampa från Nordiska Galleriet. NÀr jag vÀl fick hem den visade det sig att storleken inte stÀmde så jag ville byta den mot en större storlek. Men det gick inte fick jag veta, då lampan tydligen var en specialbestÀllning. Detta var mycket svårt att lÀsa till på sajten.
Så se det som en uppmaning till alla köpare: LÀs igenom allt NOGA innan du gör ett dyrt köp.
Nöjda med våra bÀnkar o med keveransen
Köp av sÀngstomme
Nordiska Galleriet har enligt mig vackra tidlösa möbler med kvalitet och funktionell design. Vi Àr så nöjda med vår nya sÀngstomme! Dessutom var det lÀtt och roligt att sÀtta ihop den. Det var lite lång leveranstid som drog ner betyget från en femma till en fyra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹