レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Deres butikker tager ikke telefonen. Har ringet til Århus 2 butikker Randers Horsens. Jeg bor i Grenaa. Har vÊret til Århus i BrÞnshÞj galleri. Det kunne ikke ombytte modem. Den ande... もっず芋る

Extrem dÃ¥rlig oplevelse med Norlys. Jeg blev kontaktet af deres salgsafdeling og sagde ja til en aftale pÃ¥ baggrund af en fast, ikke-tidsbegrÊnset pris pÃ¥ TV og bredbÃ¥nd. EfterfÞlgende viser... もっず芋る

Hold jer langt vÊk fra Norlys Norlys kundeservice er udliciteret til Responz Helt hjÊlpelÞs kunde service 2 timer i kÞ sendes videre til 1 time i kÞ fordi responz's medarbejdere er ikke trÊnet ord... もっず芋る

Misvisende reklame Jeg sÃ¥ en TV-reklame, hvor Nordlys reklamerer med opladning af elbil for 349 kr. om mÃ¥neden inkl. 250 kWh. Det lÞd som et godt tilbud, sÃ¥ jeg ringede for at bestille det. Her fik... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Leder du efter en måde at udtrykke dig pa? Moderne armbånd til både mÊnd og kvinder, hvor der er levering samme dag i Aarhus.

1.2

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1

224件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Deres butikker tager ikke telefonen

Deres butikker tager ikke telefonen.
Har ringet til Århus 2 butikker
Randers
Horsens.
Jeg bor i Grenaa.
Har vÊret til Århus i BrÞnshÞj galleri.
Det kunne ikke ombytte modem.
Den anden butik var lukket.
Har spillet tid og penge.
Skal igen.
Meget skuffet
Har brugt 150dkk og 2 timmer i kÞrsel.
Som skulle klares over telefon

2026幎5月9日
自発的なレビュヌ

Extrem dårlig oplevelse med Norlys.

Extrem dårlig oplevelse med Norlys.
Jeg blev kontaktet af deres salgsafdeling og sagde ja til en aftale på baggrund af en fast, ikke-tidsbegrÊnset pris på TV og bredbånd.
EfterfÞlgende viser det sig, at:
det leverede ikke matcher det aftalte
prisen alligevel ikke gÊlder
og kundeservice ikke kan stå ved det, der blev lovet
Jeg er blevet sendt rundt mellem flere medarbejdere uden en reel lÞsning.
Til sidst bliver jeg tilbudt enten en midlertidig lÞsning eller at fÃ¥ det hele annulleret – altsÃ¥ rydde op i en fejl, de selv har lavet.
Det er svÊrt at have tillid til en virksomhed, hvor det der bliver lovet i salget, ikke bliver overholdt.
På baggrund af dette forlÞb vÊlger jeg også at opsige min elaftale hos Norlys.
Kan ikke anbefales

2026幎3月13日
自発的なレビュヌ

Det er simpelhen det vÊrste l... til

Det er simpelhen det vÊrste l... til dags dato. Jeg opretter et nyt abbonoment til min far på plejehjem da han er dement. Jeg tilkÞber en kanal med dyr og det går så fint så fint. Det viser sig så at tvet ikke kan arbejde sammen med adopter da det er for gammelt. Jeg ringer så til nordlys og siger jeg er nÞd til at opsige den kanal igen nu skal jeg så have en fuldmagt for at opsige hvad f..... sker der lige.... lige så snart i skal have penge kan i det hele men den anden vej så kan det ikke lade sig gÞre.
Deres kundeservice stinker man blir sendt rundt til 7 forskellige og skal forklare sin sag forfra.

2026幎4月16日

Fantastisk hjÊlp af Anders

Havde kÞbt ny iphone telefon. Kunne ikke finde ud af at overfÞre data fra gammel Android telefon, tog til Norlys på Frederiksberg.
Fik her god hjÊlp af Anders, han fik overfÞrt alle data og ikoner, gav ikke op fÞr telefonen virkede.
5 stjerner til Anders

2026幎3月26日

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner

DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner. Jeg har nu på vegne at min 86 årig mor i 6 uger forsÞgt at få åbnet hendes mail igen, efter Nordlys har lukket den efter min far dÞd 6 mdr. tidligere
Jeg har talt med dem mindst 10 gange og har hver gang fået en besked på at de snart ville åbne den..
Det er fortsat ikke sket 😵‍💫😵‍💫
Hold jer langt vÊk fra Nordlys.. der er INGEN hjÊlp at få

2026幎2月18日

Nordlys og mit jubilÊum.

17/11-2025 opsagde jeg min tv pakke.
Fik mail ang binding til 3/4-2026.
Ny tlf kontakt der bekrÊftede deres fejl, der ingen binding var så 17/12-2025 ophÞrte vores tv signal.
I januar kontaktede jeg nordlys for manglende tilbagebetaling for 17/12-31/12 men fik at vide at det ikke var mig der havde penge tilgode, men derimod nordlys for maglende betaling for januar-februar-marts.
Jeg bad om forklarig på deres krav når aftalen var ophÞrt 17/12-2025
Det kunne den venlige ansatte godt se, og fortalte at jeg havde penge tilgode.
Da der ikke kom penge ind på min konto kontaktede jeg igen nordlys.
Jeg blev bekrÊfte om at der var sat 153,42kr til betaling jeg bad om en bekrÊtigelsesmail
Spurte om der fulgte 3 flasker god rÞdvin med som stafrenter/opkrÊvningsgebyr
Gik ind i Nordlys flotte butik i Aalborg og fik stort set samne smÞre med, at der var modregnet for jan/feb/marts. Jeg viste hende mailen hvor der stod at jeg havde 159,42. Så kunne hun godt finde sagen og meddelte at belÞbet var sat til udbetaling.
Idag er det 2 måneder siden vores aftale ophÞrte og ingen penge på min
Konto
Har det store problem at jeg har elaftaler med Nordlys både i lejlighed og sommerhus og ville gerne vide hvorfor jeg skal beholde dem?????

2025幎11月17日
自発的なレビュヌ

En sÊlger ringer og lave

En sÊlger fra nordlys ringer og laver pistol salg, selvom man som virksomhed er reklamebeskyttet, han fik et pÊnt nej tak flere gange og det fik ham til at smide rÞret på, deres sÊlgere opfÞrer sig utilstedeligt og som nogle der ikke er egnet til deres arbejde.

2026幎2月11日

Kunne jeg give 0 stjerner fik de det

Kunne jeg give 0 stjerner fik de det . Jeg arbejder pÃ¥ et bo sted for fysisk/ psykisk handicappet. En borger har bestilt nordlys pr 1/4. 2025 og det er ikke monteret endnu, men borgeren har betalt hver mdr. De skulle have vÊret kommet i gÃ¥r 20/1 men kom ikke. I ringede i dag jeg og spurgte hvilket Ã¥r vi havde aftalt med dem.Det blev sÃ¥ til 5/2 pga vejret. DÃ¥rlig undskyldning da kablet er gravet i de skal bare bore et hul ind i lejligheden og montere. Øv hvor nederen.

2026幎1月21日

Har fornylig skiftet til Norlys Internet med 5G Router

Har fornylig skiftet til Norlys Internet via en 5G router som jeg har modtaget fra Norlys. Kort tid efter etablering kunne jeg ikke sende/modtage e-mail (Outlook). Det viser sig et vÊre fordi Norlys har tildelt mig en IP adresse der er blokeret af Spamhaus.org der bekÊmper spam i Europa.
Det er fantastisk dårligt at Norlys ikke sikrer at de tildeler en IP adresse der ikke er blacklistet.

2026幎1月12日

Uden billedlegitimation ingen service

Advarsel til alle som tror at man kan gå ind i en nordlys butik og få hjÊlp. Der burde vÊre et opslag på dÞren med tekst "vi kan ikke hjÊlpe dig medmindre du har medbragt billed legitimation". Det står ingen steder og i denne tid med sne er det en kamp at komme til butikken bare for at blive afvist. Uden legitimation fik jeg lov til at aflevere min Stofa router og tv bokse men hjÊlp til mit nu temmelig mangelfulde abonnement kunne de ikke pga manglende billedlegitimation tiltrods for medbragt breve og mails fra nordlys. Ikke engang at sÞrge for at jeg kan tilgå "mine sider" som opdatere på 3 uge, selvom jeg medbragte tablet og mobil telefon og viste dem hvordan min side ser ud. Må indrÞmme at jeg blev temmelig knotten

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Mit simkort i mit sommerhus i Skagen

Mit simkort i mit sommerhus i Skagen virkede ikke og efter lang samtale blev at de ville sende et nyt. Det var vigtigt det blev sendt som aftalt med det samme idet jeg havde gÊster fra Dubai, der både skulle bruge wifi og tv. Sim kortet kom aldrig og Norlys kunne ikke se at det var aftalt. Vi skulle så hente et i Frederikshavn. Det var der ikke da vi kom og ingen kunne hjÊlpe os med at få et nyt! Dårligste service ever !

2025幎12月27日
自発的なレビュヌ

Norlys har ikke styr på noget

Norlys har ikke styr på noget, listen er lang, kan ikke sende mig en email til opdaterign at ny kode, kan ikke finde ud af at sende nye esim kort kode, samdtidigt har de nu stoppet mit gamle telefonnummer.. bare utroligt for dårligt og sådan har det vÊret i årevis. smider rÞret på automatisk, ringer til butikken de, siger kan ikke tage telefonen, men tryk 1 for support, support : vi er lukket..... timevis af spil tid med Nordlys tosserier

2026幎1月2日

Bestilte fibernet-internet

Bestilte fibernet-internet, hvilket aldrig blev etableret, selvom jeg rykkede i 2 måneder. alligevel modtager jeg regning for internettet, som jeg aldrig har fået.
Det er MEGET tidskrÊvende at kontakte Nordlys og de tager ikke aktion på sagen. Det virker som om de ikke har styr på deres virksomhed.

2025幎12月1日

DÃ¥rligt reklame indformation

Misvisende reklame
Jeg så en TV-reklame, hvor Nordlys reklamerer med opladning af elbil for 349 kr. om måneden inkl. 250 kWh. Det lÞd som et godt tilbud, så jeg ringede for at bestille det.
Her fik jeg at vide, at aftalen kun gÊlder, hvis man samtidig kÞber eller lejer en ladeboks, hvilket betyder ekstra udgifter. Det fremgik ikke tydeligt af reklamen.
Jeg oplever derfor reklamen som misvisende og ikke retvisende for den reelle pris.

2025幎12月23日

Alt for hÞj en pris i tar for 1 kanal

Nu hÊver i prisen igen igen og skriver at det grundet stigende omkostninger plus noget mere , vi har kun tv2 og det er det sammen som for 10 år siden , da vi startede med 89kr i mdr og nu 169 kr for samme kanal , Hvad med for en gang skyld sÊt os ned , som altibox lige har gjort for os

2025幎11月26日

Dur ikke

Det er ikke OK at vi betaler for at kunne se tv2 via antenne og det kan vi for det meste ikke.
Man kan ikke komme igennem til jeres kundeservice.
Vi bliver nÞd til at skifte. I tager penge for noget i ikke kan levere.
Man kan åbenbart ikke kommentere på meldelser.
Det er lidt skrÊmende. Censatur

2025幎10月18日

Jeg er kunde og betaler for en 50/50

Jeg er kunde og betaler for en 50/50 forbindelse. Nordlys egen test er citat : Vores hastighedstest er under opbygning. Det har den vÊret siden de startet. Jeg har sÃ¥ testet 3 andre ,, Wifiman, Speedtest.dk og BredbÃ¥nd. dk og de mÃ¥ler fra 9,2/40,7 til 14,8/42. HOLD JER VÆK

2025幎9月30日

Nordlys lover 4 gang at få leverte det

Nordlys lover 4 gang at få leverte det aftalt hver gang bliver det ikke overholdt.
man skal bruge 4 gang 1,5 time i tlf kÞ for at igen at få en lÞgn
Nordlys er ligeglad med kunder og umulig at komme i kontakt med
lad vÊre med at brug dem.
alt andet er ekstremt godt i forhold
når man nÊver ventid siger nordlys jamen det er ikke vores skyld hvad med at overholde jeres aftaler

2025幎9月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。