レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg faldt tilfÊldigvis over Nordic Jewelry pÃ¥ instagram, da jeg net stod og skulle bruge en gave til min niece, som havde Þnsket sig panser smykker. Det er en ret ny virksomhed, men jeg tog alligevel... もっず芋る

Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved sÃ¥ de fÃ¥r fem stjerner herfra, kÞbte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbÞd promte at sende en ny pak... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Vores ambition er at tilbyde vores kunder det bedste fra smykkeverdenen. Vi Þnsker at vÊre med til at give inspiration til dine accessories i hverdagen. Derudover er vores vision at sÊlge smykker i lÊkker kvalitet og tilbyde lave priser.

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

118件のレビュヌ

Only a small part of my order arrived. Refusing to refund.

Only a small part of my order arrived. I’m still waiting on over €100 worth of jewellery. This is 5 weeks later. I’ve emailed them and I’m just getting ‘wait another week’ responses. They are refusing to refund me. The jewellery that did arrive is of very, very poor quality. Absolutely not worth the money and is not sterling silver as advertised. Avoid this company at all costs

2024幎6月6日
自発的なレビュヌ

A bit disappointed with the ring I got

A bit disappointed with the ring I got. It shipped from China and while it's supposed to be silver it is really flimsy. It is one size, so adjustable, but feels like it is going to catch and bend out of shape in no time.

2023幎9月21日

Fik ikke penge retur

Min datter bestilte en ring, som viste sig desvÊrre for stor. Da hun bestilte en stÞrrelse mindre fik hun én magen til den fÞrste.. Hun returnerede begge ringe, efter telefonisk aftale. Der er gÃ¥et tre mÃ¥neder (!) og hun har stadigvÊk ikke fÃ¥et sine penge tilbage. FÃ¥et heller ingen svar pÃ¥ vores e-mails, hvor vi rykker for tilbagebetaling. Øv.

2023幎3月11日

Ødelagt armbånd

Hejsa. Jeg bestilte et armbånd fra hjemmesiden. Da det kom hjem, var det som forventet, men en anelse for stort. Dog så har jeg haft det på 1-2 gange max, og det bliver ved med at gå i stykker og falde af. Det var Þdelagt fra start af, da det faldte af henover dagen!

2023幎3月8日

Hej Sarah,

Du kunne bare have skrevet til os, så sender vi et nyt til dig.

Vh.

delays with shipping but great products

I had some issues with the shipment/delivery of the products, however now in the end i have received them and they are perfect. I am just placing another order :))

2023幎3月7日

Hi Reka,

We did sent the package, but got it back in the mailbox.
We have now sent a new package.
So you should have it within 1-4 working days.

HjÊlp

Min pakke kom ikke

2023幎1月10日

Hej Cecilia,

Det svÊrt at sende en pakke uden noget husnummer.

Du har netop skrevet i dag, hvor din pakke blev af - vi sender en ny i morgen, da vi i dag har fået dit husnummer.

God aften.

Billedet var taknemmelig

Har kÞbt en halskÊde. Den var flot på billedet, men der den kom, svarede den absolut ikke til mine forventninger. RÞg direkte i skraldespanden. Vil aldrig mere kÞbe smykker hos Nordic Jewelry. Vil heller ikke anbefale andre, at gÞre det.
Svar til Nordic Jewelry
For 100 kr. gad jeg ikke have den ulejlighed, at bekoste en returforsendelse.
Rigtig god aften også til jer.m

2023幎1月31日

Godaften Jonna,

Det lyder til du har haft en trÊls dag..
at smide et smykke ud, er da absurd - da du bare kunne have leveret det tilbage, og fået pengene retur. Så kunne en anden have haft glÊde af det!

Men du må have en fantastisk aften ;-)

Der er gået 10 dage nu siden der stod

God kundeservice, der går bare lang tid fÞr pakken kommer

2023幎1月30日

Hej Emilia,

Det tager 1-8 hverdage, og der er gået prÊcis 8 hverdage idag.

Skriv en mail til os i morgen onsdag, hvis du ikke har modtaget pakken :)

Jeg har bestil en bakke og den er ikke

Jeg har bestil en bakke og den er ikke kommer hjem endnu jeg er rimlig skuffet🙁

2023幎1月15日

Hej Caroline,

Du skal bare skrive til os, så sÞrger vi for du får dit smykke.

Smykkerne forsvinder engang i mellem når vi sender med PostNord.

Smid en mail, så finder vi en lÞsning.

God sÞndag!

14 dage siden jeg kÞbte noget

Bestilte et armbånd d. 3 januar, jeg har stadig ikke modtaget min pakke d. 17 januar. Jeg kontaktede dem, og fik afvide, hvis pakken ikke var dukkede op fredag d. 13 januar, ville de sende en ny pakke. Pakken kom aldrig. Jeg kontaktede dem igen, og nu bliver min mail ikke besvaret

2023幎1月2日

Nordic Jewelry からの回答

Vi har svaret dig med det samme - se din mails :)

Min pakke er meget forsinket

2023幎1月4日

Hej Natali,

TrÊls med den ene stjerne :/

Du skal bare skrive til os, så finder vi ud af det!

Er bange for din pakke er blevet smidt vÊk i posten efter julen hvor den blev sendt, siden du ikke har modtaget den endnu :)

Vi har sendt dig en mail, vedr. at vi gerne vil sende dig en ny pakke!

Vi ser frem til at hÞrer fra dig!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。