Not as pretty as they looked in pics , ordered earrings & a bracelet , disappointed , fairly cheap looking , wouldn't recommend ...
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg faldt tilfÊldigvis over Nordic Jewelry pÃ¥ instagram, da jeg net stod og skulle bruge en gave til min niece, som havde Þnsket sig panser smykker. Det er en ret ny virksomhed, men jeg tog alligevel... ãã£ãšèŠã
Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved sÃ¥ de fÃ¥r fem stjerner herfra, kÞbte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbÞd promte at sende en ny pak... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores ambition er at tilbyde vores kunder det bedste fra smykkeverdenen. Vi Þnsker at vÊre med til at give inspiration til dine accessories i hverdagen. Derudover er vores vision at sÊlge smykker i lÊkker kvalitet og tilbyde lave priser.
é£çµ¡å
Langegade 21, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- info@nordic-jewelry.dk
- nordic-jewelry.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Not as pretty as they looked in pics
Only a small part of my order arrived. Refusing to refund.
Only a small part of my order arrived. Iâm still waiting on over â¬100 worth of jewellery. This is 5 weeks later. Iâve emailed them and Iâm just getting âwait another weekâ responses. They are refusing to refund me. The jewellery that did arrive is of very, very poor quality. Absolutely not worth the money and is not sterling silver as advertised. Avoid this company at all costs
Nu prÞver jeg her
Nu prÞver jeg her. Har bestilt en vare d 02.02.2024 og har ik modtaget den endnu. SpÞrg på min mail hva dato jeg vil modtage, men intet svar.
Venligst Anja Markussen
Earrings not as pictured and shippedâŠ
Earrings not as pictured and shipped from China so very poor quality. Describing this company as Nordic is pretty false and these are not what I expected.
A bit disappointed with the ring I got
A bit disappointed with the ring I got. It shipped from China and while it's supposed to be silver it is really flimsy. It is one size, so adjustable, but feels like it is going to catch and bend out of shape in no time.
Fik ikke penge retur
Min datter bestilte en ring, som viste sig desvÊrre for stor. Da hun bestilte en stÞrrelse mindre fik hun én magen til den fÞrste.. Hun returnerede begge ringe, efter telefonisk aftale. Der er gÃ¥et tre mÃ¥neder (!) og hun har stadigvÊk ikke fÃ¥et sine penge tilbage. FÃ¥et heller ingen svar pÃ¥ vores e-mails, hvor vi rykker for tilbagebetaling. Ãv.
Jeg har ikke fået min pakke
Jeg har ikke fået min pakke, og kundeservice svare mig ikke. Og har ventet på en pakke i 11 dage

Nordic Jewelry ããã®åç
Har ikke fÃ¥et min bestilling efterâŠ
Har ikke fået min bestilling efter nÊsten 3 uger.

Ãdelagt armbÃ¥nd
Hejsa. Jeg bestilte et armbånd fra hjemmesiden. Da det kom hjem, var det som forventet, men en anelse for stort. Dog så har jeg haft det på 1-2 gange max, og det bliver ved med at gå i stykker og falde af. Det var Þdelagt fra start af, da det faldte af henover dagen!

Nordic Jewelry ããã®åç
delays with shipping but great products
I had some issues with the shipment/delivery of the products, however now in the end i have received them and they are perfect. I am just placing another order :))

Billedet var taknemmelig
Har kÞbt en halskÊde. Den var flot på billedet, men der den kom, svarede den absolut ikke til mine forventninger. RÞg direkte i skraldespanden. Vil aldrig mere kÞbe smykker hos Nordic Jewelry. Vil heller ikke anbefale andre, at gÞre det.
Svar til Nordic Jewelry
For 100 kr. gad jeg ikke have den ulejlighed, at bekoste en returforsendelse.
Rigtig god aften også til jer.m

Der er gÃ¥et 10 dage nu siden der stodâŠ
God kundeservice, der går bare lang tid fÞr pakken kommer

Nordic Jewelry ããã®åç
Jeg har bestil en bakke og den er ikkeâŠ
Jeg har bestil en bakke og den er ikke kommer hjem endnu jeg er rimlig skuffetð

Nordic Jewelry ããã®åç
De var sÞde til at svare pÃ¥âŠ
De var sÞde til at svare på hjemmesiden, hvis der var spÞrgsmål. Og pakken kom hurtigt!
Mega go hjemmeside
Har handlet der flere gange og de har den bedste kundeservice. Min datters Þreringe som jeg havde bestilt kom ikke, de sendte straks nogen nye med en gave som undskyld for forsinkelsen.
Handler gerne igen
14 dage siden jeg kÞbte noget
Bestilte et armbånd d. 3 januar, jeg har stadig ikke modtaget min pakke d. 17 januar. Jeg kontaktede dem, og fik afvide, hvis pakken ikke var dukkede op fredag d. 13 januar, ville de sende en ny pakke. Pakken kom aldrig. Jeg kontaktede dem igen, og nu bliver min mail ikke besvaret

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ