レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

hej.jeg har i gennem flere dag forsÞgt at fÃ¥ vores tv til at virke . fÞrst en venlig pige der nok skulle hjÊlpe, hvis jeg lod fjernsynet kÞre en time, men nej. sÃ¥ har jeg ventet i en halv time fÞr je... もっず芋る

Hold jer langt vÊk fra Norlys Norlys kundeservice er udliciteret til Responz Helt hjÊlpelÞs kunde service 2 timer i kÞ sendes videre til 1 time i kÞ fordi responz's medarbejdere er ikke trÊnet ord... もっず芋る

NORDLYS sikken en omgang kundeservice, vil skifte til en mindre tv-pakke, sat i kÞ 56 min, da jeg blev smidt af, man kan kun fÃ¥ flere tv-kanaler online, skal man have mindre skal man ringe det dÃ¥rli... もっず芋る

Misvisende reklame Jeg sÃ¥ en TV-reklame, hvor Nordlys reklamerer med opladning af elbil for 349 kr. om mÃ¥neden inkl. 250 kWh. Det lÞd som et godt tilbud, sÃ¥ jeg ringede for at bestille det. Her fik... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Leder du efter en måde at udtrykke dig pa? Moderne armbånd til både mÊnd og kvinder, hvor der er levering samme dag i Aarhus.

1.3

1.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Vi har opsagt deres internet

Vi har opsagt deres internet, det er simpelthen få ringe, falder ud hele tiden. Og jeg må da indrÞmme jeg er noget overrasket over hvor mange herinde der klager over netop det. Og skal da vist også have deres regninger fået igennem kan jeg se

2025幎3月5日
自発的なレビュヌ

Jeg har modtaget regninger fra Nordlys

Jeg har modtaget regninger fra Nordlys - og har i 8 måneder forsÞgt at komme igennem til kundeservice - da jeg ikke har bestilt noget hos dem ! Uden held - efter ventetone i 1,5 timer ! Skrevet et utal af gange - uden response.
Så sender de krav til inkasso, hvor jeg får at vide - at jeg har bestilt per telefon, så de kan ikke dokumentere det - som jeg aldrig har modtaget!! Men krÊver stadig betaling. Det virker virkelig useriÞst og jeg kan bestemt ikke anbefale at have noget med dem at gÞre.

2025幎3月6日

CHIKANE!!!

SÃ¥ er den gal IGEN... - Norlys opsiger TV abonnement PR. OMGÅENDE til trods for at VI IKKE skylder penge i det ene, men i det andet SYSTEM!!!!!! MEN de konkluderer selv at vi IKKE skylder noget hvilket vi i det mindste er enige om. Jeg har senest fÃ¥et en mail pÃ¥ at mine klager ikke er hÃ¥ndteret grundet ekstra ordinÊr travlhed og de kommer tilbage snarest.......det gjorde de sÃ¥ 3 dage senere med en opsigelse uden at vi har vÊret i dialog!!! Er der da ikke bare ÉN voksen tilstede der kan stoppe med at CHIKANERE os loyale - betalingsvillige - (og vel lidt naive) kunder. Jeg har nu snakket med 4 forskellige mennesker og afdelinger og dermed spildt yderlige 45 minutter pÃ¥ dem - og LEDERENE bakker heroisk op ved ikke at vÊre tilgÊngelige for de stakkels medarbejdere i "fronten" - FLOT!!! Nu skal der nyt kort til som kan forventes at vÊre fremme om en lille uges tid - ord overflÞdige.

2025幎2月21日

DÃ¥rlig internet

Har haft problemer med vores internet flere gange i flere år. Det falder ud så forsÞgte igen at få kontakt til dem det lykkes efter noget vente tid, de ville forsÞge at hjÊlpe mig men det kom der ikke meget ud af, den unge mand lovede at få fat i en anden person som ville ringe til os. Men vi har stadig ikke hÞrt fra dem. TÊnker det er på tide at skifte til en anden udbyder.
Det er det jeg kalder rigtig dårlig behandling af deres kunder.

2025幎2月6日

VÊrste selskab

VÊrste selskab. Rod i opkrÊvninger og ingen handling selv efter at have ventet i timer i telefonen hvor de lovede at få det ordnet.
Dette selskab kan bestemt ikke anbefales til andre.

Øv, at Telia solgte sine tv kunder til dette skod selskab.

Nu må jeg igen ud for at fine en hÊderlig udbyder.

Uberettiget regning

Uberettiget regning. Har just modtaget en regning på internet for den kommende måned, dette på trods af at jeg har to mails fra Norlys der bekrÊfter min opsigelse pr. 6/2.
Jeg tror ikke det er et forsÞg på at snyde, men mere udtryk for det enorme kaos og mangel på overblik der hersker hos Norlys.

Utrolig dårlig!

Utrolig dårlig!
Vil ALDRIG anbefale Nordlys til andre!
De glemmer at sende deres regninger, hvorefter man ringer og siger der er noget galt og så giver de en KÆMPE regning som man som studerende umuligt har råd til at betale.
Dette er sket 5 gange.
Find et andet internet end Nordlys

ingen teknikker

vi blevet lovet en teknikker den 3 januar som ikke dukkede op så blev vi lovet en den 4 februar som var den tidligste vi kunne få, men blev ringet op i dag og nu udsatte de den igen til den 19 februar og det var noget vi bestilte i oktober måned

2025幎1月21日

Jeg ville give dem 0 stjerner hvis jeg

Det er norlys jeg skriver om. Beklager fejlen. Jeg ville give dem 0 stjerner hvis jeg kunne. De udbyder Max men den har ikke virket i 1 1/2 mdr. Men vi betaler stadig for den.
Og Har vÊret i kontakt med dem ugentligt siden sidst i november. De lover at sende det videre til deres tekniker men det får de så ikke gjort. Og ingenting sker. De snakker bare en efter munden istedet for at lÞse problemet.
DE ER MAX PINLIÄ¢E
DE ER MAX UTILREGNELIG
DE ER MAX NEDEREN😡

2025幎1月12日

Aldrig mere Norlys

Aldrig har jeg fået så dårlig behandling som ved Norlys. Jeg har i alt haft snakket med 12 forskellige i kundeservice, som hver isÊr skyder pilen over på deres opdatering af platforme.
Jeg har blevet oprettet med en 500/500 forbindelse og 8 streaming. Da muligheden komme for at Êndre, blev det til 200/200 og 4 streaming. Jeg havde nu hverken tv eller internet i 5 uger. Nu bokser jeg med at komme ud af det hele med skindet på nÊsen, og senest i dag kan jeg ikke få udbetalt mine overskydende penge da deres afdeling ikke kan håndtere på pga. presset af samlÊgning af selskaber. Men de kan sagtens sende mig en rykker for ikke at ville betale sidste regning, da de har trukket 828kr. tiltrods for at betalingskortet er slettet fra min side. Det var det så ikke ved dem. Aldrig mere Norlys...

2025幎1月9日
自発的なレビュヌ

Havde aldrig troet at der findes så

Havde aldrig troet at der findes så dårlig kundeservice. Har ikke fået tv tjeneste bestilt pr 1 december. Forventes alligevel at betale, med den begrundelse at 2 mails og tre gange tlf ikke er nok til at gÞre opmÊrksom på problemet. Et totalt overlegen og uforskammet behandlingen i "kundeservice". Får kun en stjerne fordi nul ikke er med.

2025幎1月7日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun oplevet problemer efter jeg

Jeg har kun oplevet problemer efter jeg skiftede til Norlys. 1. Nov ville jeg skifte pakke og fik afvise at de var ved at samle deres kunder i et nyt system. Derfor skulle der laves en fejl sag pÃ¥ mit kundenummer. Nu er det det over 2 mdr siden og “fejlen” er ikke lÞst. Har siddet i kÞ 4 gange af ca 1 time varighed pr gang. Og nÃ¥r jeg endelig kommer igennem skal de bruge en masse tid pÃ¥ at forstÃ¥ problemet. Jeg fÃ¥r jÊvnligt en sms fra dem om at fejlen ikke er udbedret men at de arbejder pÃ¥ sagen. FuldstÊndig forfÊrdelig firma og ingen fornuftig service.

2024幎11月1日
自発的なレビュヌ

0 stjerner, har vÊret uden internet i 17 dage, og der er ikke udsigt til hjÊlp pga af deres interne overflytning til nyt system. Har henvent mig flere gange men ingen hjÊlp at hente. Har lige oprette nyt ab ved You see og de tilbÞd straks selv nÞdpakke med mobilt internet gratis til det nye er oprettet. Se det er service
Hilsen
Villy Rasmussen/ Hadsten