Virksomheden sender uopfordrede ulovlige henvendelserne, gennem email. For at prÞve at sÊlge deres ydelser. Er hermed anmeldt til forbrugerombudsmanden, kan ikke anbefale at bruge et firma, der syn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super professionelt setup, hvor man ikke bare fÃ¥r medvind og nik, men hvor man bliver fagligt udfordret, fÃ¥r Êrlig sparring og oplever et stÊrkt samarbejde, der virkelig rykker noget. Vi har haft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har hos Aarhus Padeltennis samarbejdet med Nord Advertising over lÊngere tid. De hjÊlper os med vores Facebook kampagner, hjemmeside og hvis vi skal have lavet oplÊg til tryksager. De stÃ¥r altid p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kan kun give Nord 5 stjerner. Vores go-to person, Dennis Stotz, og hans team har virkelig vÊret en stor hjÊlp. De har stÃ¥et for vores nye hjemmeside, opsÊtning, visitkort, klistermÊrker og SEO-hÃ¥n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi har sponseret en landsdÊkkendeâŠ
Vi har sponseret en landsdÊkkende konkurrence til Magasinet Boligforbedrings Facebookside med tre flasker af vores Handcrafted Glögg, og vi er glade for at se de mange kommentarer, likes og delinger, som opslaget har fået på få dage. Facebooksiden har mere end 30.000 fÞlgere, og det er derfor en enestående mulighed for at nå ud til en bred målgruppe.
I forbindelse med konkurrencen er der desuden blevet skrevet en artikel om Handcrafted Glögg, som leder deltagerne ind på vores Facebookside. Dette sikrer en god og bred markedsfÞring af både os og vores produkt, hvilket forhåbentlig resulterer i flere solgte flasker Handcrafted Glögg på landsplan.
Vi vil gerne sige tak til nord advertisings tekstforfatter, Rachel, som har tilbudt os konkurrencen og udarbejdet materialet til både Boligforbedrings Facebookside og hjemmeside.

nord ããã®åç
Nord Advertising er en stÊrk ogâŠ
Nord Advertising er en stÊrk og fleksibel samarbejdspartner!

nord advertising
Vi er rigtig glade for vores samarbejde med nord advertising. Vi bruger dem til tryksager - brevpapir, visitkort osv.
De er altid sÞde og hjÊlpsomme og hurtige til at vende retur ifht priser, levering og anden info.

nord ããã®åç
Jeg har arbejdet sammen med NordâŠ
Jeg har arbejdet sammen med Nord Advertising i flere omgange og har kun positivt at sige om samarbejdet

nord ããã®åç
HÞj kvalitet og god kommunikation
Vi har samarbejdet med Nord Advertising omkring en artikel i magasinet First Class, og vi har vÊret meget tilfredse med resultatet og samarbejdet. IsÊr en stor ros til Christopher Marinus Schmidt og det kreative team, for god kommunikation og hÞjt engagement under hele projektet. Det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde med jer, og det bliver nok ikke sidste gang, derfor kan vi med glÊde anbefale jer til andre.
DYFA A/S

nord ããã®åç
En samarbejdspartner vi sÊtter stor pris på
Hos work-live-stay southern denmark har vi vÊret meget tilfredse med samarbejdet med Nord Advertising om Flytteguiden i den syddanske kommuner. SÊrligt vores samarbejde med Kim Blom har vÊret af hÞj kvalitet og engagement. Altid et behageligt samspil og uanset hvilke udfordringer og forhindringer der er kommet ind i samarbejdet, har vi fundet en fÊlles vej igennem det. Fordi der altid er lydhÞrhed, kvalitets bevidsthed og ikke mindst forståelse for kundernes perspektiver.

nord ããã®åç
HÞj kvalitet er et must for virksomheden...
Vi har i en lÊngere årrÊkke samarbejdet med Nord Advertising/Digital dels om udvikling af traditionelle marketingprodukter, dels digitale tiltag.
Virksomheden har en professionel tilgang til stillede opgaver og udfordringer, og produktudvikling bÊrer prÊg af hÞj kvalitet â og udfÞrt af kompetente medarbejdere med mange Ã¥rs erfaring.
PrÊcision og overholdelse af aftaler er vÊsentlige og vigtige kendetegn for virksomheden.
EjendomsmÊglerne.dk / Brandtbolig.dk

StÊrk kommunikationsvirksomhed med storâŠ
StÊrk kommunikationsvirksomhed med stor trovÊrdighed.
Frontier har samarbejdet med Nord Advertising i mere end 15 år, og vi har lÊrt Nord-teamet at kende som dygtige dedikerede mennesker med stor viden om kommunikation og kommunikationsplatforme.
En stor fornÞjelse at samarbejde med Nord om stÊrke kommunikationsprodukter.

Vi har brugt Nord Advertising somâŠ
Vi har brugt Nord Advertising som bureau på alt fra printmedier over FB annoncering, SEO og Google ads. Kvalitet og pris matcher rigtigt fint med dette ambitiÞse mediehus fra Aarhus.

nord ããã®åç
TOPPROFESSIONELLE og altid friske medâŠ
TOPPROFESSIONELLE og altid friske med en cool og effektiv lÞsning...tak..

nord ããã®åç
Vi har vÊret med i seniorliv med enâŠ
Vi har vÊret med i seniorliv med en meget dårlig oplevelse. Magasinet når ikke ud til brugeren. Det er meget dårlig oplevelse at investere så mange penge i et produkt der ikke som lovet når ud til målgruppen

Klart anbefales
Alt handler om tillid. At et mediebureau siger, at de lÊgger et bestemt antal timer i netop mit firma, er jo svÊrt at tjekke op pÃ¥, men jeg stoler pÃ¥ nord digital â og jeg kan se pÃ¥ tallene, at det virker. Jeg fÃ¥r nu 10-15 kundehenvendelser om ugen!
Jeg havde i forvejen meget hÞje forventninger til optimeringen af SEO og Google Ads, og de forventninger er blevet indfriet til fulde. Jeg vil helt klart anbefale Nord Digital til andre, der vil have et seriÞst SEO-bureau.

nord ããã®åç
Hold jer langt vÊk fra det her firma.
Det kan ikke anbefales.
Jeg havde brugt dem i et tidligere firma, hvor de angiveligt skulle stå for SEO og Adwords.
De skabte da salg på Adwords, det skal de have. Men i det firma var alt SEO lavet fÞr de kom til, set i bakspejlet- og med det nye kendskab til Nord Advertisement / Nord Digital's måde at lave SEO mv. på, så tvivler jeg på de reelt har lavet noget som helst SEO i det tidligere firma.
Jeg oprettede sidenhen det nye firma, og skulle selvfÞlgelig bruge et bureau til SEO, så jeg lavede en fin aftale lÞbende over 12 måneder, hvor jeg samtidig brugte det gamle firma (Hvor jeg stadigvÊk var medejer- og adm. direktÞr.) Jeg indgik SEO aftalen, og senere hen skete der en masse ting, hvortil det gamle firma simpelthen blev solgt. Det er en lÊngere historie, men indimellem går ivÊrksÊtteri ikke som man forventer.
Fra april 19 kÞrte SEO aftalen for det nye firma, OGaming, hvortil de nye ejere af det gamle firma ikke Þnskede at aftalen skulle kÞre videre. Mikkel far Nord Advertising / Nord Digital ringede til mig, og forklarede situationen, og at prisen skulle stige. Det accepterede jeg selvfÞlgelig uden tÞven.
Jeg får så lÞbende rapporter, og efter et par måneder kigger jeg dem igennem, for jeg kan simpelthen ikke se der er lavet noget SEO på siden. Udover hvad jeg selv har lavet. Jeg skriver til den SEO konsulent som er tildelt os en sÞndag aften, hvortil jeg gerne vil have udspecificeret hvad hun reelt har lavet. Hertil får jeg en vag forklaring om at hun slet ikke har lavet on-site SEO, selvom hun et par måneder forinden i sin rapport skrev hun havde lavet SEO.
- Her ringer alle alarmklokkerne.
Jeg beder hende igen udpensle nÞjagtigt hvad hun reelt set har lavet, og begynder at så tvivl om de overhovedet har lavet noget. Og vupti, pludselig får de travlt. De får lavet SEO på en del sider og nogle vareprodukter om tirsdagen, og går i gang igen onsdag, hvortil jeg opdager fÞlgende på vores forside, altså når folk linker vores site, så dukker meta teksten fra forsiden op. Det her er det vildeste jeg nogensinde har prÞvet.
"KÞb altid din nye gaming pc hos andre Gaming Eksperter"
- NÞjagtig formulering, jeg har screenshot af det og det hele.
Mikkel, deres direktÞr, fortÊller mig så at "jamen du har jo fået en ny hjemmeside. Derfor kan vi jo ikke vise noget."
Men det passer ikke. Vi har fået et nyt layout på den samme hjemmeside, hvor de grangiveligt skulle have lavet SEO, som ikke er der.
Jeg kontakter dem selvfÞlgelig og forklarer dem at jeg vil egentlig bare gerne ud af denne aftale. Den kÊre Mikkel begynder straks at true mig med retssager og jeg skal komme efter dig.
Efter noget dialog frem og tilbage, tilbyder han at jeg kan komme ud af aftalen, ved at indbetale 5.200,- kr ex moms, som er det belÞb der tilsvarer at vi ikke har haft en 12 måneders binding, men blot kÞrt månedligt. Hvilket vel er fair nok, hvis de reelt havde leveret, men lige netop med SEO, så er det enormt svÊrt at modbevise hvad de har lavet.
- Men de kan heller ikke bevise at de reelt har lavet noget, de har hverken tidsstempling, eller andre beviser for hvad de har lavet. Udover 3 artikler, som er med meget dårlige rankings, og altså ikke de mere end 4.000 kr om måneden ex moms man betaler vÊrd.
Jeg betaler de 5.200,- kr ex moms lige så snart Mikkel sender fakturaen, som var d. 19/8, med betalingsdato d. 27/8. Jeg skriver til Mikkel, igen deres direktÞr, at den er betalt. D 19/8 kl 12:45.
I dag sidder jeg og tjekker betalingsservice, og kan se de forsÞger at hÊve pengene igen d. 2/9.
Så, overvejer du at benytte Nord Advertising / Nord Digital, så lad for guds skyld vÊre.

nord ããã®åç
Jeg blev i starten af Ã¥ret ringet op afâŠ
Jeg blev i starten af året ringet op af en medarbejder fra Nord Advertising, han spurgte og jeg kunne tÊnke mig at få en reklame for mit firma i Jammerbugt boligforbedring Magasin. Jeg sagde ja til at kÞbe ikke bare 1 side, men 2 sider, for at undgå reklame fra en konkurrent i samme branche.
Jeg betalte 9000 kr plus moms. Jeg fik at vide at magasinet skulle udkomme inden påske, desvÊrre blev magasinet fÞrst udgivet 2 uger efter påske.
Ellers har der ikke vÊret noget sÊtte fingeren på, sÞde og venlige når jeg har snakket med personalet.
Men jeg må konstatere, at efter magasinet udkom og indtil nu, har der ikke vÊret en eneste henvendelse fra en kunde og det er på trods af de 2 sider.
Mit firma er indenfor skov og haveservice branchen og det er normal i denne tid der plejer at komme mange henvendelser, men desvÊrre ikke med denne reklame.
Håber at der i lÞbet året trosalt kommer 1 henvendelse.
SEO + Facebook
Vi har gennem det seneste år haft nord advertising til at varetage vores online interesser. Det har både resulteret i mindre stress, flere kunder og virkelig god sparring.
Vi ser frem til et forsat godt samarbejde!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã