レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Olen yrittÀnyt tavoittaa yrityksen koska saavani tuote on rikki ja haluan rahani takaisin. EivÀt vastaa. Olen laittanut neljÀt viestit enkÀ ole saanut vastausta.

5぀星のうち1の評䟡

Awful product, with a fake returns policy, asking you to return to the US at your cost. Absolute SCAM. DO NOT PURCHASE ANYTHING FROM THIS COMPANY. After many emails dealing with their "product supp... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

EipÀ tullut kokeiluelÀmystÀ kun ei saanut sukkia sopimaan jalkaan, eivÀt taida noudattaa kenkÀnumeroa. Tilasin ensin kÀyttÀmÀni kenkÀnumeron mukaan ja eihÀn ne mahtuneet ollenkaan. Otin yhteyttÀ as... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Tilasin Norelielta polvituet. Tilasin myös polvihierojat. Kummatkin tuotteet tulivat aika nopeasti. Olen ollut ihan tyytyvÀinen polvihierojiin, tuntuu ettÀ niistÀ on ollut apua, kun vain ehtii kÀyttÀm... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Kokemuksia Norelie verkkokaupasta. Etsimme, testaamme ja tuomme saatavillesi luotettavasti parhaat arkeasi helpottavat tuotteet.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ostos meni nappiin ja olen sitÀ

Ostos meni nappiin ja olen sitÀ kÀyttÀnyt. Jalkapohjissa todella tuntuu vÀrÀhtelyt. Onko nyt kuitenkin mahdollista, ettÀ jalkamatto aiheuttaa pÀÀnsÀrkyÀ, minulla ei sitÀ yleensÀ ole. Nyt olen matkalla ja tajusin, ettÀ pÀÀnsÀrkyÀ ei ole, kun en ottanut jalkamattoa mukaan. Seu4aan tilannetta. Terveisin Maritta

2024幎9月9日

Hei,

Olen pahoillani, ettÀ olet kokenut pÀÀnsÀrkyÀ jalkamattoa kÀytettyÀsi. Meille on tÀrkeÀÀ, ettÀ tuotteemme vastaavat tarpeitasi ja tarjoavat mukavuutta, joten ymmÀrrÀn huolesi.

Tutkimme asiaa selvittÀÀksemme, miksi jalkamatto saattaa aiheuttaa tÀmÀn reaktion. Jos huomaamme, ettÀ tuote ei ehkÀ sovi sinulle, tarjoamme asianmukaisen ratkaisun huolenaiheesi ratkaisemiseksi.

Kiitos, ettÀ kerroit asiasta meille. Arvostamme kÀrsivÀllisyyttÀnne ja pÀivitÀmme tiedot heti, kun meillÀ on lisÀtietoja.

Jos sinulla on muita kysymyksiÀ tai tarvitset lisÀapua, ota rohkeasti yhteyttÀ.

Jalkojen hoito matto

EpÀillen, mutta innokkaana tilasin EMS jalkojenhoito maton. Monta erilaista taajuutta, jotka vaikuttavat eri tavoin. Aktivaatio todella toimii, sain kevyet vikkelimmÀt jalat heti hoidon jÀlkeen. Aivan kuten ohjeessa sanotaan. ÄlÀ aloita kÀyttÀmÀÀn sitÀ liian voimakkaalla taajuudella. Kokeilin ja sain siitÀ pÀÀnsÀryn. Eli laite aktivoi todella hermoja! Sain avun jo ensimmÀisellÀ kÀyttökerralla jalkapohjien kiputilaan. Nyt pitÀÀ malttaa pitÀÀ pienemmÀllÀ teholla. Lapseni pelaa jalkapalloa ja rentouttaa jalkojaan laitteen avulla. Laite sammuu tietyn ajan kuluttua. Akku kestÀÀ monta hoito kertaa. Akun saa lataukseen kÀtevÀsti. NÀppÀrÀ ja kÀtevÀ laite moneen vaivaan. Suosittelen!!

2024幎9月9日

Hei,

Kiitos paljon yksityiskohtaisesta ja positiivisesta palautteestasi! On hienoa kuulla, ettÀ EMS-jalanhoitomatto on ollut tehokas sinulle ja perheellesi. On hienoa tietÀÀ, ettÀ olet kokenut helpotusta ja ettÀ laite on mielestÀsi sekÀ ÀlykÀs ettÀ kÀtevÀ.

Suosituksesi merkitsee meille paljon, ja arvostamme sitÀ, ettÀ jaat kokemuksesi. Jos sinulla on lisÀkysymyksiÀ tai tarvitset apua, ÀlÀ epÀröi ottaa yhteyttÀ.

Yksinkertainen helposti kÀytettÀvÀ

Yksinkertainen helposti kÀytettÀvÀ toimiva laite.

2024幎9月8日

Hei,

Kiitos myönteisestÀ kommentistasi! Olemme iloisia kuullessamme, ettÀ laite on mielestÀsi yksinkertainen ja helppokÀyttöinen. Arvostamme palautettasi suuresti.

Jos sinulla on lisÀkysymyksiÀ tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttÀ.

Ems jalkahierontalaite

Ems jalkahierontalaite vaikuttaa vÀhentÀneen nilkan turvotusta. Appiukolla se taas paransi selkÀkivun. Helppo kÀyttÀÀ ja vie vÀhÀn tilaa.

2024幎9月7日

Hei,

Kiitos paljon positiivisesta palautteestasi!

Olemme innoissamme kuullessamme, ettÀ EMS-jalkahieroja on vÀhentÀnyt tehokkaasti nilkan turvotusta ja ettÀ Appiuko on auttanut selkÀkipuihisi. On hienoa tietÀÀ, ettÀ pidÀt niitÀ helppokÀyttöisinÀ ja tilatehokkaina.

Jos sinulla on lisÀkysymyksiÀ tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttÀ. Olemme tÀÀllÀ auttamassa!

Pohjalliset vaivasenluuhun olivat

Pohjalliset vaivasenluuhun olivat todella tarpeelliset kenkiin ja olen niihin todella tyytyvÀinen. Auttaa parantamaan jalan asentoa.

2024幎9月7日

Hei,

Kiitos paljon positiivisesta palautteestasi! On hienoa kuulla, ettÀ vasikanluupohjalliset ovat auttaneet parantamaan jalkaterÀn asentoa ja ettÀ olet tyytyvÀinen niihin.

Jos tarvitset lisÀapua tai sinulla on kysyttÀvÀÀ, ota rohkeasti yhteyttÀ. Olemme tÀÀllÀ tukemassa sinua!

Kesti ÀlyttömÀn kauan ennen kuin

Kesti ÀlyttömÀn kauan ennen kuin lÀhetys tuli ja kun se tuli, se tuli vÀÀrÀÀn noutopisteeseen. Kun kokeilin polvisuojia, niin ne eivÀt mitenkÀÀn vastanneet kuvausta. Osittain liian suuret, osittain pienet ja mulla on ihan normaalikokoiset ja se sÀÀtelymahdollisuus on yhtÀ tyhjÀn kanssa. Tuote pelkkÀÀ humpuukia.

2024幎8月25日

Hei,

Olen todella pahoillani kuullessani ongelmista, joita olet kokenut lÀhetyksen ja polvisuojien kanssa. TÀmÀ ei ole kokemus, jota pyrimme tarjoamaan, ja ymmÀrrÀn tÀysin turhautumisesi.

Otamme sinuun pian yhteyttÀ selvittÀÀksemme mahdollisen vÀÀrinkÀsityksen tai selvittÀÀksemme, lÀhetettiinkö sinulle vaurioituneita tuotteita. Huolesi on siirretty tiimimme kÀsiteltÀvÀksi, ja varmistamme, ettÀ oikea ratkaisu saadaan nopeasti.

Voit olla varma, ettÀ olemme sitoutuneet kÀsittelemÀÀn tÀmÀn ongelman ja korjaamaan asiat oikein.

Kiitos kÀrsivÀllisyydestÀsi, ja otamme pian yhteyttÀ asian ratkaisemiseksi.

Nail Care Pen

Orastavaa paranemista tuotteen ansiosta, nyt teen joka pÀivÀ, edellinen meni harvakseltaan.Katsotaan

Hei,

Kiitos positiivisesta palautteesta! Olemme innoissamme kuullessamme, ettÀ olet kokenut parannuksia tuotteella ja otat sen osaksi pÀivittÀistÀ rutiinia.

Jos sinulla on lisÀkysymyksiÀ tai tarvitset lisÀapua, ÀlÀ epÀröi ottaa yhteyttÀ. Olemme tÀÀllÀ tukemassa sinua.

5぀星のうち1の評䟡

Kauft NICHTS bei einem Laden, der sich nicht an SEINE EIGENEN GeschÀftsbedingungen hÀlt!

!! Norelie hat auf diese öffentliche Kritik hin angeboten, den gesamten Kaufpreis beider Lieferungen zu erstatten. !!
Ein Unternehmen, das sich nicht an seine eigenen GeschÀftsbedingungen hÀlt und damit, milde ausgedrÃŒckt, offensichtliche KundentÀuschung ausÃŒbt, sollte umgehend verboten werden. Bei Norelie heißt es:
"Unsere 100%ige 90-Tage-Geld-zurÃŒck-Garantie bietet Ihnen eine risikofreie Erfahrung mit unseren Produkten. Wenn Sie nach der Verwendung unserer Produkte feststellen, dass sie nicht zufriedenstellend sind und keine Linderung bringen, erstatten wir Ihnen umgehend den vollen Betrag, den Sie bezahlt haben."
Ich bin auf die Norelie- Werbung hereingefallen habe leichtsinnigerweise zwei Dinge dort bestellt.
1.: Die Soothesocks in XXL, angeblich fÃŒr Größe 44...46 bestimmt. Da passten nicht mal meine Zehen rein, bei Schuhgröße 45! RÃŒcksendung? NEIN!
Mit sehr freundlichen Mails wurde lange verhandelt und eine RÃŒckerstattung von anfangs 30% bis schließlich 60% angeboten und ich solle doch die Socken mit meinen Lieben teilen.
2.: Das FeetRelief "FußmassagegerÀt", das mit elektrischen Impulsen die Fußnerven stimulieren soll.
Um Ìberhaupt sinnvolle Impulse auszulösen, musste immer der Maximal-Level 9 gewÀhlt und nach jeweils 3(!!) Anwendungen das Steuermodul wieder aufgeladen werden, was einige Stunden dauert. RÌckgabe? Nada! Statt dessen wieder freundliches Blah Blah per Mail mit der Frage, ob ein Ersatz geliefert werden solle, auf das ich aufgrund meiner Erfahrungen keine Lust mehr hatte.
Ich habe statt dessen woanders ein Konkurrenzprodukt bestellt, das deutlich besser funktioniert und dessen Steuermodul erst nach 8 Anwendungen wieder aufgeladen werden muss.

Hallo,

Es tut mir aufrichtig leid, von Ihren frustrierenden Erfahrungen mit unseren Produkten und den Schwierigkeiten zu hören, die Sie hatten. Es ist sicherlich nicht unsere Absicht, Verwirrung oder Frustration zu stiften.

Wir nehmen Ihr Feedback sehr ernst und werden uns umgehend mit Ihnen in Verbindung setzen, um Ihre Bedenken auszurÀumen. Wir möchten die Dinge richtig stellen und Ihnen eine Lösung bieten, die Ihren Erwartungen entspricht.

Vielen Dank, dass Sie uns auf dieses Problem aufmerksam gemacht haben. Wir sind bestrebt, unsere Prozesse zu verbessern und allen unseren Kunden ein besseres Erlebnis zu bieten.

5぀星のうち5の評䟡

Sukat on sopivat ja toimii niin kuin

Sukat on sopivat ja toimii niin kuin kerrottiin.

Hei,

Kiitos positiivisesta palautteestasi! Olemme iloisia kuullessamme, ettÀ sukat sopivat hyvin ja toimivat kuvatulla tavalla.

Jos sinulla on kysyttÀvÀÀ tai tarvitset lisÀapua, ota rohkeasti yhteyttÀ. Olemme tÀÀllÀ auttamassa!

ÄlkÀÀ tilatko

ÄlkÀÀ tilatko. Surkeaa tavaraa ja asiakaspalvelu ala-arvoista. Palautus maksullista.

2024幎9月2日

Hei,

Olen hyvin pahoillani kokemuksestasi ja pahoillani siitÀ, ettÀ tuotteemme ja asiakaspalvelumme eivÀt vastanneet odotuksiasi. TiedÀthÀn, ettÀ tarkoituksemme ei ole koskaan aiheuttaa turhautumista tai epÀmukavuutta.

Arvostamme palautettasi ja suhtaudumme siihen erittÀin vakavasti. Otamme sinuun yhteyttÀ lÀhiaikoina keskustellaksemme asiasta lisÀÀ ja varmistaaksemme, ettÀ löydÀmme sinulle sopivan ratkaisun.

Kiitos, ettÀ kerroit asiasta meille, ja toivomme, ettÀ saamme tilaisuuden korjata asiat.

EdistystÀ.

Vasta reilu kaksi viikkoa on pohjalliset olleet kÀytössÀ. Laskuakaan ei ole vielÀ tullut. Harmi, ettÀ pohjalliset mahtuvat vain kaksiin kenkiin, lenkkareihin ja sitten toisiin. NÀyttÀisi siltÀ, ettÀ edistystÀ on tapahtunut. Vasaravarvas, aikaisemmin jo leikattu, mutta jÀÀnyt koukkuun, alkaa oieta ja toivon mukaan ukkovarvaskin asettuu omalle paikalleen. Asiakaspalvelu on sitÀ mitÀ sen pitÀÀ ollakin, eli pidetÀÀn yhteyttÀ.

2024幎9月2日

Hei,

Kiitos, ettÀ olet kertonut kokemuksistasi pohjallisista tÀhÀn mennessÀ. Olemme iloisia kuullessamme, ettÀ ne nÀyttÀvÀt edistyvÀn, erityisesti vasaravarpaan osalta. On hienoa tietÀÀ, ettÀ nÀet myönteisiÀ muutoksia!

Arvostamme palautettasi pohjallisten sopivuudesta erityyppisiin kenkiin. Otamme tÀmÀn varmasti huomioon, kun jatkamme tuotteidemme parantamista.

ÄlÀ epÀröi ottaa yhteyttÀ, jos sinulla on lisÀkysymyksiÀ tai tarvitset apua. Olemme tÀÀllÀ auttamassa!

Palauttaminen tehty lÀhes

Palauttaminen tehty lÀhes mahdottomaksi. Robotti-asiakaspalvelijat tarjosivat alennuksia uusista ostoksista jos en palauta. Sain 4 sÀhköpostia ja jatkuvasti halusin palauttaa tuotteen ja saada rahani takaisin. Valitteluvat ettÀ palauttaminen vaikeaa ja niin se olikin kun vasta viidennessÀ sp oli palautusosoite , mutta vielÀkÀÀn ei palauttaminen onnistunut koska Posti vaatii myös vastaanottajan puhelinnumeron.Palautusisoite Alankomaissa ja puhelinnumero oli Helsingin suuntanumerossa. Palautus, epÀsopiva tuote, oli maksullista 29,80€. Ja sitten piti ottaa valokuva Postissa maksetusta paketista ja samoin seurantatunnuksesta ja lÀhettÀÀ ne Norelielle. Saa nÀhdÀ tuleeko rahoja takaisin. En suosittele ostamaan mitÀÀn tÀÀltÀ.

2024幎8月28日

Hei,

Olen todella pahoillani palautusprosessissa kohtaamistasi vaikeuksista sekÀ palautusosoitteeseen ja puhelinnumeroon liittyvistÀ ongelmista. Tarkoituksenamme ei todellakaan ole aiheuttaa hÀmmennystÀ tai turhautumista.

Arvostamme palautettasi ja varmistamme, ettÀ kÀsittelemme nÀmÀ huolenaiheet tiimimme kanssa, jotta voimme estÀÀ vastaavat ongelmat tulevaisuudessa. Voit olla varma, ettÀ tutkimme tÀmÀn asian perusteellisesti ja pyrimme ratkaisemaan sen mahdollisimman nopeasti.

Kiitos kÀrsivÀllisyydestÀsi, ja pidÀmme sinut ajan tasalla palautuksesi edistymisestÀ.

Aivan kusetusta

Aivan kusetusta. Kaikin puolin. Tuotteet surkeita, asiakaspalvelijana botti, ilmaiset palautukset maksaakin yli kaksikymmentÀ euroa ja jos asiakaspalvelijan saa kiinni ovat todella ylimielisiÀ ja epÀystÀvÀllisiÀ. Tuotteiden palautusta ei voi tehdÀ kuin noutamalla tuotteen matkahuollon toimipisteestÀ, muussa tapauksessa maksaa tuotteen vaikkei sitÀ edes vastaanota. Palautusohjeet saa vasta kun tuotteen on noutanut. Palautusohjeissa saa osoitteen jonnekin hevonkuuseen Hollantiin ja sen joutuu maksamaan itse. En tiennyt ettÀ Suomessa tÀllainen selkeÀ ihmisten harhaanjohtamisella ja vedÀtys voi toimintaansa jatkaa useista valituksista huolimatta. Aion olla kuluttaja-asiamieheen yhteydessÀ. Olisin vain halunnut palauttaa tuotteen ja rahani takaisin, mutta tÀmÀ oli tÀysin mahdotonta. ÄlÀ tilaa mitÀÀn, jollet halua tulla totaalisen vedÀtetyksi.

2024幎8月30日

Hei,

Olen todella pahoillani kuullessani vaikeuksista ja turhautumisesta, joita olet kokenut tuotteidemme ja palvelumme kanssa. TÀmÀ ei ole kokemus, jota pyrimme tarjoamaan, ja on selvÀÀ, ettÀ olemme epÀonnistuneet useilla aloilla.

Haluamme aidosti ratkaista tÀmÀn ongelman puolestasi. Voisitko antaa meille tilauksesi tiedot, jotta voisimme paremmin ymmÀrtÀÀ ja kÀsitellÀ esiin tuomiasi epÀselvyyksiÀ ja huolenaiheita? TÀmÀ auttaa meitÀ tutkimaan asian perusteellisesti ja tarjoamaan ratkaisun.

Palautteesi on meille arvokasta, ja varmistamme, ettÀ jaamme sen asiaankuuluvalle tiimillemme parantaaksemme prosessejamme ja viestintÀÀmme. Olemme sitoutuneet tekemÀÀn tarvittavat mukautukset, jotta vÀltÀmme vastaavat ongelmat tulevaisuudessa.

Kiitos, ettÀ kerroit asiasta meille, ja odotamme innolla, ettÀ saamme ratkaistua asian mahdollisimman pian.

moi.tilasin tammikuussa

moi.tilasin tammikuussa niskatuen...maksoin sen jo aikoja sitten ja laitoin kuitin missÀ nÀkyy ettÀ olen maksanut,eilen tuli jÀhköpostiin uusi lasku mihin oli tullu kuluja vaikka olen maksanut sen jo.enkÀ aio sitÀ uutta laskua maksaa...mitenkÀhÀn pitÀs toimia...

2024幎8月29日

Hei,

Pahoittelen maksumuistutusten aiheuttamaa haittaa. YmmÀrrÀmme, kuinka turhauttavaa tÀmÀn tilanteen tÀytyy olla.

Voit olla varma, ettÀ tutkimme maksumuistutuksiin liittyvÀn ongelman ja varmistamme, ettÀ se ratkaistaan nopeasti. Sinun ei tarvitse suorittaa lisÀmaksuja. Tiimimme ottaa sinuun yhteyttÀ pian selvittÀÀkseen ja ratkaistakseen asian.

Kiitos kÀrsivÀllisyydestÀsi ja ymmÀrryksestÀsi.

HyvÀt pohjalliset

HyvÀt pohjalliset, tarvitsen ne vaelluskengiin, toimivat hyvin ja jalalle mukavat.

2024幎8月27日

Hei,

Kiitos positiivisesta palautteestasi! Olemme iloisia kuullessamme, ettÀ pohjalliset toimivat hyvin vaelluskengissÀsi ja ettÀ ne ovat mukavat. Jos tarvitset lisÀapua tai sinulla on lisÀÀ kysymyksiÀ, ota rohkeasti yhteyttÀ. HyvÀÀ vaellusta!

Toimitusaika oli yllÀttÀvÀn pitkÀ

Toimitusaika oli yllÀttÀvÀn pitkÀ. Pohjalliset ovat helpottaneet oloa, mutta vaivahan ei ole sinÀnsÀ parantunut.

2024幎8月26日

Hei,

Kiitos, ettÀ jaoit palautteesi kanssamme. YmmÀrrÀn, ettÀ toimitusaika oli odotettua pidempi, ja pahoittelen tÀstÀ mahdollisesti aiheutunutta haittaa. Valitettavasti joskus toimitusaikana voi ilmetÀ ennakoimattomia olosuhteita, kuten sÀÀolosuhteita, joihin emme voi vaikuttaa.

Olen iloinen kuullessani, ettÀ pohjalliset ovat helpottaneet tilannetta hieman, vaikka olen pahoillani siitÀ, ettÀ kipu ei ole parantunut niin paljon kuin olisit toivonut. On tÀrkeÀÀ kÀyttÀÀ pohjallisia johdonmukaisesti ja varmistaa, ettÀ niitÀ kÀytetÀÀn oikein parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Muistathan myös, ettÀ voi kestÀÀ jonkin aikaa, ennen kuin kehosi on tÀysin sopeutunut pohjallisiin.

Jos sinulla on kysyttÀvÀÀ pohjallisten kÀytöstÀ tai tarvitset lisÀapua, ÀlÀ epÀröi ottaa yhteyttÀ. Olemme tÀÀllÀ auttamassa ja haluamme varmistaa, ettÀ sinulla on positiivinen kokemus tuotteistamme.

5぀星のうち1の評䟡

Miksi ei ole teriÀ sukissa?

Sukst toimivat hyvin. PitkillÀ vaelluksilla , patkoinneilla hyvÀt.Toivottavasti myös talvella. Ei tule enÀÀ niin kipeÀksi jalan kaaret. Ihmettelen kyllÀ, miksi sukka on varpaista auki. Palevaisena ihmisenÀ se on epÀkohta minulle. Talvella? Miten tarkenen.. vaatii toiset sukat alle tai pÀÀlle.

2024幎8月22日

Hei,

Kiitos palautteestasi ja siitÀ, ettÀ kerroit, miten sukat ovat auttaneet jalkojen kaaria ja mukavuutta vaelluksilla. Mukava kuulla, ettÀ niistÀ on ollut hyötyÀ.

YmmÀrrÀn huolesi avoimen varpaan muotoilusta. Sukat on tarkoituksella suunniteltu avokÀrkisiksi, jotta ne olisivat monikÀyttöiset kaikkina vuodenaikoina. TÀmÀn muotoilun ansiosta niitÀ voi kÀyttÀÀ mukavasti kesÀllÀ ja ne sopivat hyvin muiden sukkien pÀÀlle tai alle talvella. KylmemmÀllÀ sÀÀllÀ suosittelemme kÀyttÀmÀÀn tavallisia sukkia alla, jotta jalkasi pysyvÀt lÀmpiminÀ.

Voit olla varma, ettÀ olemme tÀÀllÀ varmistaaksemme, ettÀ olet tyytyvÀinen palveluumme. Jos sinulla on muita huolenaiheita tai tarvitset lisÀapua, kerro meille, niin autamme mielellÀmme.

Kiitos ymmÀrryksestÀsi ja siitÀ, ettÀ valitsit tuotteemme.

TÀmÀ tuote on auttanut

TÀmÀ tuote on auttanut plantaarifaskiittioireisiin ja jalkapöydÀn kiputiloihin. Joka pÀivÀ kÀytössÀ. Kiitos

2024幎8月22日

Hei,

Kiitos paljon positiivisesta kommentistasi! Olemme iloisia kuullessamme, ettÀ tuotteesta on ollut apua plantaarifaskiitin oireiden ja jalkakouristusten kanssa.

Palautteesi merkitsee meille paljon, ja olemme innoissamme siitÀ, ettÀ olet löytÀnyt helpotusta ja mukavuutta.

Jos tarvitset lisÀapua tai sinulla on kysyttÀvÀÀ, ÀlÀ epÀröi ottaa yhteyttÀ.

Parhaat pohjalliset ikinÀ

Parhaat pohjalliset ikinÀ. Monenlaisia on tullut kokeiltua ja nÀmÀ ovat ehdottomasti parhaat. Pohjallinen tukee todella hyvin jo laskeutunutta jalan kaarta ja viime vuonna hankkimani kalliit lenkkarit sopivat taas jalkaan kun jalka on paremmassa asennossa. Suosittelen.

2024幎8月21日

Hei,

Kiitos paljon positiivisesta palautteestasi!

Olemme innoissamme kuullessamme, ettÀ pohjalliset antavat tarvitsemasi tuen ja vaikuttavat lenkkareidesi istuvuuteen. On hienoa tietÀÀ, ettÀ ne auttavat jalkaholvissa ja yleisessÀ mukavuudessa.

Suosituksesi merkitsee meille paljon. Jos sinulla on kysyttÀvÀÀ tai tarvitset lisÀapua, ota rohkeasti yhteyttÀ.

5぀星のうち5の評䟡

Ostin pohjalliset kenkiin ja voi miksi

Ostin pohjalliset kenkiin ja voi miksi en aikaisemmin ostanut,mukavat jalassa ja kÀvelykin tuntuu menevÀn kuin lentÀen.Suosittelen harrastuskengillekin löytyi omat🀗

2024幎7月16日

Hei,

Kiitos paljon ihanasta palautteestasi! Olemme innoissamme kuullessamme, ettÀ pohjalliset tarjoavat sinulle niin paljon mukavuutta ja tekevÀt kÀvelystÀ niin miellyttÀvÀÀ.

Arvostamme suositustasi ja olemme iloisia, ettÀ löysit tÀydellisen istuvuuden myös harrastekenkiin. Jos tarvitset lisÀapua tai sinulla on muita kysymyksiÀ, ota rohkeasti yhteyttÀ.

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。