dere bare lurer folk tar penger og leverer ikke ting som blir bestilt i avtalt tid. dere svindler en varer ble bestilt den 8juli skulle leveres lÞpet av to dager og den er ikke kommet frem 17.7. 2026... ãã£ãšèŠã
Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og mÃ¥lte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis Ã¥ fÃ¥ i posten..! Bestilte ogsÃ¥ noen sokker, de virker ok... ãã£ãšèŠã
Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. LÞp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... ãã£ãšèŠã
Bestilte Icon summerdress som pÃ¥ produktbeskrivelsen er fremstilt som myk,luftig og veldig stretcy. Bestilte str L etter stÞrrelsestabellen. Kjolen jeg fikk passer min 7 Ã¥r gamle datterdatter, er i st... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 13ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Bestilte blodtrykks apparat håndledd
Bestilte blodtrykks apparat? HÃ¥ndledd som var defekt . Har holdt Ã¥ i en uke , sendt videoer , fortsatt sÃ¥ godtar de ikke at apparatet jeg bestilte og fikk var defekt. Ber meg sende nye videoer av hva som er defekt nok en gang! STYR UNNA DENNE AKTÃREN. Har opplevd det samme en gang fÞr med kjÞp av annen vare, dessverre glemte jeg at det var Norlenka!!!!!!
Ikke bestill fra useriÞs Norlenkað
StÞtter dei som skriver styr unna. Verste sort. Har mottatt 30 mailer ad retur. Returadresse KINAð samme tekst i alle mailene. Bestille rn veske/sekk. Kvalitet som en stoffbitð£
Forundrer meg at Klarna fortsetter med sånne useriÞse aktÞrer som lurer folk,
SKYGG UNNA - SIMPLE KINAKOPIER
SKYGG UNNA - USERIÃS AKTÃR MED BILLIGE KINAUTGAVER...
Hadde det gÃ¥tt an Ã¥ gi null stjerner, hadde jeg gjort det. Vottene til Ã¥ fjerne dyrehÃ¥r er simple, elendige kopier, og de er ubrukelige. Det samme med et par sÃ¥kalte badematter som ser ut som tynne hÃ¥ndklÊr. Er ikke sklisikre som beskrevet, og stÃ¥r absolutt IKKE til forventningene. Har kontaktet kundeservice med min store misnÞye, og ser frem til Ã¥ hÞre fra dem... ð€
Dette er svindlere av vÊrste sort.
Dette er en av de verste svindlerne av alle. Det er flere steder der disse blir advart mot.
Enten fÃ¥r du ikke varene / Produktene, ellers er de knÞtt smÃ¥ i stÞrrelser, produkter jeg bestilte stod absolutt ikke til forventningene, for de hadde ingen som helst virkning, til tross for at alt virket ved dem, sÃ¥ fungerte de ikke. Dette var antifrost enheter for bil. Jeg sendte klage, videobevis pÃ¥ videobevis ble lastet opp, og alt de kom med var at jeg ikke hadde kjÞpt nok enheter for min bil (som er en vanlig sedan og enda mindre enn i reklamefilmen dems) de lovet at en enhet (som vist i reklamefilmen) skulle bli kvitt is/snÞ ned til -10°c og med mye snÞ over hele bilen, jeg prÞvde dem i -1°c og til og med i +1°c og med tynt rim pÃ¥ frontvindu med 2 enheter hadde det ingen funksjon. Videobevisene var pÃ¥ 5 og 6 min og jeg forsÞkte dem pÃ¥ inntil 30 min uten antydning til at det ville fungere. Og i reklamefilmen dems skulle dette ta 10 sekunder, men Ikke et eneste snÞfnugg ble borte. Nei styr unna og advar alle dere kommer over, kjenner og sosiale medier om disse svindlerne. De oppererer til og med med norsk mail adresse til tross for at de holder til i kina. Og det koster mer med retur enn produktene kostet.... helt bortkastet! Men jeg vant til slutt og fÃ¥r pengene tilbake takket vÊre klarna! ððð€ men har holdt pÃ¥ frem og tilbake siden november 2025 og fÞrst nÃ¥ i dag fikk jeg beskjed om at jeg vil fÃ¥ tilbake pengene til tross for at twisten har mÃ¥ttet gÃ¥ 3 omganger.... sÃ¥ ikke gi dere om dere har vÞrt uheldige og ha med disse svindlerne i norlenka Ã¥ gjÞre.

Leverer billige kopier
Bestilte cleaning gloves for fjerning av pels på mÞbler og klÊr. Ikke riktig produkt de har laget noe billig i tynt stoff som ikke er mulig å bruke til noe som helst. KjÞpte også en katteleke som skal vÊre i tykk papp med magnet til å holde sammen. Tynn papp og dårlig kvalitet. Hold deg unna denne butikken.
Jeg har ikke engang mottatt noenâŠ
Jeg har ikke engang mottatt noen bekreftelse pÃ¥ bestillingen min pÃ¥ mailð±ð Og nÃ¥ etter Ã¥ ha lest alt dette blir jeg bitte litt bekymret. FÃ¥r hÃ¥pe jeg fÃ¥r varen i allefall ðð±
Norlenka
Norlenka - dette er ikke et seriÞst firma
Styr unna. - Svindel - retur av varer
må returneres til Kina
Står ikke noe om dette i salgsbetingelsene fra Norlenka
Tar dette opp med Forbruketrådet
Alt bare bra.

Norlenka ããã®åç
Egentlig ingen stjerner fra meg ,men måtte trykke på en for og få til og skrive.Har en bestilling inne som ende ikke er dukket oppTar ikke tlf og svarer ikke på mail.
Egentlig ingen stjerner fra meg ,men måtte trykke på
Hvorfor er ikke NORLENKA registret pÃ¥âŠ
Hvorfor er ikke NORLENKA registret på proff.no ? Der alle med gyldig organisasjonsnummer automatisk blir registrert? SVART eller??

Scam
Scam. The product worked a few times. They wont replace it or give refund. Stay away!

Norlenka ããã®åç
Har ventet en mÃ¥ned pÃ¥ min TravelHeaterâŠ
Har ventet en måned på min TravelHeater nå, hadde sikkert vÊrt raskere og billigere via Temu.

Norlenka ããã®åç
Bestile ossy osborn flaske fra dem ikkeâŠ
Bestile ossy osborn flaske fra dem ikke i nÊrheten av den som dem har bilde av på hjemmesiden.
Styr unna!!!!

Norlenka ããã®åç
Dropship / Temuvarer til overpris.
Dropship / Temuvarer til overpris.
MarkedsfÞring stemmer ikke med varene man kjÞper.
Bedrageributikk som selger fra fjernlager i Kina - lang leveringstid.
DÃ¥rlig kundeservice og returpolicy.
Styr unna folkens !!

Produktene var ok
Produktene var ok. Lang tid fÞr pakken kom. Bruksanvisning ikke på norsk.

Svindel!!!
Svindel!!!
Ikke levert varer som er bestilt og betalt.
Ikke refundert belÞp. Selv ikke etter gjentatte purringer.

Katten ble skremt
Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ihvertfall ikke skremt