Friske og venlige flyttemÊnd, med godt humÞr. Flyttede fra Skals til Kolding. Alt var flyttet og i hus inden for 8 1/2 time til rimelig pris. Gudrun
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÊmpe ros til Nordic Relocation Vores flytning ned fra 3 sal, med de bomstÊrke flyttemÊnd SÞren & Magnus, har fortjent fuld plade pÃ¥ stjernerne Et par super flinke, effektive og hurtiglÞbende ma... ãã£ãšèŠã
Intet mindre end en fornÞjelse. Dygtige og professionelle flyttemÊnd, som gÞr en dyd ud af service og kommunikation. Alt spillede 100% fra start til slut. Servicen gik langt ud over hvad jeg forvent... ãã£ãšèŠã
I starten var der lidt bÞvl med kommunikationen, men ellers en super god oplevelse. Kom til tiden og var friske og klar. Super behandling af vores indbo. Får kÊmpe ros herfra.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÃRDISKABENDE LÃSNINGER TIL DIN PRIVATFLYTNING I VEJLE OG OMEGN. Nordic Relocation er et lokalt forankret flyttefirma, med kontor og udkÞrsel fra Vejle. Vi tilbyder alle former for privatflytninger i Vejle og omegn â og hos os fÃ¥r du tryghed og ordentlighed med som en selvfÞlge. Vi har bevidst valgt at vÊre en mindre lokal flyttefirma i Vejle, sÃ¥ vi kan sikre at alle kunder fÃ¥r den kvalitet og ordentlighed de fortjener â vi er med jer hele vejen, og sÞrger for at jeres flytning bliver en god oplevelse. Nordic Relocation er ikke det billigste flyttefirma du kan finde, men vi er til gengÊld en af de bedste i Danmark hvor tryghed og ordentlighed er en helt naturlig del af vores hverdag. Nordic Relocation har mere en 10 Ã¥rs erfaring i flyttebranchen, og vi er taknemmelige for vores fantastiske og engagerede medarbejdere, hvor hjÊlpsomhed fÃ¥r dig og din familie igennem den forestÃ¥ende flytning pÃ¥ bedst mulig mÃ¥de. BESTIL ET UFORPLIGTENDE TILBUD Pà DIN OPGAVE. FÞr du trÊffer beslutningen om, hvem du vil bruge til din flytning, tilbyder vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af din opgave. PÃ¥ den mÃ¥de kan du fÃ¥ en fornemmelse af vores arbejdsmetoder og priser, inden du beslutter dig.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Friske og venlige flyttemÊnd
Friske og venlige flyttemÊnd, med godt humÞr.
Gudrun
Kan anbefales!
FuldstÊndig fantastisk oplevelse
FuldstÊndig fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales!!
KÃMPE anbefaling - flytning med ro i maven
KÃMPE anbefaling, bedste flytning nogensinde.
Fra fÞrste kontakt med Asmir, som hurtigt dannede sig et overblik over hvor mange flyttekasser vi skulle bruge, til levering af kasser, pakkepapir mm, sÞgning af parkeringslicens mm
Alt klappede og Torben og Henrik kom i god tid på flyttedagen, desvÊrre havde p-vagterne i Aarhus fjernet afspÊrringen, så der ikke var så god plads som planlagt. Da det blev lidt mere bÞvlet at pakke bilen pga manglende plads til flyttebilen, satte Asmir en ekstra mand (Stefan) på opgaven på den nye adresse, hvor de satte alt ind hvor vi Þnskede det.
Vores sofa kunne ikke komme ind på normal vis, så flyttefolkene tog mål og vurderede at vi kunne få sofaen ind med kran. Så på flyttedagen tog de blot sofaen med igen og leverede den 2 dage senere med kran og to mand til at sÊtte den på plads i rummet på vores 1. sal. Hold da op en lÞsningsorienteret tilgang til at lÞse en flytning.
Ikke en eneste ting er gået i stykker eller blevet ridset, tingene blev håndteret utroligt professionelt.
Da vi havde tÞmt alle kasser, blev de hentet nÊste dag. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, I er de bedste. Vi vil til enhver tid anbefale alle at kontakte jer. Synd at man kun kan give 5 stjerner.
Egentlig super fin kommunikation op tilâŠ
Egentlig super fin kommunikation op til flytningen (som skulle foregå hurtigt da det var et dÞdsbo efter min mor). Jeg sÞgte på flyttefirma i Horsens - hvor Nordic relocation kommer frem, kontakter dem og aftaler det hele. Jeg ved det koster en del km penge, da tingene skal flyttes til Aalborg. Men de informerer ikke lige om, at de faktisk hÞrer til i Vejle (så ekstra omkostning man ikke er gjort klar over).
Ydermere bliver der brugt 6,5 time på at flytte hvad der svarer til en lejlighed på 65 kvadratmeter hvor en enlig kvinde har boet. Der blev brugt lÊnge på transport og deres pause på 320 kr, skal åbenbart også betales.
Her er simpelthen for mange â skjulte â omkostninger og mangelfuld kommunikation omkring det. Og at en flytning i sÃ¥ â lille â et omfang skal koste lige knap 15.000 kr er simpelthen skÞrt!
Tingene blev passet pÊnt på, den ros skal de bestemt have, men hurtig flytning var det i den grad ikke og prisen for flytningen er dobbelt af, hvad jeg ellers fik af tilbud (som blev modtaget senere end de kunne accepteres).
10/10 flytning med et smil
Vi havde booket en flytning.
De overholdte vores aftale til punkt og prikke. Kommunikation op til flytning har vÊret god og de stod på adressen til aftalte tid.
De var flinke og rare og intet var umuligt. Arbejdet blev klaret med et smil til trods for at vejret ikke var flyttevenligt.
Super god service og meget sÞdeâŠ
Super god service og meget sÞde flyttemÊnd
Fremragende service!
Enis og Balder har hjulpet mig med at flytte fra en lejelighed på 2.sal til den nye lejelighed på stueetagen og de kunne ikke have klaret opgaven bedre! Rare, en god humor og professionel service, mere kan man ikke spÞrge om. Vil klart anbefale dem, og bruge dem igen til nÊste gang!
Fantastisk hjÊlp mange tak henrik og âŠ
Fantastisk hjÊlp mange tak Henrik og Enes
VÊlger helt sikkert jer igen hvis jeg skulle få brug for det
SuverÊnt!
Jeg giver hermed Nordic Relocation mine allerbedste og allervarmeste anbefalinger! Flyttefirmaet kom simpelthen og flyttede et stort og meget tungt klaver fra én lokation til en anden samme dag, som jeg ringede til dem. Det kunne ganske enkelt ikke have vÊret bedre! TAK, Nordic Relocation!
Det var en fantastisk god flytteâŠ
Det var en fantastisk god flytte oplevelse. Rigtig sÞde, dygtige og effektive flyttefolk, som kunne deres kram. Vi giver de varmeste anbefalinger til firmaet.
Meget gode professionelle flyttefolk
Meget gode professionelle flyttefolk. Effektive og med godt humÞr og stor imÞdekommenhed.
Super god service hele vejen igennem.
Super god service hele vejen igennem.
Flyttefolk som bare knokler og arbejder hårdt.
Vores bedste anbefalinger, vil bestemt bruge dem til nÊste flytning,
Bedst flytte firma !!!
Bedste flyttefirma i Danmark
Bedste oplevelse med stÊrke og professionelle mennesker som går op i deres arbejde fra start til slut.
Kan varmt anbefale Nordic Relocationð€
Fantastisk oplevelse med Nordic Relocation
Vi kan varmt anbefale Nordic Relocation!
BÃ¥de fÞr og efter flytningen var Asmir utrolig professionel og lynhurtig til at svare pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l â bÃ¥de i forbindelse med at fÃ¥ et tilbud og senere, da vi havde praktiske spÞrgsmÃ¥l. Han kom personligt forbi og vurderede behovet for flyttekasser og ramte helt plet med at der var brug for 150 stk. Asmir foreslog ogsÃ¥ selv at tage kontakt til en genbrugsbutik for de mÞbler, vi ikke skulle have med til den nye lejlighed.
Selve flytningen foregik over to dage, og flyttemÊndene var bÃ¥de flinke og super effektive â selvom de skulle hÃ¥ndtere en udfordrende trappe til 2. sal. De var omhyggelige med at placere ting og kasser i de rigtige rum, og hvis en kasse manglede label, spurgte de altid, hvor den skulle hen.
Efter flytning var de også hurtige og effektive til at hente de tomme flyttekasser.
Vi vil uden tvivl vÊlge Nordic Relocation igen, når vi skal flytte nÊste gang!
SUPER PROFESSIONELLE
Asmir fra Nordic Relocation er super professionel og kommunikationen var i top fra start til slut.
Kontor-flytningen forlÞb uden problemer og hurtigere end forventet. Alle flyttefolk var venlige, hurtige og påpasselige.
Jeg kan på det varmeste anbefale Asmir & Co.
Det bliver dyrere end du tror.
Uacceptable "hemmelige" gebyrer når der betales timesats. FlyttemÊndende var i gang her 4,5 timer, men vi fik en regning på 6,5 timer, da der f.eks. angiveligt også lige skulle bruges 45 minutter på at gÞre bilen ren efter transporten hjem. Der var ellers også brugt god tid på at holde bilen pÊn undervejs. Det synes vi altså er helt hen i skoven.
Det skal dog nÊvnes at flyttemÊndende var meget sympatiske, og var klart de flyttemÊnd vi har haft som passede bedst på tingene - af den grund gives der en stjerne mere.
KÊmpe ros til Nordic Relocation
KÊmpe ros til Nordic Relocation
Vores flytning ned fra 3 sal, med de bomstÊrke flyttemÊnd SÞren & Magnus, har fortjent fuld plade på stjernerne
Et par super flinke, effektive og hurtiglÞbende mandfolk.
Det gik stÊrkt, glidende og uden de mindste ridser eller skrammer.
ALLE mine anbefalinger
Fantastik og professionel oplevelse
Fantastik og professionel oplevelse. Den bedste flytning vi nogensinde har oplevet. De varmeste anbefalinger herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ