20.000 brukt pÃ¥ kongkasino, mest jeg har fÃ¥tt er 1kð. Morsom ass. OgsÃ¥ det er sååååå lite premier. Man for bonus pÃ¥ 20kr, neiii 50kr for ut av det?? PÃ¥ 2000kr bonus ???? Dette er scam, infen andre... ãã£ãšèŠã
Finnes jo ikke null stjerner ,sÃ¥ det fÃ¥r bli 1...Hva skal man egentlig fÃ¥ bonusspill for ..15trykk ,og jeg fÃ¥r 73kr ??;To gubber kom alene ,altsÃ¥ ingen premie ..3ga big win 73kr !!!!!!etter det ikke e... ãã£ãšèŠã
Det er helt elendig pÃ¥ absolutt alt untatt innskudd og uttak. De er ekstremt treige til Ã¥ oppdatere alt. Oddsen er patetisk lav til tider, utvalget er fullstendig elendig for de som liker variasjon.... ãã£ãšèŠã
Hva i F er detta. Logget meg inn Ã¥ kryssforhÞrt om hvor jeg jobber, hvor mye jeg tjener. Hvor mye jeg spiller for pr uke,om jeg har kontakter hÞytstÃ¥ende i utlande? à nÃ¥ mÃ¥ e jaggu bekrefte at detta... ãã£ãšèŠã
- ã«ãžã
- è³ãä»£è¡æ¥
- ã®ã£ã³ãã« ãµãŒãã¹
- å®ãã販売æ¥è
- ãªã³ã©ã€ã³ ã«ãžããŸãã¯èŽå
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål
2315, Hamar, ãã«ãŠã§ãŒ
- norsk-tipping.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Norsk tipping er kanskje ok pÃ¥ lotteriâŠ
Norsk tipping er kanskje ok på lotteri , men casino er rein spekka svindel. Helt umulig og gå i pluss! Alle automater er stilt inn på insta tap! Flere mnd på rad , sett inn hvor mye du vil, du vil aldri gå ut med mer en du satt inn!
Skulle endre telefonnummeret
Skulle endre telefonnummeret, fikk en kode, men koden (3ganger) var ugyldig, på telefon med kundeservice var de ikke villige til å hjelpe. Overformynderi og mistenksomhet på laveste nivå!
Et spill kun for etnisk nordmenn.
Veldig ofte nÃ¥r jeg spiller pÃ¥ KongâŠsÃ¥ stopper det opp nÊr store gevinster/free spinns
Veldig ofte når jeg spiller på Kong casino,så får jeg plutselig melding om at nettet mitt er dårlig (5g) eller noe gikk galt med systemet. Må trykke ok for å komme videre og da mister jeg all bonusopparbeidede poeng. Det virker som om at når man nÊrmer seg freespinns eller bonuser,så er det noe "gÊrnt" med min pc. Funker veldig bra inntil da. Nei,mistet tiltro til Norsk Tipping,jeg. Gammel dame og dette var siste gleden når det gjelder spill. Gidder ikke kjÞpe skrapelodd engang lengre,der også har de tapt seg veldig. Får lÊre meg å hekle i stedet.
Betaler ut raskt etter gevinst
Betaler ut raskt etter gevinst, skulle du vinne stort betaler de også ut alt, imotsetning til de andre mafiacasinoene som holder til i malta.
kjÞpte 10 bunuser 10000 kr til sammenâŠ
kjÞpte 10 bunuser 10000 kr til sammen 1000 kr per bunse å 930kr tilbake. tok resten an pengene å kjÞpte en til bunuse får 800kr der jeg fikk 29kr tilbake. statlig svindel
Jeg ble lurt Men jeg fikk tilbake pengene
Svindel...
Ingen verdig monoplist
Elendig odds.
Grusom tilbakebetalingsprosent.
Dårligste brukergrensesnitt av de 25+ bookmakerne jeg har prÞvd.
Bruker alt for mye penger på reklame.
Jeg er i utgangspunktet ikke negativ til monopol, men måten NT forvalter det på står til stryk.
Det er ikke vits Ã¥ sette inn penger pÃ¥âŠ
Det er ikke vits å sette inn penger på norsk tipping. Store problemer med nettsiden når det er helg. Får beskjed om at det er stengt fra 03:00 frem til 07:00. Men klokken er jo 18:00. Har skjedd alt for mange ganger. Anbefaler å bruke Leo Vegas eller Unibet. Er veldig fornÞyd med utvalg av spill og ingen tekniske problemer, som norsk tipping sliter med nesten hele tiden når det er mange kamper som pågår. Dårlig opplevelse! Ikke spill hos norsk tipping!
alt er galt med oddsen digitalt systemet er for svakt og krÊsjer alt for ofte
alt er galt med oddsen digitalt, dere har fjernet papir utgaven men har ikke noe reserve lÞsning.
hÞrer at dere også skal fjerne papir utgaven av tippekupongen. så arrogant går det ikke an å vÊre.
jeg har gode data kunnskap, men synes synd på alle som ikke har...
Satte meg selv i spillepause
Satte meg selv i spillepause
Kom tilbake etter 6 måneders spillepause, og endte opp med og få alle spillegrensene mine redusert betydelig.
Ble mÞtt med rotten kunderservice. Ble anklaget for og ha endret spillegrensene mine selv. Noe jeg ikke hadde gjort. Han kunne heller ikke se lengre tilbake i tid en 30 dager, så han hadde ikke noe grunlag for å tru at jeg hadde endret dem selv.
Styr unna norsk tipping.
Hei.Jeg lurer pÃ¥ hvordan det har seg atâŠ
Hei.Jeg lurer pÃ¥ hvordan det har seg at det bare er Tyskere som vinner den store potten pÃ¥ Eurojacpotten vÊr gang .Syntes dette er merkelig ð€NÃ¥ er det den 7 gangen. Hilsen Anita fra Norge
VÊrste bedrift
VÊrste bedrift, staten og norsk tipping skulle skamme seg, håper at ingen vil spille på norsk tipping, håper rett og slett norsk tipping går konkurs
Det mest riggede nettkasino pÃ¥ heleâŠ
Det mest riggede nettkasino på hele www.
Alle andre nettkasinoer har bedre tilbakebetaling enn det norsk tipping holder gående her. Hold dere til LOTTO. I tillegg, får du nettproblem i en bonus runde, så har ikke norsk tipping tilgang til å rette opp, da bonusen faktisk forsvinner. Dette har jeg skriftlig :D
Verste siden for gambling
50 spins uten gevinst sier vel sitt, og når man fÞrst får en bonus skal du ikke vinne mer enn innskuddet uansett..vil tippe noen aldri har vunnet noen jackpot der inne, de stiller den vel bare tilbake.
FÃ¥tt ny mobil.
FÃ¥tt ny mobil.
Problemer å få tilgang tipping.
Burde hvert bedre forklart hvorfor jeg ikke får tilgang.
Har hatt 5 ukers Lotto kupong i flereâŠ
Har hatt 5 ukers Lotto kupong i flere mndr, har IKKE fått en eneste premie på den, fÞler dette er bedrift å bedrag, så, når denne 5 ukers er ferdig, så er jeg også ferdig med Norsk Tipping.
Et flakser
Jeg kjÞpte et flaxlodd for mange år siden. Jeg pleide å kjÞpe litt av å til. Der skrapte jeg fram tre en millioner, og jaggu forsvant det loddet ut av hendene. BelÞpet forsvant... Så det er vel juks antar jeg