レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

20.000 brukt pÃ¥ kongkasino, mest jeg har fÃ¥tt er 1k😂. Morsom ass. OgsÃ¥ det er sååååå lite premier. Man for bonus pÃ¥ 20kr, neiii 50kr for ut av det?? PÃ¥ 2000kr bonus ???? Dette er scam, infen andre... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Finnes jo ikke null stjerner ,sÃ¥ det fÃ¥r bli 1...Hva skal man egentlig fÃ¥ bonusspill for ..15trykk ,og jeg fÃ¥r 73kr ??;To gubber kom alene ,altsÃ¥ ingen premie ..3ga big win 73kr !!!!!!etter det ikke e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Det er helt elendig pÃ¥ absolutt alt untatt innskudd og uttak. De er ekstremt treige til Ã¥ oppdatere alt. Oddsen er patetisk lav til tider, utvalget er fullstendig elendig for de som liker variasjon.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hva i F er detta. Logget meg inn Ã¥ kryssforhÞrt om hvor jeg jobber, hvor mye jeg tjener. Hvor mye jeg spiller for pr uke,om jeg har kontakter hÞytstÃ¥ende i utlande? Å nÃ¥ mÃ¥ e jaggu bekrefte at detta... もっず芋る

䌁業情報

1. カゞノ
  2. 賭け代行業
  3. ギャンブル サヌビス
  4. 宝くじ販売業者
  5. オンラむン カゞノたたは胎元

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

Fjernet hel kupong

De fjernet en hel kupong med 10 i odds fordi en kamp hadde problemer, en i kundeservice sa de skulle ordne det og når jeg tok kontakt senere så sa de att de ikke kom til å endre noe fordi andre kamper hadde hatt problemer den kvelden og de ikke vil gå gjennom alle kampene.... Er ikke akkurat som att Norsk Tipping har mange kamper så er ren latskap fra deres side...

2023幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

Norsk tipping er faen meg svindel

Norsk tipping er faen meg svindel, de tapsrekkene som er der er helt utrolig. Forstår ikke hvordan staten er så på at betting osv skal vÊre tilfeldig når norsk tipping som er statseid er så langt i fra det.
Alle andre kasinoer er bedre enn norsk tipping til å med de jeg har vunnet 20-40k på en gang, er faen meg bedre enn det dritt selskapet der. LEGG NED DRITTET

2023幎5月21日

Det verste med Mafiaen Norsk Tipping er

Det verste med Mafiaen Norsk Tipping er deres monopolisering av det norske markedet. De setter press på bankene slik at det ikke er lov med transaksjoner til og fra utenlandske odds-selskaper. Dette gjÞr at de spillerne som har lyst til å tjene penger må bruke andre lÞsninger for innsetting av penger. F.eks. MuchBetter som nå har låst de pengene jeg har der. Hjertelig takk skal dere ha Norsk Tipping (ironi).

2023幎5月9日

Kong Kasino

Kong Kasino : altsÃ¥ dette lukter dessverre rÃ¥ttent. Her ER det virkelig noe som ikke stemmer. Jeg har spilt pÃ¥ mange nettkasinoer i mitt liv, men aldri opplevd maken til tapsrekker. AltsÃ¥, nÃ¥r dealeren seriÞst vinner 95% av gangene er det noen som har rigget et eller annet heavy. Og selvfÞlgelig, better du hÞyt sÃ¥ taper du, gÃ¥r du tilbake til lav bet, Oj der traff du ja! Og dette skjer KONTINUERLIG. Ja, jeg vet dealeren ofte vinner til slutt, house always wins osv osv.. Men her har du ikke nubbesjans. Virkelig ikke. Spilte bort 2000 pÃ¥ 40 min, jeg var en gang ca 60 kr pÃ¥ gevinssiden. Og resten var "dealer vinner! Dealer vinner!" det var en gang jeg begynte Ã¥ telle. Tror dealeren vant kanskje 12 ganger pÃ¥ rad.. Norsk Tipping.. Dette er en forferdelig SKAM. HOLD DERE UNNA DETTE SØPPELET AV RIGGA SVINDLERI. og ja, som andre pÃ¥peker, lav odds, lite utvalg. Rett og slett bedritent dÃ¥rlig, og skammelig at det er dette staten driver Ã¥ drar inn penger pÃ¥. Kong Kasino - verste nettkasino som noen gang har eksistert, drevet av rigga svindleri. Skam og sÞppel. Takk for meg

2023幎4月28日

statlig svindel

Norsk Tipping er et stalig selskap/monopol på spill og har som oppgave og hente inn mest mulig penger og betale ut minst mulig premier. Vi bli raskere rike ved og legge de penger vi ville sendt norsk-tipping/staten ved og legge dem på et glass enn og sende dem til hamar.

2023幎3月27日
5぀星のうち1の評䟡

Norsk Tipping forbyr oss nordmenn å

Norsk Tipping forbyr oss nordmenn å spille hos utenlandske spillselskaper. Stakkars Norsk Tipping som ikke får hele kaka. Vi får altså ikke lov å bruke pengene våre på det vi har lyst til når det gjelder spilling. Vi vi blir tvunget til å bruke Norsk Tipping. For noe korrupt opplegg. Nå setter de også press på bankene i Norge for at de ikke skal kunne ta imot gevinster fra utlandet.

2023幎2月18日

Ikke til å stole på

Spilt i mange år og aldri hatt mer enn 3 rette, hvordan er det mulig. Det viser seg at Norsk tipping er kun for etniske. De trekker ut hvem de vil uten tvil og dette blir bestemt mellom kl. 18-20 hvem som blir vinnere av potten.
For meg er dette ren norsk svindel.

2022幎12月17日
5぀星のうち1の評䟡

Norsk tipping nasjonallotto er svindel

Jeg må ha satset mer enn 50 000 kroner i Lotto over 2 år uten gevinster.
I mellomtiden la jeg ca 10000 kroner i Eurojackpot og jeg har vunnet ca 1000 kroner totalt for samme 2-Ã¥rs periode.
I samme periode som jeg for Nabolaget så jeg noen lokale landsbyområder motta flere 1. premier med nesten ingenting i Oslo. Statistisk umulig med tanke på befolkningstetthet.

Ethvert nasjonalt lotteri som drives av Norsk Tipping er svindel!

Spill kun på internasjonale lotterier som Eurojackpot eller Vikinglotto!

2022幎10月29日
5぀星のうち5の評䟡

Fra vondt til verre.

Også denne gangen har endringen av oddsidene vÊrt mislykket. Inndelingen med land, turneringer osv gjÞr det vanskelig eller umulig å kombinere spill fra disse gruppene. Tidligere kunne man fÞlge med på resultatene underveis i spillet, det er det som er spennende. Idag finner jeg ikke resultater noe sted. Jeg har tidligere ringt dere og fortalt at endringene har gjort sidene dårligere foreslått bedringen, men ingenting skjer. Kanskje en tanke å hÞre med spillerne, IT folkene er kanskje ikke klar over hva vi kan bidra med.

2022幎10月11日

Uff!

Uff, Norsk Tipping virker som de holder på med noe nettside greier som man opplevde på 90-tallet! Er jo en skandale å spille på oddsen der. Tar av og til timer å vente på at "oddskontoret" skal finne ut det alle andre fant ut på sekunder. En frustrerende opplevelse og Þnsker alle utenlandske selskaper velkommen i forhold dette greiene her! Steng ned sjappa og bli oppdatert til ett tidsriktig og brukervennlig nettsted!

2022幎9月28日
5぀星のうち1の評䟡

Eneste positive med NT sitt nettkasino

Eneste positive med NT sitt nettkasino er at det er enkelt å overfÞre penger til kasinoet. Jeg liker ikke at gevinster over 10 tusen kroner Þyeblikkelig fjernes fra spillkontoen og til min bankkonto. Uten å vÊre matematisk geni mener jeg at det fratar meg sjansen til å vinne mere ved å satse noe av gevinsten på videre spill. Svindel er et ord som er nÊr..Opplever ofte stans og feil under spilling. Små gevinster. Fikk engang Jackpot med 50 gratisspinn. Midt under gratisspinnene ble jeg kastet ut av spillet. Klaget. Fikk aldri oppklart hva som skjedde da NT ikke kunne finne spillet uten at jeg opplyste dato og tid på sekundet for innsatsen. De har ikke logget feilsituasjoner. Som spiller må jeg gjÞre det. Svindel er kanskje å ta for hardt i. Det er heller mangel på kompentanse.

2022幎7月15日

Dårlige på alt

DÃ¥rlige pÃ¥ alt. Oddsen har veldig fÃ¥ utvalg med mye dÃ¥rligere odds enn sÃ¥ og si alle andre. Dette har i grunn ikke sÃ¥ mye Ã¥ si da man sjeldent fÃ¥r brukt oddsen uten at siden «krasjer». Casinoet har mange ferre spill enn sÃ¥ og si alle andre og stÃ¥r ikke oppgitt RTP (return to player) men antar at denne er dÃ¥rligere enn andre casinoer. Dette bryr dem seg helt klart ikke om da norske banker nÃ¥ sperrer alle transaksjoner mellom alle casinoer som ikke er NorskTipping. Ekstremt dÃ¥rlig hele opplegget og pÃ¥ ingen mÃ¥te konkurranse dyktig. Kanskje like greit nÃ¥r de ikke har konkurranse

2022幎6月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ