Norwegianlab レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Tiltross for oppsigelse og retur av varene, har det blitt sendt krav om inkasso. Ja, vi burde virkelig gå sammen om å saksøke dette firmaet. Det er så frekt og useriøst firma at det er merkelig at ik... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Svindelfirma der opretter uigennemskuelig abonnementer. Fik tilsendt faktura på ca. 1500 kr., som jeg på ingen måder havde givet samtykke til. Jeg fik hjælp af Google AI-assistent. Norwe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Mest bedrag firma der findes. Deres hjemmeside er snyd, de sender pakker uden man vil have dem. Sender faktura uden selv om man har gjort brug af fortrydelses retten!! De sender en pakke uden a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Frygteligt Firma. Hold jer langt væk. Man bliver taget med bukserne nede, kan ikke komme ud af en handle, De sender og du betaler kassen, får en prøve pakke til en månede..... og pludselig kommer der... もっと見る

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 103

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Svindler firma, som pyramidespil, ude af kontrol.

Man er desværre nød til at trykke på en stjerne, ellers kan du ikke anmelde dette svindler firma. Har nu betalt 3000 kr. inkl. inkasso gebyr for ingenting, alt dette er sket indenfor 21 dag. Fremsendte varer man ikke har bedt om, og 7dage til at betale for varer der kom 14 dage for sent, og hermed en rykker. En uges påskeferie uden at betale (for sent betalt rykker) inkasso sag. Føj et stinker firma, intet seriøst, burde forbydes, sat i verden til at snyde folk. Tør ikke engang spise produktet nu.

2026年4月27日

Fatal svindel

Fatal svindel, min pakke kom meget forsinket derfor jeg skulle betale straffe og plus betales opsigelse???!!!!
Jeg ville gerne bare afprøve produkt pga allergier, men bliver jeg tilmeldt til automatisk forsendelse. Skal jeg vender til politiet???

2026年5月5日
5つ星のうち1の評価

Innen 14 dager må du melde deg av…

Prøvepakke som koster deg skjorta.
Innen 14 dager må du melde deg av avtalen. Hvis ikke så får du en ufrivillig binding, hvor du påfølgende måned får en pakke med 4 måneders forbruk til en skyhøy pris. Vanligvis over 2300 kr. Hvem vil ha et lager av kosttilskudd som de kanskje ikke kommer til å bruke. Dette er villedende og kundefiendtlig, for de gir deg ingen individuelle tilpasninger. Vanligvis så får du ikke forklare deg eller komme med andre løsninger. Er dette lovlig?

2026年5月2日

Det er snyd og humbuk

Det er snyd og humbuk, de bunde fanger dig med prøver periode gratis og så sende de 1 måned efter til 4 måneders forbrug og et faktura på 1500 kr dybt useriøst

Så kan man jo selv gætte på kvaliteten af selve produktet, mine er røget direkte i affaldsspanden

2026年5月4日
5つ星のうち1の評価

Dette er i min optik rendyrket forsøg på svindel

Dette er rendyrket forsøg på svindel. Jeg modtog den første prøveforsendelse 1/5-26 med besked om at betale for 1.forsendelse senest 27/4, samt at man kun kan fortryde sin 1. Prøveforsendelse OG fast abonnement hvis man afmelder og returnerer den første INDEN 27/4..altså 5 dage inden man overhovedet har modtaget noget…
Og der følger så papirer med regler, som bestemt ikke gælder i Danmark. Også jeg agter at politianmelde firmaet og at orientere det danske forbrugermagasin TÆNK
Og jeg ønsker under INGEN omstændigheder modtage noget som helst fra sådan et firma.

2026年5月1日

ADVARSEL

ADVARSEL.
DET ER ET SVINDELFIRMA OG DE BRUGER EFTERFØLGENDE DANSKE INKASSO FIRMAER TIL ST INDRIVE DET BELØB DE MENER MAN SKYLDER...EN PRØVEPAKKE TIL 79 KRONER LØBER NEMT OP I FLERE TUSIND KRONER...DERNÆST SKIDER DE PÅ FORBRUGEROMBUDSMANDEN OG ALT DANSK LOVGIVNING OM SYNLIGE ABONNEMENTSAFTALER.
DE SKAL DØMMES HÅRDT OG STRAKS ANMELDES ..SVINDEL PÅ SAGSLØSE MENNESKER OG DE BRUGER ROCKERMETODER!!!!

2026年1月7日

svindel og fiduser

svindel og fiduser. tilslutter mig øvrige opslag her. Først når man får første prøveleverance opdager man på vedlagte dokumenter, at der kun prøvepakken kan returnes -men hæfter for et 6 mdr abonnement alligevel. Det må være i strid med dansk lovgivning og jeg har indgivet anmeldelse til forbrugerombudsmanden. Jeg håber alle I andre også anmelder virksomheden til ombudsmanden.

2026年4月17日

snyd og bedrag

Jeg har aldrig følt mig så meget pisset på, jeg kender slet ikke firmaet og har aldrig modtaget noget fra dem men i dag lørdag den 11 april modtager jeg et brev fra inkasso firmaet Riverty at efter flere henvendelser ikke har betalt, jeg ved ikke hvad det drejer sig om andet at jeg skal betale 1316 kr senest søndag den 12 april for ellers vil der påløbe yderligere omkostninger på flot, man har ingen muligheder for at gøre noget en lørdag,

2026年4月11日
5つ星のうち1の評価

Hvis jeg kunne ville jeg give-5…

Hvis jeg kunne ville jeg give-5 stjerner, men er desværre nødt til at give 1 stjerne for at kunne anmelde, hvilket jeg finder nødvendigt for at advare andre. Norwegian Lab er et foretagende fuldstændig uden moral. Det rene bondefangeri. Jeg købte en prøvepakke til 79 kr., men i samme moment fortrød jeg og sendte den vedhæftede fortrydelsesformular. På trods af det modtog jeg prøvepakke og yderligere en forsendelse til næsten 1500 kr. Jeg fik nogle dage senere en opkrævning med et rykkergebyr på 100 Kr. hvilket jeg protesterede imod, da jeg havde indsendt fortrydelsesformularen rettidigt. Først efter mange mails skrev de "Vi indser du har helt ret og beklager forvirringen omkring fortrydelsesformularen og opsigelse. Dette skete kun på grund af min vedholdende insisteren og dokumentation for rettidig indsendelse af fortrydelsesformularen, men det var ret opslidende. Jeg kan tilføje, at de nægtede at betale for returneringen, uanset fejlen var deres. Så "fornøjelsen" kostede mig 125 kr.

2026年3月15日

Arnaque

Arnaque, leurs produits viennent de la chine et pas de la Norvège, les boîtes que j'ai reçu a chaque fois n'ont rien a voir avec les photos sur le site, ils ne vont jamais vous transmettre le certificat d'analyse !
C'est l'IA qui vous écris et ils se portent pour des professionnels lors de réclamations ?
Attention, ils m'ont fait attendre plusieurs mois, je suis très déçu de leur service !!!!

2025年10月22日

svindler

dem lurer mennesker man blir medlem med en bestilling utenom man vet det. urettferdig . Ingen vil kjøpe medisiner for 1996 kroner som 120 tabletter ,dette er helt syk svindler

2026年3月24日
5つ星のうち1の評価

Største scam firma derude ..

Største scam firma derude ... Køb ikke noget fra dem og del gerne med alle at dette firma har fundet et hul i lovgivningen som åbenbart gør dem i stand til at narre folk til abonnementer de ikke er bekendt med de tegner. Det er forbundet med Riverty som er et incasso firma som sørger for at du får faktura og incasso trusler i en lind strøm.

2026年2月23日

Trustpilot エクスペリエンス