レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Når 5 stjerner ikke er nok Super fed oplevelse at handle med Nostalgic Appreciation! Man får det man bliver lovet og derudover er service absolut i top Vil stærkt anbefale at handle ved Nostal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet flere produkter hos Nostalgic, og jeg er altid en af de første, når der skulle komme nye ting hos dem. Det flotteste udvalg, som du sjældent finder i en anden vintagebutik. Og man... もっと見る

5つ星のうち4の評価

5つ星のうち5の評価

Uden tvivl DKs førende forhandler på vintage-markedet. Bredt udvalg, god kommunikation, og så kan man fornemme, at der bliver lagt arbejde i hver eneste ordre, der bliver sendt afsted!

企業情報

1. ヴィンテージ クローズ専門店
  2. 衣料品店
  3. コレクターズ ショップ
  4. ストリートウェア店
  5. リサイクル ショップ
  6. 古着店

当該企業による記述

Nostalgic (tidligere Nostalgic Appreciation) er Danmarks førende forhandler af vintage t-shirts. Vi specialiserer os især i gamle band t-shirts og har et imponerende udvalg af sjældne koncert t-shirts fra 90'erne og 00'erne. Hvert produkt er håndplukket for at sikre autencitet og kvalitet, så du altid finder det perfekte vintage item hos os! Besøg vores hjemmeside for et bredt udvalg af vintage t-shirts!

4.8

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

Kundeservicen er ret gennemsnitlig

Jeg elsker kvaliteten af produktet, og den kundeservice, de giver, er fantastisk. Tak for det!

2024年2月9日

Hej Meta
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfredse med hele vores proces.
Hav en god dag!

5つ星のうち2の評価

T-shirts der på ingen måde levede op…

T-shirts der på ingen måde levede op til nogens forventninger om hvad vintage består af… anden gang jeg køber fra jer, og første gang var jeg super begejstret for 2 af de 3 t-shifts, men denne gang var det 3 t-shirts der alle sammen skuffede og som jeg føler ville afskrække folk fra at benytte sig af det tilbud.

2023年10月15日

Hej Jonas
Øv for en anmeldelse! Vi er kede af, at du ikke kan lide de Mystery t-shirts vi har valgt til dig.

Vi sætter pris på din ærlige tilbagemelding, og det er beklageligt at høre, at de seneste t-shirts ikke levede op til dine forventninger.

Hvis du på et senere tidspunkt vælger at give os endnu en chance, håber vi, at vi kan overraske dig positivt. Vi er her for at sikre, at vores kunder er tilfredse, og vi sætter pris på din feedback.

Hav en god aften!

5つ星のうち2の評価

Nedtur

Langt de fleste varer er slet ikke vintage selvom de skriver det er, og købte en tee derfra som jeg efterfølgende finder masseproduceret på eBay til 20% af prisen de tog for det. Men 2 stjerner fordi returneringen var hurtig og effektiv

2023年6月10日

Hej Sebastian
Tak for din anmeldelse, selvom den kun resulterede i to stjerner. Øv. Vi stræber altid efter at levere vores absolut bedste service for at sikre kundetilfredshed. Derfor glæder det os, at du, på trods af en vare, der ikke levede op til dine forventninger, er tilfreds med vores returproces, som træder i kraft, hvis et produkt mod forventning ikke lever op til dine forventninger.

Som jeg skrev til dig på mail, så sourcer vi mange af vores varer fra forskellige sælgere, blandt andet i vintagemiljøet, hvor vi er stødt på nogle af disse t-shirts i ubrugt stand. De er bestemt ikke købt som nyproducerede varer på eBay på trods af, at de var ubrugte.

Vi håber, at du vil gøre brug af den rabatkode som vi tildelte dig, og håber på at kunne genvinde tilliden fremover - og at du altså trygt kan vælge os som "dealer" af dit vintage kluns. Vi håber også, at du trods din anmeldelse er glad for de t-shirts fra din ordre, som du valgte at beholde 🙏

Rigtig god aften!

Mega fede t-shirts

Mega fede t-shirts! Tog chancen og købte tre “mystery” t-shirts, og de er alle tre røvfede! Hurtig levering. Alt spiller.

2023年7月30日

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse! Vi gør alt hvad vi kan for at have det fedeste udvalg, også når det gælder mystery t-shirts 🙏
Vi håber du får rocket dem en masse!

Superfast transaction.

Superfast transaction.
Very friendly service.
Highly recommend.
TOP

2023年5月30日

Hi,
Thank you so much for your order and review! We hope to see you again soon.

✅✅✅✅

Hurtig levering ✅
Mega flot t-shirt ✅
Pris ✅

Nostalgic drengene skuffer aldrig 🙏🏽❤️

2023年5月31日

Hej Niklas
Tak for din ordre og anmeldelse! Vi håber du er glad for tee'en 🙏

Nostalgic Appreciation: God oplevelse - hurtigt levring

Nostalgic Appreciation - gav en god oplevelse, fik mine t-shirts i den rettet størrelserne og var en hurtig levring :)!

Vh Dall

2023年5月16日

Hej David
Det er vi glade for du synes! Vi håber du bliver glad for dem, og vi ser frem til at sende dig flere t-shirts i fremtiden.

Lækre t shirts

Lækre t shirts - valgte 3 valgfrie og er ikke skuffet.
God hurtig levering

2023年4月23日

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du kan lide dine t-shirts.

Megadeth shirt

The Megadeth shirt I ordered was super awesome and it was shipped already the next day. A big thanx to the Nostalgic A crew.

2023年4月13日

Hi Kristoffer
We are glad that you like the shirt. It’s such a good one! Thanks for your review!

5つ星のうち4の評価

Love the shirt

Love the shirt - as described. But when shipping to another country for high dollar items, DHL / FedEx should be used. Was not an option for such, so it defaulted through the normal post here, which loses items. Un needed stress. But thank you!

2023年3月15日

Hi Colin
Thank you so much for your review! We’re glad that you like the shirt and your feedback is very much appreciated. Please feel free to reach out to us if you have a special request regarding shipping or anything else. We’re more than happy to accomodate requests as we’re a small business and very welcoming to initiatives that makes the shopping experience easier.

We hope to see you back on our site in the future, and will do everyhing we can to deserve the last star ⭐️

Thank you again!
Frederik - Nostalgic Appreciation

5つ星のうち5の評価

Super fede produkter og stort udvalg

Super fede produkter og stort udvalg. Super god service og hurtig levering. Kan klart anbefales at handle hos Nostalgic Appreciation hvis du ville have kvalitetsprodukter.

2023年3月3日

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget. Vi håber du er glad for din tee 🙏

Hej Mia
Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber du bliver glad for dit produkt og ser frem til at tage imod dig igen 🙏

Great stuff!

Excellent selection of shirts, super fast delivery!

2023年2月2日

Hi James
Thank you so much for your review! We hope you enjoy your shirt 🙏

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。