レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Når 5 stjerner ikke er nok Super fed oplevelse at handle med Nostalgic Appreciation! Man får det man bliver lovet og derudover er service absolut i top Vil stærkt anbefale at handle ved Nostal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet flere produkter hos Nostalgic, og jeg er altid en af de første, når der skulle komme nye ting hos dem. Det flotteste udvalg, som du sjældent finder i en anden vintagebutik. Og man... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Love the shirt - as described. But when shipping to another country for high dollar items, DHL / FedEx should be used. Was not an option for such, so it defaulted through the normal post here, which l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Uden tvivl DKs førende forhandler på vintage-markedet. Bredt udvalg, god kommunikation, og så kan man fornemme, at der bliver lagt arbejde i hver eneste ordre, der bliver sendt afsted!

企業情報

1. ヴィンテージ クローズ専門店
  2. 衣料品店
  3. コレクターズ ショップ
  4. ストリートウェア店
  5. リサイクル ショップ
  6. 古着店

当該企業による記述

Nostalgic (tidligere Nostalgic Appreciation) er Danmarks førende forhandler af vintage t-shirts. Vi specialiserer os især i gamle band t-shirts og har et imponerende udvalg af sjældne koncert t-shirts fra 90'erne og 00'erne. Hvert produkt er håndplukket for at sikre autencitet og kvalitet, så du altid finder det perfekte vintage item hos os! Besøg vores hjemmeside for et bredt udvalg af vintage t-shirts!

4.8

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Drengene gør det mega godt

Drengene gør det mega godt! Altid en fornøjelse at handle hos dem, kan stærkt anbefales!

2022年6月15日

Hej Frederik
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at du kan lide at handle hos os. Vi ser frem til næste gang 🙏

Høj kvalitet

2022年5月9日

Hej Kasper
Tusind tak for anmeldelsen og ikke mindst din ordre. Vi håber du er blevet glad for den 🙏

5つ星のうち5の評価

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. God og hurtig hjemmeside

2022年5月1日

Hej Jonathan
Tak for din anmeldelse - Vi er så glade for at du er tilfreds med købet. Nyd din vilde tee 🙏

Vilde vintage t-shirts

Hørte om hjemmesiden gennem Peter Falktofts anbefaling i Her Går Det Godt-podcasten. Den skuffede ikke. Vilde t-shirts og personlig levering dagen i Aarhus området efter jeg bestilte. Varm anbefaling herfra!

2022年4月8日

Hej Anders
Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber du bliver glad for din nye tee og glæder os til at byde dig velkommen igen.
God weekend :-)

5つ星のうち5の評価

Super kommunikation og service!

Super kommunikation og god service med personlig levering til postkassen dagen efter bestilling 🔥

Kan varmt anbefale at handle hos Nostalgic Appreciation 🦅

2022年4月6日

Hej Jeppe
Tak for anmeldelsen! Vi håber du bliver glad for produktet.
Hav en klasse dag 🙏

Sindsygt nice brand

Sindsygt nice brand, fantastisk service og hurtig fragt, samt produktet var 100% som beskrevet

2022年4月4日

Hej Emil
Det er vi virkelig glade for du synes! Vi håber du bliver rigtig glad for din t-shirt og ser frem til at byde dig velkommen igen :-)

Varm anbefaling

Super service hele vejen. Varm anbefaling herfra.

2022年4月4日

Hej MH
Tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi håber du er glad for dit køb.

Kæmpe!

Personlig levering på en søndag under 24 timer efter jeg havde bestilt. Vanvittig god stil! Kæmpe anbefaling herfra!

2022年4月3日

Hej Oskar
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord. Det varmer. Hav en god dag :-)

5つ星のうち5の評価

Møgfede T-shirts og umanerlig god…

Møgfede T-shirts og umanerlig god kundeservice! 5 stjerne hele dagen lang

2022年4月1日

Hej Lasse
Fornøjelse! Tusind tak for de fine ord.
Vi håber du bliver glad for dine nye t-shirts :-)

Danmarks bedste vintage butik

Virkelig godt og stor udvalg af tøj. Altid brugbare og hurtige svar i kundeservice. kæmpe anbefaling herfra.

2022年3月29日

Hej Simon
Mange tak for de flotte ord. Vi er glade for du er tilfreds, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Fantastik udvalg

Fantastik udvalg, god service & hurtig levering

5 Stjerne herfra :)

2022年3月28日

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber du bliver glad for din t-shirt! Alt det bedste til dig.

Lækkert udvalg

Lækkert udvalg af vintage t-shirts lige til samlingen! Herudover en fed hjemmeside - klar anbefaling herfra!

2022年2月28日

Hej William
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du kan lide vores koncept 🙏

5つ星のうち5の評価

Nostalgic Appreciation is always on…

Nostalgic Appreciation is always on point with their excellent service! Highly sophisticated selection of rare and curated shirts =)

Keep up the amazing and rad work!

2022年2月14日

Hi Thibaut
Thank you so much for the kind words! We are happy to have you as a costumer.
All the best,
Team Nostalgic Appreciation

Lever 100% op til forventninger

Lever 100% op til forventninger. Top klasse service, top support, hurtig levering, og ikke mindst fedt udvalg.
Klar anbefaling hvis man er til vintage tøj. De har hele pakken. Ikke sidste gang jeg handler her!

2022年2月4日

Hej Lasse
Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de fine ord 🙏
Hav en god weekend.

Fremragende arrangement

Fremragende arrangement - købte en jakke som blev sendt samme dag og 100% lever op til mine forventninger. Stor anbefaling herfra.

Hej Mads
Tusind tak for anmeldelsen og de fine ord. Så fedt du er glad for jakken på trods af, at vejret ikke helt er til at få gået så meget med den i øjeblikket 😄
Hav en god dag!

5つ星のうち5の評価

God service og fedt udvalg!

Super god service!

nostalgic.dk からの回答

Hej - Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for du kan lide vores service og udvalg.

Kæmpe anbefaling!

Købte for nyligt en vintage Nirvana tee. Jeg var i tvivl om nogle specifikke mål på t-shirten, som kundeservice var hurtige til at hjælpe mig med. Fantastisk service og super kommunikation hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!

Hej Frederik
Tusind tak for de fine ord. Vi er altid klar til at hjælpe 😊
Vi håber du har fået rocket din Nirvana t-shirt en masse, og er blevet glad for den.

5つ星のうち5の評価

Unikt udvalg af vintage tøj og fremragende service!

Jeg købte en Skjorte fra Nostalgic sidste år, som jeg ingen andre steder har set. Hurtig levering og mega god service!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem!

2022年2月1日

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du er glad for din skjorte og vores service.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, god service, fede produkter, personlig hilsen vedhæftet produktet.
Kan kun anbefale Nostalgic Appreciation.

2022年2月1日

Hej Andreas
Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber du er glad for din "nye" t-shirt.

5 ud af 5.

Fik det jeg bestilte, i den kvalitet jeg blev lovet.
Og fik også en lille håndskrivet tak med i pakken.

2022年1月30日

Hej Pixel Ninja
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for du er tilfreds med dit køb. Hav en god dag 🙏

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。