svinningegarn.dkレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun sende rosende ord om hjælpsomhed og velvilje fra Lisas side samt foræring af et nøgle garn og fragt, da jeg ikke kunne få samme lot-nummer, da jeg skulle bruge mere garn, end opskriften sa... もっと見る

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Kommer aldrig til at handle andre steder 🤩

Jeg har bestilt garn hos søde Lisa igennem nogle år nu, også selvom jeg måske kan få garnet billigere andre steder. Forrige gang jeg bestilte, ringede en sød af hendes ansatte og gjorde opmærksom på en fejl i deres lagerbeholdning, så de vidste desværre ikke hvornår de kunne sende garnet, da jeg havde bestilt mere end lagerbeholdningen. Jeg kunne godt vente på det og bad dem blot sende det når det kunne lade sig gøre. Få dage efter blev det sendt.
Sidst jeg bestilte, havde jeg bestilt 12 nøgler af én farve, men Lisa ringede og sagde at hun kun havde 11 i samme indfarvning og undskyldte mange gange. Sammen fandt vi frem til en farve de mindede meget om den og som ‘undskyld’ sendte hun en lille overraskelse med i min forsendelse..

Jeg ønsker at handle ‘lokalt’ selvom jeg selv bor i Nordsjælland. Min far bor tæt på svinninge garn og på den måde støtter jeg hans lokalsamfund.

Jeg fortsætter med at handle hos Lisa så længe svinninge garn eksisterer 🤩🙌🏼

2025年9月19日
5つ星のうち5の評価

Super fin, stor og hyggelig butik

Rigtig fin, stor og hyggelig butik. De har altid haft det garn, jeg har skulle bruge. Billige priser og rigtig sød betjening. Der er en hyggelig gård, hvor der altid er en masse garn sat meget ned. Jeg troede, at det ville være billigere at købe på de store online garn-forretninger, men det er det ikke. Priserne er de samme - endda billigere, hvis man er heldig, at den ønskede garntype er sat ned.

2025年7月28日
5つ星のうち5の評価

Svinningegarn er den bedste netbutik…

Svinningegarn er den bedste netbutik man kan finde.
Kan kun anbefale Svinningegarn til alle. Altid hurtig og præcis levering og meget fin personlig betjening og hjælp hvis man har brug for det. Mine varmeste anbefalinger

2025年4月25日

Over forventning

5 stjerner, fordi servicen overgik mine forventninger. Super god og virkelig hurtig service. Hjælp til at finde rigtig farve, som skulle matche en bestemt bluse - perfekt match i første forsøg og levering til døren på under 24 timer.. Wauw 👌🏻

2024年9月27日

Specifik farve garn

Jeg køber garn hos Svinninge garn, der er hurtig i levering.
Så fik jeg et stort problem da vi havde gæster: En gæst væltede rødvin ud over mit strikketøj.
Da jeg bestilte nyt garn, skrev jeg indfarvnings nummer i bemærkningsfeltet.
Jeg har nu fået nyt garn i den rigtige indfarvning. Tusind tak!

2024年8月1日
5つ星のうち5の評価

Nem måde at bestille garn på

Nem måde at bestille garn på. Der går ikke mange minutter fra jeg har afgivet bestilling til afhentning før jeg får en sms, at nu er garnet klar til afhentning. Fantastisk måde at handle garn på og så er Lisa bare rigtig god til at vejlede.

2024年7月1日
5つ星のうち5の評価

Godt sted at handle garn

Har købt garn her flere gange og jeg har har altid fået det jeg har bestilt. Der er hurtig levering og man kan også hente på stedet efter aftale. Jeg har aldrig haft problemer med at hente garnet på det tidspunkt jeg har ønsket. Kan klart anbefale at handle her

2024年3月22日

De varmeste anbefalinger fra Fanø

De varmeste anbefalinger fra Fanø . Bestilte garn søndag og mandag Morgen kom jeg i tanke om det var for lidt og skrev en mail . Lise ringede mig op og sagde selvfølgelig ku jeg få mere med uden bøvl .og tirsdag ankom garnet . Altid hurtig levering

2024年1月7日

Ud over alle forventninger

Ud over alle forventninger. Jeg bestilte 12 nøgler garn og 10 minutter senere bestilte jeg 6 andre nøgler garn.2 ordrer og 2 gange porto. Min egen fejl.
I dag under 1 døgn efter ordren har jeg hentet garnet og set på Mobilepay, at den ene porto er refunderet 🥰 Det kalder jeg uovertruffen god service og overblik. Tak ❤

2023年11月21日

レビューの対象になっている企業の方へ