aangenaam product
Heel aangenaam product, het voelt niet zwaar of vettig en trekt mooi in. Je merkt dat het met zorg gemaakt is. Ik ga dit zeker blijven gebruiken.
Natuurlijke verzorging producten Koudgeperste oliën Natuurlijke producten voor haar en huid
Hartzstraat 109, Voorburg , オランダ
Het product is prettig in gebruik en ruikt subtiel Ik gebruik het nu een paar weken, maar zie nog niet echt grote veranderingen. Misschien heeft het gewoon meer tijd nodig. De pipet is stuk gegaan, dus ik haal de olie nu uit de fles. Niet ideaal, maar ook geen groot probleem. Dat is mijn feedback naar notadoro.nl
Wat ik fijn vind is dat het niet zo'n sterke geur heeft zoals andere oliën ik heb al een paar keer olien gehaald mijn haar wordt er zacht van en minder droog zeker een aanrader als je iets natuurlijks zoekt.
Ik gebruik het vooral voor mijn baard en droge huid werkt goed precies wat ik zocht simpel en effectief
De olie voelt heel puur en natuurlijk aan. Je hebt maar een paar druppels nodig, dus het gaat ook lang mee. Ik gebruik het zowel voor mijn haar als huid en ben echt tevreden
I’ve been using the castor and wonderoil for a few weeks now and I really like it my hair feels stronger and looks healthier it’s light absorbs well and doesnt feel greasy at all definitely a good product.
Wat mij vooral opviel is hoe zacht en glanzend mijn huid werd na een paar keer gebruiken van de argan olie trekt goed in en laat geen sticky gevoel achter je merkt gewoon dat het een kwalitatief product is.
Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch omdat ik het merk nota doro nog nooit had gehoord maarrr dit heeft me echt prettig verrast:):) Mijn haar glanst meer en voelt sterker aan. Ik gebruik de olien dagelijks in mijn routine. De flesje verpakking is ook heel mooi en hele snelle levering.
Ik gebruik de black seed en knoflookolie nu ongeveer 2maanden en ik merk echt verschil. Mijn haar voelt voller aan en sterker mijn hoofdhuid is veel rustiger. Ook fijn dat het niet zo zwaar aanvoelt als andere oliën notadoro echt een aanrader!!!!
Ik gebruik nu een tijdje de oliën van dit merk en ik ben oprecht positief verrast. De geur is puur en natuurlijk, niet chemisch zoals bij veel andere oliën die ik eerder heb geprobeerd. Je merkt dat het een kwalitatief product is.
Ik gebruik de olie zelf voor mijn haar en huid en het verschil merk je echt. Mijn haar voelt gezonder aan en mijn huid blijft langer gehydrateerd zonder vettig te worden. Ook fijn dat je maar een paar druppels nodig hebt, dus een flesje gaat lang mee.
Bestelling en levering gingen ook gewoon netjes en snel. Alles was goed verpakt.
Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan het aanraden aan mensen die op zoek zijn naar echte, pure oliën
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。