KÊmpe skud ud til Noutron! BÃ¥de for deres forskellige energiprodukter, som er virkelige gode og smager sÃ¥ godt som sÃ¥danne produkter nu kan ;) De er ogsÃ¥ overkommelige rent prismÊssigt. Derudover... ãã£ãšèŠã
Noutron produkter er af bedste kvalitet med naturlig smag. SammensÊtningen gÞr at jeg kan sikre mit energi indtag under hÃ¥rd trÊning og cykellÞb. Den naturlige milde smag gÞr, at jeg aldrig fÃ¥r pro... ãã£ãšèŠã
Super fint produkt smager godt mÃ¥ske lige til den stÊrke side i min smag DesvÊrre i den dyre ende af energi produkter. StÊrk menes at pruduktet smager af meget bliver for voldsomt ved endurance... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg mener, at Noutron laver nogle banebrydende produkter inden for sportsernÊring! SÊrligt energipulveret skaber et stabilt energiniveau gennem trÊningen, og der er taget hÞjde for sukker-/saltbal... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Baseret på videnskab og erfaring fra elitesport udvikler vi sportsernÊring til dem, der Þnsker at optimere deres prÊstationer. Vores produkter indeholder ingen gimmicks, kun de elementer, som kroppen faktisk har brug for for at yde sit bedste.
Rolighedsvej 38B st., 8240, Risskov, ãã³ããŒã¯
- info@noutron.dk
- noutron.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Det bedste energitilskud du kan bruge.
Efter mange år på cykel, hvor jeg har prÞvet mange energi produkter, er dette det bedste.
Gennemtestet og seriÞst, samt dansk.
Hvis du ikke bruger det nu til din trÊning, så vil jeg klart anbefale dette.
Gode produkter og god service!
Top produkt
Top produkt, som giver det energi boost jeg har brug for i min trÊning. Samtidigt er det en god smag, i forhold til at det er sÃ¥ sÞdtð
Jeg vil fremover kun bruge noutrons produkter i min dunk.
Virkelig god service, hurtig, effektivt og meget hjÊlpsom.
Energipulveret er velsmagende
Energipulveret er velsmagende, uden at blive âfedâ nemt at ryste ud, og ikke mindst skÃ¥nsom mod maven, oplever ikke luft i maven som med andre produkter.
Den bedste sportsernÊring på markedet
Den bedste sportsernÊring på markedet. Udviklet af Thien som er lÊge i samarbejde med topatleter.
Altid hurtig levering og god service.
Det er et super produkt
Det er et super produkt, jeg bruger når jeg lÞber Marathon og ultra lÞb. Har anbefalet til som også er begyndt at bruge det. Og der er altid super god service.
Noutron.DK FÃ¥r herfra 5 stjerner!
Noutron.DK FÃ¥r herfra 5 stjerner!
Mange forskellige energi pulvre har jeg prÞvet i forbindelse med min trÊning og lÞb, og her må jeg sige at de nailer den 100% Det smager godt, hurtigt optagende og man kan mÊrke energien er lÊnge varende. Smagende ananas og lime er ligeledes awesome! :) Jeg kan kun anbefale det..