Godt samarbejde og hele tiden kontakt mellem agenten og atleten. Samtidig kan man godt mærke de har stor erfaring. Kan helt klart anbefale NSSA!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Dejlig nemt og utrolig grundigt arbejde. Du kan være sikker på at den bedste mulighed for dig, bliver fundet. Med et hav af kontakter og et kæmpe network, er det intet problem for NSSA at hjælpe d... もっと見る
Jeg er super tilfreds med samarbejdet hos NSSA. Samarbejdet har gjort det muligt får mig, at få øjnene op for collegefodbold i USA og de muligheder der er, samt de har hjulpet mig igennem hele process... もっと見る
Kæmpe anbefaling!! Jeg har gennem processen arbejdet med Kasper, så venlig og klar til at hjælpe på alle tidspunkter. Har følt mig tryg gennem hele processen og han har fået den lange og komplicerede... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er Nordic Sport Scholarship Association. Vi startede som en gruppe tidligere Student Athletes og har nu siden 2017 skabt muligheder for en masse talentfulde unge igennem Sport Scholarships på College i USA.
Willemoesgade 12, kld. th., 2100, København Ø, デンマーク
- +45 26 19 93 28
- Hello@nssa.dk
- nssa.dk
Fremragende oplevelse at samarbejde med NSSA
Fremragende oplevelse at samarbejde med NSSA. Utroligt kompetente medarbejdere med gode kontakter, der uden tvivl kan hjælpe dig med at finde det rette sted for dig. De er altid tilgængelige og klar til at hjælpe en i gennem alt det praktiske der hører til processen. Vil klart anbefale NSSA, hvis du vil en tur over Atlanterhavet (som jeg også vil anbefale at gøre).
Har været klient hos NSSA siden februar 2020 - så var lidt halv-sent sent ude, da jeg planlagde at rejse i august 2020. Alligevel gav NSSA den hele armen for at det skulle lykkes at komme afsted til USA/Canada i august 2020. De satte mig i kontakt med massere af universiteter, med gode scholarship-muligheder. Jeg besluttede dog at læse et år i DK grundet corona. Ikke kun var det til fuld forståelse hos NSSA teamet, der var også stor opbakning: jeg blev sat i kontakt med Alexander som fortalte hvordan man bager sig ad med at læse først i DK og så bagefter i USA.
I 2021 var i kontakt med endnu flere skoler. Jeg fik mine credits overført fra Danmark og i dag læser jeg som sophomore på Holy Names University i Oakland, CA.
NSSA-teamet er super venlige, hurtige til at svare, har et unikt netværk i hele US & Canada, har sat sig godt ind i stoffet som regler, deadlines og andre ting man skal være opmærksom på. Det er høj høj klasse og super professionelt hele vejen igennem.
Man kan virkelig mærke at NSSA brænder for at deres klienter, ikke kun skal afsted, men også få en god oplevelse i USA/Canada.
Nssa har leveret et fremragende arbejde…
Nssa har leveret et fremragende arbejde hvor de har fundet den helt rigtige akademiske skole og soccer-program for mig!
De stræber efter at få opfyldt spillernes ønske og man har altid mulighed for at ringe til dem hvis man har spørgsmål
NSSA, den nemmeste vej til College soccer!
NSSA medlemmerne har alle prøvet gamet i USA med gode og dårlige oplevelser. Derfor kan man stole blindt på dem. De ved, hvad de snakket om og har bygget et kæmpe netværk i US soccer branchen.
Super service, daglig kontakt 24t døgnet hvis nødvendigt og den bedste hjælp til at køre igennem den meget tunge "eligibility" proces helen vejen!
Kan kun anbefale, hvis man drømmer at spille fodbold i USA på et universitet, der matcher ens personlighed.
Meget god og professionel service
Meget god og professionel service. NSSA ligger inde med et kæmpe udvalg af kontakter i hele USA, hvilket gør dem rigtig gode til at finde det rette sted for dig. Derudover er kommunikationen meget hurtig og overskuelig i en ellers kompliceret process. Kan klart anbefales!
Det bedste valg, hvis du vil til USA
Helt igennem fantastiske mennekser, som vil hver og enkel af deres klienter det bedste. Fremragende kommunikation, service i højeste rang, og man føler sig aldrig alene igennem processen. De har nogle gode connections som forbedrer muligheden for at komme til nogle fremragende universiteter. Kan klart anbefales!
Fantastisk mulighed for kommende college udøvere!
Som tidligere college udøver kender jeg til vigtigheden og værdien i at få tidlig hjælp i sin rekrutterings process. Nssa er en unik mulighed for at undgå alle de dumme fejl, spare tid og få professionel hjælp til en svær process. Jeg vil varmt anbefale Nssa så du kan tage på college med ro i maven.
Fantastisk
Fra dag et havde jeg fornemmelsen af at NSSA virkelig ønskede det bedste for mig. Det virkede mere som et venskab end et business samarbejde. NSSA gjorde en ellers ret kompliceret proces super simpel for mig. Verdens største anbefaling herfra. Fantastiske mennesker og super kompetente!
NSSA er den bedste vej til USA
NSSA er den bedste vej til USA! Utrolig hjælpsomme og støttende igennem hele processen! Kun positive ting at fortælle om dem!
Kæmpe hjælp til søgen efter et college ophold
NSSA er nogle virkelig flinke gutter, som virkelig har styr på hele forløbet omkring det at skulle på college i USA. De får hele forløbet til at være meget overskueligt og er super gode og flittige til at guide dig igennem. Bl.a. havde jeg modtaget et tilbud som jeg selv tænkte var rigtig fint, men her fik de mig overbevist om at mit niveau var til et bedre tilbud, hvor jeg herefter fik et meget bedre tilbud fra en bedre skole ved at være tålmodig. Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg valgte NSSA fordi...
Jeg valgte NSSA, da de unge gutter fra teamet virkelig havde styr på deres og de har alle været igennem et college-ophold. Det, at få et scholarship, er ret unikt men de sørgede for at jeg fik et fuldt scholarship! Derefter var der al verdens papirarbejde og det var én stor rodebutik for mig, men efter nogle få meddelser, fik jeg styr på det hele. De kan virkelig deres kram! Kæmpe anbefaling herfra, hvis man går og overvejer at tage på college i USA.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。