Det er bare KÞbenhavns skÞnnes klinik - sÃ¥ topprofessionelle med god tid til bÃ¥de information og behandling og udover det lÊkre omgivelser. FÞler mig altid i Sà gode hÊnder og er tryg ved behandlingsf... ãã£ãšèŠã
Verdens bedste Diana er så kompetent og gÞr det til den bedste oplevelse at komme hos Nuan! KÊmpe anbefaling herfra :)
Ãnsker du et fantastisk resultat? Og Þnsker du at fÃ¥ udfÞrt dine behandlinger i et trygt og professionelt miljÞ, hvor der er fuld fokus pÃ¥ dig og dine Þnsker? SÃ¥ skal du vÊlge NUAN til at udfÞre dine... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Man skal lede lÊnge efter sÃ¥ autentiske og seje kvinder som Line og Diana som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har vÊret hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig fÞr oplevet sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- å°éã¯ãªããã¯
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- æ¥åž°ãã¹ã
- ãã§ã€ã·ã£ã« ã¹ã
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NUAN er en kosmetisk speciallÊgeklinik, hvor der er plads til alle uanset kÞn, seksualitet, behov og Þnsker. Vi udfordrer den traditionelle tilgang til kosmetiske skÞnhedsbehandlinger og er med til at sÊtte vores eget prÊg på branchen. Vores atmosfÊre og kultur er varm og positiv og formålet er at give igen.
Bredgade 25A, 1260, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- 52 11 11 01
- info@NUAN.dk
- nuan.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Det er bare KÞbenhavns skÞnnes klinik
Det er bare KÞbenhavns skÞnnes klinik - så topprofessionelle med god tid til både information og behandling og udover det lÊkre omgivelser. FÞler mig altid i Sà gode hÊnder og er tryg ved behandlingsforlÞbet. Kan på det varmeste anbefale NUAN
Kompetent og trygt
Verdens sÞdeste personale!
Rigtig god og omsorgsfuld service
Rigtig god og omsorgsfuld service, behagelig og tryg stemning og smukke omgivelser. Klar anbefaling herfra!
Jeg er altid i de bedste og mestâŠ
Jeg er altid i de bedste og mest kompetente hÊnder hos NUAN! Og bliver behandlet som den vigtigste kundeâŠ. Der er ikke noget bedre
Dygtigste behandlere!
FÞrst og fremmest: KÞbenhavns dygtigste behandlere! SekundÊrt: virkelig smukke lokaler, sÞde medarbejdere og dejlig stemning. Har fået mange forskellige behandlinger, og alt har vÊret i top-klasse! Kan klart anbefales!

NUAN Aesthetic ããã®åç
Altid super professionel rÃ¥dgivning ogâŠ
Altid super professionel rÃ¥dgivning og behandling ð

Shut up and take my money<3
Hos NUAN får du den bedste og mest professionelle behandling. De er super sÞde derinde, og man fÞler sig meget velkommen fra det Þjeblik, man trÊder ind af dÞren. Jeg har vÊret der et par gange til forskellige behandlinger, og jeg glÊder mig til, at jeg skal derind igen. Jeg kan anbefale NUAN til alle!

NUAN Aesthetic ããã®åç
De er alle sammen så sÞde og dygtige
De er alle sammen sÃ¥ sÞde og dygtige. Var hos Diana og hun er fantastisk! Alle stjerner herfra.âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž

NUAN er et så flot
NUAN er et så flot, rent og roligt sted! Jeg er mere en tilfreds med min resultat og kan kun anbefale til andre.

Virkelig prof behandling
Virkelig prof behandling, fÞler mig i de bedste hÊnder :-)

Elsker elsker elsker Nuan
Elsker elsker elsker Nuan! Deres Êrlighed og professionalisme, og så er det jo de sÞdeste damer og de fineste lokaler, der mÞder en i klinikken. Har fået dermapen behandlinger, og min hudstruktur er klart forbedret!

NUAN Aesthetic ããã®åç
Jeg giver fem fire stjerner til GodâŠ
Jeg giver fem stjerner âïžâïžâïžâïžâïžtil God rÃ¥dgivning og god behandling og rigtig god personale. Det glÊder mig at komme igen.
Kan roligt anbefales til alle behandlinger . â€ïžâ€ïžðð

NUAN Aesthetic ããã®åç
Endnu en super oplevelse hos jer ogâŠ
Endnu en super oplevelse hos jer og professionel behandling af Diana :-)

NUAN Aesthetic ããã®åç
det gjorde lidt ondt men et fantastiskâŠ
det gjorde lidt ondt men et fantastisk resultat