NUAN Aesthetic レビュー 372

TrustScore 5段階評価の5

5.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det er bare Københavns skønnes klinik - så topprofessionelle med god tid til både information og behandling og udover det lækre omgivelser. Føler mig altid i SÅ gode hænder og er tryg ved behandlingsf... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Verdens bedste Diana er så kompetent og gør det til den bedste oplevelse at komme hos Nuan! Kæmpe anbefaling herfra :)

5つ星のうち5の評価

Ønsker du et fantastisk resultat? Og ønsker du at få udført dine behandlinger i et trygt og professionelt miljø, hvor der er fuld fokus på dig og dine ønsker? Så skal du vælge NUAN til at udføre dine... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Man skal lede længe efter så autentiske og seje kvinder som Line og Diana som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har været hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig før oplevet så... もっと見る

企業が回答しました

4. フェイシャル スパ
  5. スキンケア クリニック
  6. ウェルネス センター

当該企業による記述

NUAN er en kosmetisk speciallægeklinik, hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, behov og ønsker. Vi udfordrer den traditionelle tilgang til kosmetiske skønhedsbehandlinger og er med til at sætte vores eget præg på branchen. Vores atmosfære og kultur er varm og positiv og formålet er at give igen.

5.0

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rigtig søde og dygtige

Rigtig søde og dygtige. Lækre omgivelser og jeg fik rigtig professionel behandling af Diana. Tak og kommer helt sikkert igen

2022年11月2日

NUAN Aesthetic からの回答

Kære Mona. Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Vi er meget glade og taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN og hos Diana.

Omsorg og professionalisme

Det er altid en betryggende og behagelig oplevelse at besøge Nuan, hvor man mødes af ro og hjælpsomhed fra alle.
Diana er en yderst professionel og hjertevarm behandler, der giver sig god tid og gør sig umage.

2022年11月4日

NUAN Aesthetic からの回答

Kære Line. Mange tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Vi er meget glade og taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN og hos Diana.

NUAN Aesthetic からの回答

Kære Amanda. Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Vi er meget glade og taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.

5つ星のうち5の評価

Diana er fantastisk sød og man føler…

Diana er fantastisk sød og man føler sig tryg i hendes hænder

2022年11月3日

NUAN Aesthetic からの回答

Kære Sofie. Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme ord til Diana. Vi er meget glade og taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.

Virkelig søde og imødekommende

De gjorde alt for jeg havde en dejlig oplevelse og forklarede hele processen inden og undervejs :)

2022年11月5日

Kære Line,
Tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Vi er så glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.

Anbefalelsesværdigt!

Nuan har budt mig den varmeste og rareste kundeoplevelse, jeg nogensinde har haft! Diana er tryghedskabende, tillidsvækkende, professionel, omsorgsfuld og ikke mindst dygtig!
Jeg ser frem til mit fjerde besøg🌸

Min varmeste anbefaling✨

2022年10月26日

Kære Rosa,

Varm anbefaling

Dejlige omgivelser, super lækre behandlinger og utrolig dygtigt personale. Glæder mig til min næste behandling.

2022年10月21日

Kære Anne-Sofie
Tak for din flotte anmeldelse og varme ord.

💖💖💖

😍😍😍😍😍😍

2022年10月18日

Kære Maja,

God weekend!

5つ星のうち5の評価

Jeg har igennem de sidste to år brugt…

Jeg har igennem de sidste to år brugt NUAN. Det er et helt fantastisk sted med et top professionel team. De har min varmeste anbefaling

2022年9月5日

Kære Henriette,

Tak for din gode anmeldelse og varme ord. Vi er så glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.

Kære Therese,

Af hjertet tak for din fine anmeldelse og varme ord. Vi er så glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.

Kære Frederikke,

God oplevelse som altid.

2022年10月7日

Kære Dannyboy,

Kære Patrick,

Af hjertet tak for din anmeldelse og varme ord. Vi er glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.

Magisk

Jeg fik dermapen af Stinna og det var virkelig det bedste nogensinde. Hun har en super god energi og er dejlig rolig. Min hud er såååå flot! Varmeste anbefaling herfra kh Brigitta

2022年9月28日

Kære Brigitta,

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Vi er glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN og Stina.

5つ星のうち5の評価

Jeg har nu fået flere behandlinger hos…

Jeg har nu fået flere behandlinger hos Diana. Jeg har aldrig været mere tilfreds, og resultaterne taler for sig selv🥇

Alle mine ønsker er blevet hørt og udført til perfektion. Det sødeste og rareste personale. Man går derfra med den bedste følelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Nuan☺️

2022年9月26日

Kære Nina,

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Det betyder alt i verden for os! Vi er glade og taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse i NUAN.

5つ星のうち5の評価

Perfekt vejledning om hudplejeprodukter…

Perfekt vejledning om hudplejeprodukter som jeg er meget tilfreds med 🙏✨

2022年9月20日

Kære Mathias,