レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nem og overskuelig hjemmeside ! Vi bestilte tre retter. En med ris En med brede nudler og En med almindelig nudler Uanset hvilken en vi smagte pÃ¥, blev det den bedste indtil videre.... もっず芋る

Rigtig dejligt mad, du kan dufte maden fra lang afstand og er helt klart 5 velfortjente stjerner herfra. Maden er 5/5, lokationen er 5/5 og servicen er 5/5 da de altid holder det brede smil fremme, ua... もっず芋る

De indbagte rejer er pÃ¥ ingen mÃ¥de autentisk iht. det Thailandske kÞkken. Helt almindelige smÃ¥ rejer i butterdej til 69 kr. Langt fra anstÊndigt! Nuddel portionen, var fyldt op med bÞnnespirer, smagen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var super lÊkkert mad. Mine to sÞstre og jeg, bestilte mad og var alle meget begejstret. De to friske fyre, som arbejder der- var meget venlige og servicemindede. Men- musikken var desvÊrre helt... もっず芋る

䌁業情報

1. ファヌスト フヌド店

圓該䌁業による蚘述

Hos Nudel Biksen er fokus ligesom på modernrestauranten med på den gode smag. Vi holder af friske, lokale grÞntsager i sÊson krydret med et solidt thailandsk islÊt med varme krydderier og aromatiske krydderurter. På den måde reprÊsenterer Nudel Biksen den velkendte kvalitet gourmetrestaurant blot i en mere forsimplet, prisvenlig udgave, som er lige til at tage med videre.

3.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende mad🀩

Virkelig fint sted, jeg havde personligt en virkelig god oplevelse, man bliver taget godt i mod, sÃ¥ servicen den spiller, samtidig var maden fantastik - god kvalitet, der lever op til priserne, derfor kan jeg klart anbefale stedet, det bliver ikke min sidste gang 🙌🏜

2024幎4月11日
自発的なレビュヌ

Stigende priser og faldende kvalitet

Stigende priser og faldende kvalitet.

Alt i friture var overstegt. Pad thai var der kun 3 små stykker kÞd.
RÞd karry sovs var nÊrmest olie-sovs dernÊst var bÞtten utÊt så ved levering endte vi med en rengÞring de der var dryppet olie gennem hele huset.

Det var sidste gang vi brugte dem

2024幎3月26日

LÊkker, autentisk, frisk

Nem og overskuelig hjemmeside !

Vi bestilte tre retter.
En med ris
En med brede nudler og
En med almindelig nudler

Uanset hvilken en vi smagte på, blev det den bedste indtil videre.

Min mand hentede i butikken og nÊvnte fuldstÊndigt fantastisk service udover det sÊdvanlige - feks fik han en portion gratis kylling med ved siden af.

Vi kommer igen og smager på karryretterne 🙌🏻

2024幎2月12日

Fantastisk

Jeg ved ikke hvad der var bedst, maden eller servicen! Det var helt fantastisk. LÊkre råvare, lÊkre kokkekundskaber samt en fantastisk service, og en dejlig rar energi når man er i kontakt med dem. Som sagt, helt fantastisk.

2024幎2月1日
自発的なレビュヌ

Fejleveret mad, forsinkelser og dårlig kundeservice

Min familie bestilte klokken 17 aftensmad bestående af 3 nudelretter og en snack box, hvorefter vi får en estimeret leveringstid på 65 minutter. Vi forstår, at de må have haft travlt, så vi accepterer den lange ventetid. Dog bliver maden forsinket, og dette modtager vi ingen melding om, og der går 15 min. fÞr maden leveres. Da maden er blevet leveret finder vi ud af, at den ene nudelret ikke er den vi bestilte, og vi ringer derfor for at fortÊlle om fejlen. Her bliver vi mÞdt af en virkelig dårlig kundeservice, hvor fejlen benÊgtes. Vi finder ud af, at fejlen er sket på hjemmesiden, hvor 2 af retterne står forkert (de er byttet om på menuen). Manden vi snakkede med sagde bare "Det ved jeg ikke hvad vi skal gÞre ved" i stedet for at anerkende fejlen, og sende en ny ret afsted med det samme. Det ender med, at vi får ham overtalt til at sende den korrekte nudelret uden betaling, hvor han siger at vi kan forvente at retten leveres inden for 35-40 min. mod at vi giver den forkerte ret retur. Dette går vi ikke med til da vi i forvejen har ventet 1,5 time på vores mad og dermed er sultne, og fÞrst herefter bliver der sendt en ret afsted uden betaling eller returnering af den forkert leveret ret. Tiden går og efter 1,5 time ringer vi op for at hÞre hvor maden bliver af, men her bliver vi mÞdt af at telefonen er optaget gentagende gange. Det kan ikke passe, at man skal bruge en hel aften (17-godnat) på at modtage korrekt aftensmad! Fik aldrig min mad. Virkelig Êrgerlig oplevelse!

2024幎1月28日

ForfÊrdelig mad

Da vi fik leveret vores mad og vi smagte på det havde maden en forfÊrdelig smag vi ringede så derefter til restauranten der nÊgtede nogen form for service eller refundering. Jeg opfodre alle til, at holde sig lagt vÊk det er spild af penge.

2023幎9月29日
自発的なレビュヌ

Dårlig mad og dårlig service

Vi har bestilt mad fra Nudel biksen i Roskilde. Det var det vÊrste mad jeg lÊnge har smagt kombineret med den dårligste services! Jeg har ikke oplevet lignede. Vi fik leveret maden til vores adresse og maden havde den kraftigste smag og lugt af gas. Maden var uspiselig og vi var efterladt sultende. De var kommet forsendt med maden og Ikke nok med det kunne vi ikke spise det grundet den voldsomme smag af gas.
Da vi ringer til dem, benÊgter personalet at det kan vÊre en mulighed at maden smagte af gas. De insisteret på at vi skulle komme forbi med maden. Derfor kom vi forbi med maden så de selv kunne vudere. De smagte maden og benÊgtede stadigvÊk at der var noget galt med maden selvom at det var åbenlyst at det smagte ekstremt dårligt. De snakkede ekstremt grimt til os med en grov tone. De var voldsomt arrogante og flabbede. Dette vil vÊre sidste gang vi kÞber mad hos dem og jeg opfordre stÊrk at i aldrig kommer i nÊrheden af denne restaurant!!!

2023幎9月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。