Har bestilt til min adresse i Slovakia flere ganger, og har alltid hatt pakken i posten allerede etter noen fÃ¥ dager. Ved forrige bestilling hadde et produkt lekket ut under transport. Sendte email ti... ãã£ãšèŠã
Mit fÞrste kÞb her pÃ¥ Nulallergi. Alt forlÞb efter planen. Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering . Dog vil jeg lige pointere, at emballagen ( boble kuvert )som min vare var i, var lukket op... ãã£ãšèŠã
Nulallergi has a broad selection of products without allergens that I could not find anywhere else. We were very pleased with both the facial and hair products. Also a fast delivery abroad (Belgium)... ãã£ãšèŠã
Fine varer og fin leveringstid. Jeg bestilte en pudder fra fantastiske Miild. Den var desvÊrre Þdelagt ved ankomst, havde fÃ¥et et hak hvilket betyder at en del af produktet var vÊk/Þdelagt. Jeg... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Nulallergi.dk finder du et nÞje udvalgt sortiment af produkter certificeret af AllergyCertified. Når du vÊlger produkter med AllergyCertified-logoet, vÊlger du produkter, hvor der er lagt sÊrlig vÊgt på ingrediensvalg, hudvenlighed og skånsom hudpleje. Vores sortiment er nÞje udvalgt af produkter der er udviklet med fokus på skånsomme ingredienser og plejende formuleringer til både hud og hår. Vi har fÞrende brands som Nilens Jord, Miild, Derma, Ivy Aia og mange flere.
ElverhÞj 12, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
- info@zeryallergy.dk
- nulallergi.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kan virkelig anbefales , man får lÊkre produkter for små penge.
Har handlet der nogle gange efterhånden. Den ene gang var pakken jeg fik tom og allerede dagen efter fik jeg tilsendt en ny.
De er bare så sÞde og hjÊlpsomme ifht at svare på spÞrgsmål om deres produkter.. som jeg elsker.. 10 stjerner herfra. Luise
Intet at klage over
Intet at klage over. Det gik som smurt og modtog pakken få dage efter.
Hurtig forsendelse og perfekt produkt
Hurtig forsendelse og perfekt produkt. OvenikÞbet på tilbud!
FÞrste men bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her!
Stort og bredt sortiment afâŠ
Stort og bredt sortiment af certificerede produkter på et og samme sted - det er lÊkkert og nemt.

Nulallergi ããã®åç
Nulallergi gik langt ud over hvad manâŠ
Nulallergi gik langt ud over hvad man kan forvente for at sikre at jeg havde den julegave som jeg bestilte alt for sent. Samtidig var de billigst. De har en kÊmpe stjerne i min bog.

Nulallergi ããã®åç
LÊkre produkter og hurtig ekspedition

Schönes Einkaufserlebnis
Superschnelle Lieferung, sehr schön verpackt, also innerhalb des PÀckchens
Persoonlijk
Hele prettige persoonlijke communicatie, nette update over het verzenden, informatie over het bijgesloten product meegezonden. Ik ga hier in de toekomst vaker bestellen!
My little window to ScandinavianâŠ
My little window to Scandinavian makeup.I always make big order because I want to try all colors. USA order delivery takes only 7-10 days. Good siteâŠ.very good brandsâŠ.
Fant etterlengtet produkt fra NilensâŠ
Fant etterlengtet produkt fra Nilens Jord. Raskt, rimelig, effektivt og hyggeiig ekspedert fra Danmark til Norge.
Hurtig nemt og enkelt
never had any problems
Great products, fast shipping to Germany, friendly and helpful costumer service ð
Siden er meget nem og navigere pÃ¥ samtâŠ
Siden er meget nem og navigere pÃ¥ samt Hurtig og nemt levering ð€
Fin kundeservice, da jeg kom igennem
SvÊr at komme i kontakt med, men da det lykkedes, så fin kundeservice

Nulallergi ããã®åç
Rigtig god behandling og super lÊkkerâŠ
Rigtig god behandling og super lÊkker creme, jeg er så godt tilfreds. Kom prÊcis til tiden. God oplevelse.

Nulallergi ããã®åç
Har utroligt sarte Þjne og det er denâŠ
Har utroligt sarte Þjne og det er den eneste jeg har kunnet tåle og glÊder mig til at se, resultater.