Jeg har kun oplevet af fÃ¥ kÞd og godbidder til min hund af god kvalitet. Min hund tÃ¥ler ikke hÞj fedtprocent og blandingsprodukter, sÃ¥ jeg er rigtig glad for muligheden for at kÞbe rent muskelkÞd m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er meget tilfreds. Jeg har to Êldre franske bulldogs pÃ¥ 11 og 12 Ã¥r, som har allergi. Hos Nutriment fandt jeg 100 % rent BARF-gedekÞd. Jeg koger det med grÞntsager og ris, og siden da er probl... ãã£ãšèŠã
Meget hurtig levering. Selvom denne Barf er lidt dyrere end det vi er vant til at kÞbe, er det bare rene rÃ¥varer, som min hund elsker (i hvert fald det mesteð¬) men hun er ogsÃ¥ lidt speciel mht mad. D... ãã£ãšèŠã
Levering gik hurtigt og varerne var fint pakket. Jeg kÞbte en prÞvepakke i hÃ¥b om at finde en variant min forkÊlede og krÊsne cocker kan lide. Vi har prÞvet et par varianter som desvÊrre ikke er falde... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nemt og sundt
Personalet er dygtige, Hurtige. Venlige og Omsorgsfulde.
Maden er sund og naturlig og Nem at gÞre klar i dagligdagen.
Jeg har kÞbt foder til min hund iâŠ
Jeg har kÞbt foder til min hund i Petpro flere gange og bliver mÞdt af det sÞdeste personale hver gang :)
Fine varer
Fine varer - min bomuldshund har aldrig vÊret så glad for sit tÞrfoder (platinum) som nu -hurtig betjening - og utrolig sÞd service - kan kun anbefales .
Altid hurtig og effektiv levering afâŠ
Altid hurtig og effektiv levering af ordre, også selv Bring ofte er nogle fjolser til at levere.
God kvalitet og super levering!
God kvalitet og super levering!
Min hund ELSKER barf fra PetPro, og jeg elsker deres service og levering der bare spiller! Tak.
Petpro virkeligt stedet man skal handle foder
Petpro er simple et sted hvor de virkelig går op i det gode foder til dine dyr man kan se de ånder for det skal vÊre i orden og man får sådan en fantastisk kundeservice som jeg aldrig har oplevet ret mange steder
Vil varmt andbefalde petpro til andre da de gÞr alt for dit kÊledyr for en god foder uden en masse tilsÊtnings stoffer og soya fylde stoffer
Kvaliteten er super og emballage ogâŠ
Kvaliteten er super og emballage og service lige så. Jeg har kun godt at sige om Petpro. Min lille småtspisende hvalp, er nu begyndt at tage på, skÞnt.
Alt i den skÞnneste orden og den lilleâŠ
Alt i den skÞnneste orden og den lille håndskrevne personlige besked giver lige den sidste stjerne.
Og så naturligvis at de var billigst med The Jaguar. :)
Velfungerende hjemmeside og hurtigâŠ
Velfungerende hjemmeside og hurtig levering, alt i alt 5*
Hurtig service og levering ved dÞren ..
Alt perfekt fra petpro,fragtman
Alt perfekt fra petpro, fragten tog en dag ekstra fordi de havde fejl sorteret pakken.men kÞdet var stadig nok frosset da den kom fremððª
Lynhurtig levering til dÞren.
Helt fantastisk udvalg af lÊkre produkter til mine 2 hunde. De elsker barf og alt i en og skal snart prÞve nogle snaks mm. Vi elsker den lille hilsen der også fÞlger med til mine hunde Ludvig og Malte
Fantastisk service og endnu bedre hundemad
Mine hunde elsker deres mad. Hurtig levering. Maden er altid pakket rigtig godt og personlig notat er bare prikken over i.
Hurtig levering og i god frossen stand.
Hurtig levering og i god frossen stand.
Har fået fra Petpro nogle gange og ikke oplevet, at noget har vÊret tÞet op, på turen til mig.
Servicen er altid i top.
Servicen er altid i top, der er hurtig og kompetent kommunikation og Karina vil meget gerne hjÊlpe også med fx erstatningsprodukter.
Bedste og varmeste anbefaling
Rigtig god oplevelse at handle hos PetPro. Leveringen var hurtig, en personlig hilsen hvilket jeg synes er virkelig fint at I vÊlger at prioritere tid til & lÊkker katte mad, som blev godkendt med det samme.
âïžâïžâïžâïžâïž
Klar anbefaling
Har handlet med PetPro flere gange med fuld tilfredshed. Hurtig levering, små fine hilsner og et bredt udvalg af lÊkre produkter. Får min varmeste anbefaling
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã