Nybolig BjÞrn & Ankersen - KÞberrÃ¥dgivning レビュヌ 32

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Total usaiejÞs reklamer med soldt eller gratis og så vil de ha penge få bilderne og så bliver man smit af der hjemmeside når man skiver det hold jer langt vÊk

Vi har vÊret rigtig glade for samarbejdet med vores ejendomsmÊgler. Der var styr pÃ¥ tingene fra start til slut, og personalet var bÃ¥de ordentlige, professionelle og meget behagelige at samarbejde med.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har kÞbt hus gennem nybolig og vi har fÞlt os trygge hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse med den tilgÊngelighed vi har mÞdt. Det har altid vÊret muligt at fÃ¥ kontakt til mÊgler eller kont... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi vil rette en stor tak til teamet Nybolig BjÞrn & Ankersen Vi har bÃ¥de kÞbt og solgt gennem Nybolig. Processen har vÊret god, vi har fÞlt os set og hÞrt, kommunikationen har vÊret klar og effek... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper dig trygt i mÃ¥l med dit boligkÞb! Med en KÞberRÃ¥dgiver fra Nybolig BjÞrn & Ankersen er du dÊkket i hele kÞbsfasen. Som KÞberRÃ¥dgiver reprÊsenterer vi udelukkende dig som kÞber, og vi har derfor fuld fokus pÃ¥, at du fÃ¥r de bedste vilkÃ¥r i kÞbet af din nye bolig uanset hvor i kÞbsprocessen du er. Med mange Ã¥rs erfaring indenfor bolighandler ved vi, hvad der skal til for at gÞre en god handel. Vi tilbyder generel rÃ¥dgivning og sparring af den bolig, som du har fundet, prisforhandling, juridisk sagsbehandling, samt berigtigelse – kort sagt kan vi hjÊlpe dig fra a-z.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

32件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Vi har vÊret rigtig glade for

Vi har vÊret rigtig glade for samarbejdet med vores ejendomsmÊgler. Der var styr på tingene fra start til slut, og personalet var både ordentlige, professionelle og meget behagelige at samarbejde med. De gjorde salgsprocessen tryg og overskuelig for os, og vi kan varmt anbefale dem til andre.

2026幎4月26日

Hej Anne,

Tak for jeres flotte anmeldelse og for den tillid, I har vist os gennem hele forlÞbet. Det glÊder os meget at hÞre, at I har oplevet samarbejdet som både trygt og professionelt fra start til slut.

Tak fordi I vil anbefale os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Mange hilsner

Tilfreds

Vi har kÞbt hus gennem nybolig og vi har fÞlt os trygge hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse med den tilgÊngelighed vi har mÞdt. Det har altid vÊret muligt at få kontakt til mÊgler eller kontor hvis der har vÊret spÞrgsmål eller andet.

Vi er blevet modtaget af en engageret ejendomsmÊgler som har vÊret hurtig til at formidle kontakt mellem os og sÊlger både i forhold til spÞrgsmål, forhandling, kÞbsaftale m.m

Bare en stor tak til Morten Bech for at hjÊlpe os godt i mål med vores fÞrste huskÞb.

2026幎2月27日

Hej Line,

Mange tak for jeres positive anmeldelse.

Vi er meget glade for at hÞre, at I har fÞlt jer trygge gennem hele processen, og at I har oplevet en god tilgÊngelighed og professionel rÃ¥dgivning undervejs – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Tillykke med jeres nye bolig.

Venlig, professionel og engageret

Nybolig BjÞrn og Ankersen har solgt vores hus på få måneder. Vi har fået en utrolig venlig og professionel vejledning gennem hele processen. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til alle, der går med salgstanker. En sÊrlig tak til Christian og Morten, som virkelig har gjort en ekstra indsats for at få salget i hus.

2025幎12月22日

Hej Hanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord. Det glÊder os meget, at I har vÊret tilfredse med forlÞbet og salget.

Virksomheden overtrÊder loven

Jeg er gentagne gange ufrivilligt blevet kontaktet med ulovlig markedsfÞring forklÊdt som brevpost. Jeg er registreret på Robinsonlisten, og virksomheden kan se frem til en politianmeldelse og bÞdeforlÊg for hver gang de kontakter mig.

2025幎12月19日

Nybolig BjÞrn & Ankersen - KÞberrÃ¥dgivning からの回答

Det er bestemt ikke vores intention at overtrÊde gÊldende lovgivning eller at kontakte personer, som er registreret på Robinsonlisten. Vi tager din henvendelse meget alvorligt og vil gerne undersÞge sagen nÊrmere, så vi kan sikre, at dette ikke sker igen.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail, 8901@nybolig.dk eller telefon med dine kontaktoplysninger, så vi kan identificere årsagen og få rettet op på eventuelle fejl i vores systemer.

Vi beklager ulejligheden og takker for, at du gÞr os opmÊrksomme på problemet.

Nybolig BjÞrn & Ankersen

Vi vil rette en stor tak til teamet

Vi vil rette en stor tak til teamet Nybolig BjÞrn & Ankersen
Vi har både kÞbt og solgt gennem Nybolig.
Processen har vÊret god, vi har fÞlt os set og hÞrt, kommunikationen har vÊret klar og effektiv.
En sÊrlig tak til Morten Bech, Christian BjÞrn og Karina Kryger Foged.
Vi kan varmt anbefale Nybolig BjÞrn & Ankersen Randers.
Mogens Bloch og Karen Mikkelsen

2025幎12月13日

Professionelt Arbejde af Nybolig BjÞrn og Ankersen

Det fÞrste mÞde havde vi med Nybolig BjÞrn og Ankersen. Var da Kristian BjÞrn kom og besÞgte os på vores ejendom.
Kristian BjÞrn kom god forberedt. Og havde styr på tingene.

FÞrste gang vi besÞgte B og A kontoret. Rejste der sig en mand der gik hen til os og sagde jeg hedder Morten Bech og jeg tror jeg kan sÊlge jeres fine ejendom.

Det viste sig at Morten var som Kristian BjÞrn.
HÞflig, venlig og meget professionel.
Samt meget optimistisk ang. salg af vores bolig.

De par gange Morten fremviste vores bolig var han hurtig med feed back .....
og orienterede grundigt om fremvisningen

Det tog Morten under 2 måneder at sÊlge vores ejendom hvor der har vÊret kÞbmand og pizaria på Byskellet 14.

Vi er meget taknemlig og glade for Kristian og Mortens fine arbejde.

Mvh Birthe og Kurt Duvald

2025幎12月12日

Hej Kurt,

Tak for de rosende ord - vi er meget glade for at hÞre, I har vÊret tilfredse med forlÞbet fra fÞrste mÞde indtil jeres bolig blev solgt.

Nybolig BjÞrn & Ankersen

Godt samarbejde gennem hele salget

Rasmus vuderede huset og satte det til salg, han er super behagelig at arbejde sammen med.

Morten overtog salget og har vÊret god til at informere om hvad der skete gennem hele salget og han arbejdede hårdt for at få salget igennem, han gav ikke op tros lidt bump på vejen.

Jeg har fÞlt mig hÞrt og hjulpet, alle aftale er blevet overhold.

2025幎12月9日

Hej Lene,

Tak for de fine ord og samarbejdet. Vi er glade for at hÞre, du har haft en god oplevelse med Rasmus og Morten.

Nybolig BjÞrn & Ankersen

En helt igennem positiv oplevelse

En helt igennem positiv oplevelse.
Stort engagement og Þnske om at sikre det bedst mulige salg af vort hjem.

En speciel tak til Mathias, Anders og Thomas A.

De varmeste anbefalinger herfra.

2025幎10月7日

Hej Claus,

Tak for din positive anmeldelse, vi er glade for at det har vÊret en god oplevelse.

Mange hilsner

Jeg fik min drÞmmebolig

Morten Bech og Nybolig har hjulpet mig med at få min drÞmmebolig. Morten var exceptionel i at rådgive, vejlede, undersÞge, hjÊlpe, og opmuntre mig da jeg sad på den anden side af verden i USA, og på vej til Danmark. Nyboligs kundeservice er fremragende og Morten var altid tilgÊngelig da jeg havde brug for information eller vejledning. Jeg har ikke på noget tidspunkt fÞlt at det ikke handlede om mig og mine behov. Top karakter for kundeservice fra mig til Nybolig. Tak for at hjÊlpe mig med at gÞre min drÞm til en virkelighed.

2025幎11月4日

Hej Sif,

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig med din boligdrÞm. :-)

Dedikeret og aktiv ejendomsmÊgler

En venlig, dedikeret, aktiv og lyttende ejendomsmÊgler har gjort sit arbejde godt. Vi fik hurtige og kompetente tilbagemeldinger, når vi havde brug for det.

2025幎10月24日

Hej Ole,

Tak for de rosende ord - vi er glade for at kunne hjÊlpe jer.

Morten ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi oplevede Morten som meget oprigtig og lyttende. Han fandt hurtigt drÞmmehuset til os, som vi er blevet så glade for. Morten gjorde det til en enorm tryg oplevelse som fÞrstegangskÞber. Han har vÊret nem at få fat på og har fulgt op på alt. Han har ydet en fantastisk service og vi kan varmt anbefale ham og Nybolig.

2025幎7月11日

Hej Camilla,

Tak for de rosende ord - vi er glade for at hÞre I har vÊret tilfreds med forlÞbet hos os, og med vores kollega. :-)

Mathias solgte vores hus

Mathias solgte vores hus, han er dygtig og gjorde en forskel. Rasmus har holdt os godt informeret. Vi anbefaler nybolig BjÞrn og ankersen

2025幎9月1日

Hej Suleyman,

Tak for de fine ord. :-)

Nybolig BjÞrn & Ankersen

Positiv og professionel holdindsats af

Positiv og professionel holdindsats af hele holdet som pÃ¥ forskellig vis har vÊret involveret i salget af vores hus. Morten Bech som ihÊrdigt arbejdede for at fÃ¥ handelen i hus. Christian BjÞrn som hele tiden var til disposition nÃ¥r vi havde spÞrgsmÃ¥l. Karina Kryger Foged som tÃ¥lmodigt har hjulpet os med at fÃ¥ styr pÃ¥ papirerne, og alle de Þvrige som pÃ¥ forskellig vis har medvirket😊

2025幎7月1日

Hej Jan,

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at hÞre, I har vÊret tilfreds med sagen og de involverede kollegaer. :-)

Med venlig hilsen,
Teamet hos Nybolig BjÞrn & Ankersen.

Lynhurtig handel

Tak til holdet hos Nybolig Randers i forbindelse med huskÞb i en ferieperiode.
Morten greb straks bolden og Christian fik den i mål.

2025幎8月10日

Hej Nikolaj,

Selv tak, og tillykke med det hele. :-)

Teamet hos Nybolig BjÞrn & Ankersen

God mÊgler

Fik solgt hurtigt og effektivt. Specielt mÊgleren Morten Bech gjorde et fantastisk stykke arbejde.

2025幎8月1日

Hej Jeppe,

Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde. Vi er glade for, at du synes det har vÊret effektivt.

Teamet hos Nybolig BjÞrn & Ankersen

Solgt til udbudsprisen

Nybolig BjÞrn & Ankersen solgte vores rÊkkehus i Randers til den udbudte pris på mindre end 2 måneder. På grund af sommerferie var der flere mÊglere involveret i processen, men det fungerede helt uproblematisk. Vi vil isÊr gerne fremhÊve samarbejdet med Morten Bech & Anders Abrahamsen, som vi havde en sÊrdeles god dialog med.

2025幎8月4日

Hej Anders,

Vi er glade for at hÞre, I har vÊret tilfredse med forlÞbet i forbindelse med salget af jeres rÊkkehus. :-)

Super engageret MÊgler Morten der

Super engageret MÊgler Morten der solgte mit hus, tÊt samarbejde og hurtig opfÞlgning, rigtig god oplevelse. Kan helt sikkert anbefales. Trygt forlÞb.

2025幎7月29日

Hej Karsten,

Tak for at dele din gode oplevelse med os. Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds. :-)

Tak for et godt forlÞb

Jeppe Ryssel har tidligere solgt bolig for os. Der var derfor ingen tvivl om, hvem der skulle overtage et forÊldre-salg fra anden mÊgler.
SÊrlig tak til Morten for at afslutte salget.
Jeppe har endnu engang udvist fantastisk service og altid sÞrget for at vi har vÊret opdateret. Kontoret har ligeledes vist en fantastisk service og altid meget hjÊlpsomme ved div.
SpÞrgsmål mm.
Tak for et godt forlÞb, klar anbefaling herfra.

2025幎7月16日

Hej Kirsten,

Mange tak for de rosende ord - vi er glade for at hÞre, forlÞbet har vÊret tilfredsstillende.

Rigtig god sommer! :-)

Mange hilsner fra hele teamet hos Nybolig BjÞrn & Ankersen

Morten Bech er en fantastisk sÊlger

Morten Bech er en fantastisk sÊlger, han kommer til tiden, han kender ejendommen rigtig godt, og han er venlig over for sine kunder! Jeg kan kun anbefale ham til alle!
Mvh Enikő Kovács.

2025幎6月18日

Hej Enikő,

Vi er glade for at hÞre, du har vÊret tilfreds og haft en god oplevelse med Morten!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。