Nyborg Autoophug レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊre Nyborg Autoophug, sikkert en hurtig service og nem. Har kÞrt min bil hele vejen fra Kolding til Nyborg autoophug og det tog ca 5 min alt ting var pÃ¥ plads. Kan anbefale dem 100 % herfra⭐⭐⭐⭐... もっず芋る

Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... もっず芋る

De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjÊlpelig med af melde bilen pÃ¥ Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車解䜓業者

圓該䌁業による蚘述

Nyborg Autoophug er en organisation af miljÞgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. NÃ¥r du afleverer din skrotbil til autoophug, fÃ¥r du selvfÞlgelig en skrotprÊmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjÊlp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug fÃ¥r du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen pÃ¥ din adresse. VÊlger du selv at komme ned med den fÃ¥r du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse pÃ¥ skrot

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

KÊre Nyborg Autoophug

KÊre Nyborg Autoophug, sikkert en hurtig service og nem. Har kÞrt min bil hele vejen fra Kolding til Nyborg autoophug og det tog ca 5 min alt ting var på plads.
Kan anbefale dem 100 % herfra⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎7月4日

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Jeg kÞrte selv ned med min bil og de hjalp mig helt igennem med hvordan det foregik, da det var fÞrste gang jeg skulle skrotte en bil. Virkelig flinke og sÞde. Hvis jeg en dag har endnu en bil der skal skrottes, så tar jeg til Nyborg Autoophug igen

2026幎7月6日

Hurtig

Hurtig , venlig ,og god service. Skulle ikke tÊnke på så meget, så var der styr på det hele .
SÃ¥ kan kun sende de bedste anbefalinger til Nyborg autoophug.
Mvh Anita Nielsen. 😊🌟

2026幎2月23日

Var forbi Nyborg Autogenbrug

Var forbi Nyborg Autogenbrug for at hente en del til min Ford Ka. Der er god orden på pladsen, og man bliver mÞdt af en flink og nede på jorden stemning. Det er en fornÞjelse at komme et sted, hvor man hurtigt kan finde det, man skal bruge, og prisen bagefter var mere end fair. Hvis man selv har styr på vÊrktÞjet og mangler stumper i god kvalitet, så er det her det helt rette sted.
Super oplevelse, jeg kommer helt sikkert igen!

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ

Super fin om hurtigt service kan

Super fin om hurtigt service kan anbefales

2025幎12月5日

Hej Noah,
Tak for din positive feedback! Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det glÊder os, at du oplevede bÃ¥de fin og hurtig service – det er prÊcis det, vi strÊber efter.

Virkelig god service

Virkelig god service. De er venlige og smilende, og hjÊlper gerne med at forklare proceduren ved skrotning af ens bil.
Pengene fra skrotning, sÞrger de for, bliver indsat pÃ¥ ens konto i lÞbet af fÃ¥ timer. En tryg og behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale Nyborg Autoophug 👍

2025幎11月18日

KÊre Pia,
Mange tak for dine venlige ord. Det betyder meget for os, at du oplevede god service og en tydelig gennemgang af skrotningsproceduren.
Vi er glade for, at du fÞlte dig i trygge hÊnder hos os.

Teamet hos Nyborg Autoophug

Super sÞde og kompetente mennesker

Super sÞde og kompetente mennesker.
Jeg fik lov til at vente en time i deres kontor indtil jeg kunne komme hjem.
Kan kun anbefales

2025幎11月17日

Hej Maria,
Mange tak for din fine feedback! Vi er glade for, at du oplevede både hjÊlpsomhed og tryghed hos os.
Du er altid velkommen forbi igen, hvis du får brug for noget.

Teamet hos Nyborg Autoophug

Super god og hurtig service

Fantastisk god oplevelse, flinke mennesker, og hurtig betjening.
Kan kun anbefales

2025幎11月15日

Hej Lars,
Mange tak for de pÊne ord! Det betyder meget for os, at du oplevede både flinke medarbejdere og hurtig betjening.
Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Rigtig god service!

Rigtig god service!
Bilen blev afhentet prÊcis som aftalt af en meget sÞd og hÞflig ung mand.
Kan klart anbefale at få skrottet bilen hos dem.

2025幎11月12日

Hej Natacha,
Mange tak for din positive feedback! Det glÊder os virkelig, at du fik en god og professionel oplevelse hele vejen igennem.
Vi sÊtter stor pris på anbefalingen.

Har inden for 4 uger haft brug for en

Har inden for 4 uger haft brug for en god ophugger, her er nyborg autoophug kommet mig hurtigt til hjÊlp, hjÊlpsomme, sÞde mennesker, med et smil pÃ¥ lÊben og imÞdekommende. vil varmt anbefalede dem da det var nemt og ligetil 🙏🙏

2025幎10月22日

Hej Sabrina,
Mange tak for dine sÞde ord! Det betyder meget for os, at du fÞlte dig godt hjulpet og mÞdt med smil og imÞdekommenhed.
Vi sÊtter stor pris på, at du anbefaler os.

Fantastisk service

Kan varmt anbefale dette firma, super hjÊlpsom, hurtig og pålidelig. Vil helt klart komme igen en anden gang.

2025幎10月20日

Hej Diana,
Mange tak for din positive feedback! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse og Þnsker at komme tilbage en anden gang.
Tak for din varme anbefaling.

Teamet hos Nyborg Autoophug

Jeg kan varmt anbefale nyborg autoophug

Jeg kan varmt anbefale nyborg autoophug , man får en absolut venlig og professionel behandling , de er altid klar på at hjÊlpe og gÞr det med et smil på lÊben , nu har vi brugt nyborg autoophug flere gange og kan kun sige de ligger langt over standarden og er et sted jeg klart vil gÞre brug af igen , så hvis i vil have en ordentlig behandling og problem fri skrotning vil jeg klart anbefale nyborg autoophug mvh barca

2025幎10月20日

Hej Barca,
Mange tak for de sÞde ord! Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver vores venlighed, professionalisme og hjÊlpsomhed – det er prÊcis sÃ¥dan, vi gerne vil have, at vores kunder oplever os.
Det glÊder os, at du vil bruge os igen, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Lever op til deres ord.

Pga god omtale fra lokal samfundet og venner, valgte jeg Nyborg autoophug. Servicen er god og som beskrevet af alle andre tilfredse kunder. Du bliver vejledt uden problemer og godt samarbejde generelt mellem dig og kontoret. De er et effektivt team 🙏🏟🌞

2025幎10月16日

Hej Sabrina,
Mange tak for din positive feedback! Det betyder meget for os, at vores service lever op til de anbefalinger, du har fået fra lokalsamfundet og venner.
Vi er glade for, at du oplevede et godt samarbejde og effektiv service.

Teamet hos Nyborg Autoophug

Virkelig god service og fair priser

Virkelig god service og fair priser. Fik hjÊlp af 2 venlige og servicemindede medarbejdere. Stor ros herfra 😁

2025幎10月13日

Hej Keld,
Mange tak for de pÊne ord! Det glÊder os, at vores medarbejdere kunne hjÊlpe dig på en venlig og servicemindet måde.
Vi sÊtter stor pris på din feedback

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。