KÊre Nyborg Autoophug, sikkert en hurtig service og nem. Har kÞrt min bil hele vejen fra Kolding til Nyborg autoophug og det tog ca 5 min alt ting var pÃ¥ plads. Kan anbefale dem 100 % herfraâïžâïžâïžâïž... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... ãã£ãšèŠã
De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjÊlpelig med af melde bilen pÃ¥ Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nyborg Autoophug er en organisation af miljÞgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. NÃ¥r du afleverer din skrotbil til autoophug, fÃ¥r du selvfÞlgelig en skrotprÊmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi â ved hjÊlp af effektiv autoophug til reservedele â kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug fÃ¥r du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen pÃ¥ din adresse. VÊlger du selv at komme ned med den fÃ¥r du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse pÃ¥ skrot
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÊre Nyborg Autoophug
KÊre Nyborg Autoophug, sikkert en hurtig service og nem. Har kÞrt min bil hele vejen fra Kolding til Nyborg autoophug og det tog ca 5 min alt ting var på plads.
Kan anbefale dem 100 % herfraâïžâïžâïžâïžâïž
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Jeg kÞrte selv ned med min bil og de hjalp mig helt igennem med hvordan det foregik, da det var fÞrste gang jeg skulle skrotte en bil. Virkelig flinke og sÞde. Hvis jeg en dag har endnu en bil der skal skrottes, så tar jeg til Nyborg Autoophug igen
Var forbi i dag og skulle bruge enâŠ
Var forbi i dag og skulle bruge en reservedel til min Toyota, virkelig venlige personer og prisen OK , kommer gerne igen.
Ham jeg snakkede med gav en godâŠ
Ham jeg snakkede med gav en god vejledning og var hjÊlpsom med at udfylde skrotnings formularen . Alt i alt kanon oplevelse i nyborg â
Meget god og venlig hjÊlp med at findeâŠ
Meget god og venlig hjÊlp med at finde og forÊre mig en bilnÞgle, som skulle bruges som legetÞj.
Meget professionelle
Hurtig ekspedition
De holder hvad de lover
Fik de fÞrste kr 930,- fÞrste dag resten stod på min konto 3 dage efter
Helt igennem en god oplevelse
Hilsen
Henrik
Hurtig
Hurtig , venlig ,og god service. Skulle ikke tÊnke på så meget, så var der styr på det hele .
SÃ¥ kan kun sende de bedste anbefalinger til Nyborg autoophug.
Mvh Anita Nielsen. ðð
Skrottede en bil dernede sidste år
Skrottede en bil dernede sidste år, alt ok
Var forbi Nyborg Autogenbrug
Var forbi Nyborg Autogenbrug for at hente en del til min Ford Ka. Der er god orden på pladsen, og man bliver mÞdt af en flink og nede på jorden stemning. Det er en fornÞjelse at komme et sted, hvor man hurtigt kan finde det, man skal bruge, og prisen bagefter var mere end fair. Hvis man selv har styr på vÊrktÞjet og mangler stumper i god kvalitet, så er det her det helt rette sted.
Super oplevelse, jeg kommer helt sikkert igen!
God og venlig service
God og venlig service. Nemt at bruge deres hjemmeside. Hurtigt afhentning af bil.
Og da der var sket en fejl med betalingen, blev det rettet med det samme
Super fin om hurtigt service kanâŠ
Super fin om hurtigt service kan anbefales

Virkelig god service
Virkelig god service. De er venlige og smilende, og hjÊlper gerne med at forklare proceduren ved skrotning af ens bil.
Pengene fra skrotning, sÞrger de for, bliver indsat pÃ¥ ens konto i lÞbet af fÃ¥ timer. En tryg og behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale Nyborg Autoophug ð

Nyborg Autoophug ããã®åç
Super sÞde og kompetente mennesker
Super sÞde og kompetente mennesker.
Jeg fik lov til at vente en time i deres kontor indtil jeg kunne komme hjem.
Kan kun anbefales

Nyborg Autoophug ããã®åç
Super god og hurtig service
Fantastisk god oplevelse, flinke mennesker, og hurtig betjening.
Kan kun anbefales

Rigtig god service!
Rigtig god service!
Bilen blev afhentet prÊcis som aftalt af en meget sÞd og hÞflig ung mand.
Kan klart anbefale at få skrottet bilen hos dem.

Har inden for 4 uger haft brug for enâŠ
Har inden for 4 uger haft brug for en god ophugger, her er nyborg autoophug kommet mig hurtigt til hjÊlp, hjÊlpsomme, sÞde mennesker, med et smil pÃ¥ lÊben og imÞdekommende. vil varmt anbefalede dem da det var nemt og ligetil ðð

Fantastisk service
Kan varmt anbefale dette firma, super hjÊlpsom, hurtig og pålidelig. Vil helt klart komme igen en anden gang.

Nyborg Autoophug ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale nyborg autoophugâŠ
Jeg kan varmt anbefale nyborg autoophug , man får en absolut venlig og professionel behandling , de er altid klar på at hjÊlpe og gÞr det med et smil på lÊben , nu har vi brugt nyborg autoophug flere gange og kan kun sige de ligger langt over standarden og er et sted jeg klart vil gÞre brug af igen , så hvis i vil have en ordentlig behandling og problem fri skrotning vil jeg klart anbefale nyborg autoophug mvh barca

Lever op til deres ord.
Pga god omtale fra lokal samfundet og venner, valgte jeg Nyborg autoophug. Servicen er god og som beskrevet af alle andre tilfredse kunder. Du bliver vejledt uden problemer og godt samarbejde generelt mellem dig og kontoret. De er et effektivt team ððŸðž

Nyborg Autoophug ããã®åç
Virkelig god service og fair priser
Virkelig god service og fair priser. Fik hjÊlp af 2 venlige og servicemindede medarbejdere. Stor ros herfra ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ