Nyborg Autoophug レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊre Nyborg Autoophug, sikkert en hurtig service og nem. Har kÞrt min bil hele vejen fra Kolding til Nyborg autoophug og det tog ca 5 min alt ting var pÃ¥ plads. Kan anbefale dem 100 % herfra⭐⭐⭐⭐... もっず芋る

Mega god oplevelse. Jeg kÞrte selv ned med min bil og de hjalp mig helt igennem med hvordan det foregik, da det var fÞrste gang jeg skulle skrotte en bil. Virkelig flinke og sÞde. Hvis jeg en dag har... もっず芋る

Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... もっず芋る

De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjÊlpelig med af melde bilen pÃ¥ Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車解䜓業者

圓該䌁業による蚘述

Nyborg Autoophug er en organisation af miljÞgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. NÃ¥r du afleverer din skrotbil til autoophug, fÃ¥r du selvfÞlgelig en skrotprÊmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjÊlp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug fÃ¥r du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen pÃ¥ din adresse. VÊlger du selv at komme ned med den fÃ¥r du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse pÃ¥ skrot

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Meget professionelle

God kommunikation hele vejen igennem og dejligt ukompliceret.

2025幎10月9日

KÊre Christina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med os, og at du satte pris på både vores professionalisme og kommunikationen undervejs. Det betyder meget for os, at processen fÞles nem og ukompliceret for vores kunder.

Skulle du få brug for hjÊlp en anden gang, er du altid meget velkommen til at kontakte os igen.

God kundeservice

God kundeservice. Hurtig til at lave en aftale og overholdt sin aftale trods for travlhed.
Han tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. betalte deres andel af skrotnings prÊmien straks. Inde han kÞrte med bilen.

2025幎9月22日

KÊre Jeannie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord!
Det glÊder os, at du havde en god oplevelse – og at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt og effektivt, selv i en travl hverdag. Vi gÞr os umage for at give alle vores kunder en tryg og professionel service, sÃ¥ det betyder meget at fÃ¥ din positive tilbagemelding.

Skulle du få brug for vores hjÊlp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Teamet hos Nyborg Autoophug

God service og jeg vil absolut anbefale

God service og jeg vil absolut anbefale stedet. Det gik super nemt og hurtigt at få afleveret bilen.

2025幎9月19日

KÊre Alice,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for anbefalingen!
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en nem og hurtig aflevering af bilen – det er lige prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker, at det skal vÊre for vores kunder.

Tak fordi du valgte os!

Teamet hos Nyborg Autoophug

Har lige fået afhentet min bil de var

Har lige fået afhentet min bil de var utrolig hjÊlpsomme med at få den afmeldt ved borger.dk og udbetalte nogle af pengene med det samme meget flinke folk.

2025幎9月18日

KÊre Annie,

Mange tak for din anmeldelse og de pÊne ord!
Vi er glade for, at du oplevede os som hjÊlpsomme – og at vi kunne assistere med afmeldingen via borger.dk og sikre en hurtig udbetaling. Det betyder meget for os at gÞre processen sÃ¥ nem som muligt for vores kunder.

Tak fordi du valgte os!

Teamet hos Nyborg Autoophug

DÃ¥rlig til holde en aftalen hold jer

Dårlig til holde en aftalen hold jer vÊk fra dem de kommer og giver andre priser i telefonen sade vi giver 3700 og når de så dukker op siger de 2600 det var dårligt stil men jeg skriver ogse min mening. Som man har ret til det mvh Lars

2025幎9月2日

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du fÞler dig dårligt behandlet. Vi kan dog ikke genkende den konkrete handel, og vi har ikke fundet nogen kunde i vores system, der matcher oplysningerne.

For god ordens skyld vil vi gerne prÊcisere, at vores pris for afhentning af biler er 3.500 kr. afhentet, og ikke 3.700 kr., som nÊvnt i din anmeldelse. Hvis der er sket en misforståelse i kommunikationen, beklager vi naturligvis det og vil gerne hÞre nÊrmere, så vi kan fÞlge op.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på 40 70 60 02 eller på e-mail kontakt@nyborgautoophug.dk, så vi kan få klarhed over situationen.

Super god service og fine priser

Super god service og fine priser. Fin plads med forskelligt udvalg. Vil anbefale folk at tage et kig dernede👍🏻

2025幎9月6日

Hej Oliver,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os – bÃ¥de med servicen, priserne og udvalget pÃ¥ pladsen. Det betyder meget for os, nÃ¥r vores kunder tager sig tid til at give feedback.

Tak fordi du anbefaler os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 👍🏻
Du er altid velkommen forbi igen.

Teamet hos Nyborg Autoophug

Det er meget sjÊldent at jeg skriver

Det er meget sjÊldent at jeg skriver anmeldelser på Trustpilot, men i dag er en undtagelse. I dag skulle jeg sige farvel til mine 2 gamle fantastiske Toyotaer. Det var meget sÞrgmodigt, men de kunne ikke mere så derfor ringede jeg til Nyborg Autoophug, fordi jeg havde fået dem anbefalet. Det viste sig at holde stik. Det var en svÊr opgave, fordi den ene havde stået stille siden 2017. Men de to fantastiske mennesker, der ankom med ladbil og trailer lÞftede opgaven til UG. NÊste gang jeg har en bil der skal skrottes så ved jeg godt hvem jeg henvender mig til. Tak for hjÊlpen og tak for den hurtige afregning.

2025幎8月22日

KÊre Mike,

Tusind tak for din rÞrende og varme anmeldelse 🌟
Vi forstÃ¥r virkelig godt, at det kan vÊre svÊrt at sige farvel til biler, der har fulgt én i mange Ã¥r – det er mere end bare metal og motor, det er minder. Derfor er vi ekstra glade for, at du fÞlte dig tryg og godt behandlet i en situation, der kunne have vÊret bÃ¥de praktisk og fÞlelsesmÊssigt udfordrende.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om vores medarbejdere – det giver motivation og glÊde at vide, at vores indsats bliver bemÊrket og vÊrdsat.

Skulle du nogensinde få brug for os igen (selvom vi håber, dine biler holder lÊnge), så står vi klar til at hjÊlpe.

Tak fordi du valgte os – og for at gÞre en undtagelse og dele din oplevelse pÃ¥ Trustpilot.

Teamet hos Nyborg Autoophug

De får 10 stjerner ud af 5 mulige, herfra :-)

De får 10 stjerner ud af 5 mulige, herfra :-)
Utrolig flinke og top-professionelle. Meget behjÊlpelige i alle henseender, og guider igennem hele forlÞbet, som en naturlig del af projektet. En helt klar anbefaling, herfra.

2025幎8月16日

KÊre Morten,

10 stjerner ud af 5 – det er jo helt fantastisk! ⭐⭐⭐
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord!

Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de god service, professionel hÃ¥ndtering og stÞtte gennem hele forlÞbet – prÊcis sÃ¥dan vi Þnsker, vores kunder skal fÞle det.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig godt igennem projektet.

Du skal altid vÊre velkommen igen – tak fordi du valgte Nyborg Autoophug!

Super god service

De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjÊlpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings prÊmien straks, resten kommer fra staten. Nyborg Autoophug tilbÞd at afmelde nummerpladerne gratis, hvilket ellers koster 120kr i en synshal.

2025幎7月22日

KÊre Lars,

Tusind tak for din grundige og venlige anmeldelse 🌟
Det glÊder os meget at hÞre, at du fÞlte dig godt informeret og hjulpet hele vejen igennem processen. Vi ved, at det kan virke lidt uoverskueligt fÞrste gang man skal skrotte en bil, så vi gÞr os umage for at gÞre det nemt og gennemskueligt.

Tak fordi du bemÊrkede detaljerne – bÃ¥de med Borger.dk, skrotningsprÊmien og afmelding af nummerplader. Vi vil altid gerne gÞre lidt ekstra for, at det bliver en god oplevelse for vores kunder.

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Fem STORE stjerner.

Fin og let overskuelig bestilling af afhentning, venlige mennesker i telefonen, og super fin afhentning af kÞretÞjet hvor Muddi i en håndvending klarede lÊsning, afmelding og overfÞrsel af betaling, et ekstra plus var hans venlige vÊsen, så klart fem stjerner for den oplevelse herfra.

2025幎6月21日
自発的なレビュヌ

LÊnge siden jeg har oplevet sÃ¥ Go en

LÊnge siden jeg har oplevet så Go en service hos en ophugger, skulle hente nogle dele sammen med min sÞn til hans Suzuki Swift. Og for det ikk ska vÊre lÞgn så ville jeg ha min sÞn til og kÞbe nogle andre dÊk for hans var slidte men jeg ku ikk banke det ind i min sÞn for han ville ingenting men så kom ham vi handlede med og sagde det der går altså ikk kammeret, så han fik ham til og skifte mening, vi fik 4 gode dÊk til en kanon pris. Stor tak til dig i peak performance trÞjen og kasketten .
Du var sku dagens mand.😎🫵🏻
Mvh Frank .

2025幎5月24日