UseriÞst firma Odense Stil Hold jer vÊk herfra ! Kjolen er modtaget og den ligner overhovedet ikke, det der vises pÃ¥ deres hjemmeside. Har kÞbt billigere kjoler i bedre kvalitet. Men da der s... ãã£ãšèŠã
RINGE SERVICE! Bestilte i november og fik ikke mine varer fÞr efter halvanden mÃ¥ned, trods de skriver 5-7 dage. StÞrrelser passede langt fra normalen og helt umuligt at sende retur. Fik svar pÃ¥ at... ãã£ãšèŠã
Har siden 29/12-2023 forsÞgt at fÃ¥ tilsendt en retur seddel til et par stÞvler. Absolut ingen respons trods flere henvendelser. SÞrgeligt at et firma behandler deres kunder sÃ¥dan. Der var andre inte... ãã£ãšèŠã
De bestilte varer (2 trÞjer) viste sig at komme fra Kina, selvom hjemmesiden sÃ¥ ud til at vÊre dansk. Transporten tog over en mÃ¥ned og den ene trÞje viste sig at have en forkert facon. Den anden var... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
FUSK
Jeg har i 3 uger ventet på min levering. Havde egentlig givet op.
Lige da jeg havde bestilt min vare, fik jeg nys om, at det var en fusker side og skrev med det samme til âkundeserviceâ, at jeg Þnskede at annullere ordren. Dette kunne ikke lade sig gÞre, da ordren lÊnge var pakket og gjort klar til afsendelse. Alligevel er den fÞrst kommet nu her, 3 uger senere.
Jeg har simpelthen betalt KÃMPE overpris, for et vinterstÞvler, leveret direkte fra HONGKONG. Det er de mest ringe stÞvler. Lavet af hÃ¥rd plast. FÞler mig i den grad bollet i r****. FÞj for en fusker side.
0 NUL stjerner
0 NUL stjerner. Hjemmesiden er SVINDEL.
Man får ikke de varer som er afbilledet på hjemmesiden. Fik er en meget billig kopi / eller et forsÞg på at efterligne varerne på billedet
Bestilte nogle sko i god tro om
Bestilte nogle sko i god tro om, at det er en butik i Odense.
Nu lÊser jeg alle de dårlige anmeldelser her. Det er 10 dage siden jeg har bestilt, de hÊvede pengene d. 6. November. Jeg har intet modtaget endnu, og de svarer heller ikke på mail.
Modtog heller ingen ordrebekrÊftelse eller kvittering på mit kÞb!
Aner ikke om de dukker op.
Mit råd: hold jer vÊk!
Hold jer langt vÊk!!!!!
Hold jer langt vÊk. Totalt fup firma der hverken reagerer på mail eller sender varerne. Har netop bedt min bank hjÊlpe med Cash-back.
Svindlerfirma
Svindlerfirma. De hÊver dine penge, sender ikke varen og svarer ikke pÃ¥ henvendelserð€¬
Hold jer langt vÊk.
Hold jer langt vÊk.
KÞbte âortopÊdiskâ sko, men der er leveret med helt flade iniersÃ¥ler der samtidig er glatte sÃ¥ man glider frem i skoen, det er samtidig meget dÃ¥rlige materialer og forarbejdning det er pap og plastik.
Man siger på siden at der er 30 dage returret, men det er til Hongkong man skal sende retur med tracking, det koster mere end produktet.
Odense stil tilbyder 15% rabat hvis du vil beholde varen, de overholder ikke Dansk lovgivning.
Der kan tages casch back i brug via banken.
Dette firma bÞr politi anmeldes for snyd og bedrag.
Fake dansk firma.
Fake dansk firma.
Jeg kÞber en vinterfrakke, hos Odense stil.
Men da jeg betaler, opdager jeg det er en Kina skrammel butik, der bruger et dansk navn.
Gu ve om man får varen og hvilken kvalitet.
HOLD JER LANGT VÃK.
Snyd og Hold jer langt vÊk fra denne butik, virker falsk og jeg har endnu ikke modtaget mine vare og hÞre ikke en lyd, når jeg spÞrger til dem. Jeg skulle have tjekket trustpilot fÞr jeg faldt i fÊlde
Det er snyd og bedrag.Hold jer langt vÊk fra denne butik, virker falsk og jeg har endnu ikke modtaget mine varer og hÞre ikke en lyd, når jeg spÞrger til dem.
Falsk hjemmeside
Falsk hjemmeside! Jeg har ikke modtaget mine varer selvom pengene blev trukket fra mig kort for 9 dage siden! Der er ingen respons fra deres kundeservice, så helt sikkert snyd o vÊreste grad.
Ved ikke hvad udfaldet af at kÞbe hos dem bliver endnu..
KÞbte et par stÞvler i forgÃ¥rs. Kunne godt se efter at have kÞbt dem, at produkterne pÃ¥ shoppen var Kina ting, men hey, det gÃ¥r vel nok, der findes jo mange butikker der sÊlger sÃ¥dan noget. Jeg modtog âdin pakke er afsendtâ mailen igÃ¥r og prÞvede at tracke pakken ved at trykke pÃ¥ linket der var i mailen⊠linket fÞrte mig videre til noget der skulle ligne at jeg kunne fÞlge pakken, men det ser meget mystisk ud, stÃ¥r pÃ¥ engelsk, og jeg kunne slette og redigere i det der stod.. jeg skrev efter til shoppen og spurgte hvad firma pakken er sendt med sÃ¥ jeg havde mulighed for at tracke pakken og venter pÃ¥ svar. FÞrst efter tjekkede jeg sÃ¥ trust pilot og sÃ¥ alle disse anmeldelser. Udfaldet af mit kÞb hos dem er derfor stadig uvis og hÃ¥ber da jeg fÃ¥r det jeg har betalt forâŠ
Har skrevet at jeg ikke Þnsker mineâŠ
Har skrevet at jeg ikke Þnsker mine retro sko inden i har sendt dem,har intet hÞrt fra jer , men derimod når man bestiller går det hurtig med svar også med at trÊkke pengene, dårlig stil.
Birgitte Jensen
Hold jer langt vÊk
2 minutter efter jeg havde afgivet min ordre fortrÞd jeg og bad om annullering på mail.
Sendte endu en mail og en besked via kontakt formular. Intet svar.
Nu et varen afsendt.
ForfÊrdelig kundeservice. Er spÊndt på om varen dukker op.
Hold jer langt vÊk .
Utilfreds
En veninde og jeg var ude efter en kjole til bryllup/barnedåb, og fandt kjolen, mega fin, okay prisklasse, men! Mega skod firma!
Bestilte 2 kjoler, og efter laaaaaaaang leveringstid, blev jeg SÃ
skuffet!
Kjolerne ligner SLET ikke som på billederne på hjemmesiden, og slet ikk pengene vÊrd..
jeg er slet ikke tilfreds med handlen, men det er umuligt at komme igennem med det..
så mit råd: hold jer vÊk..
Meget mÊrkelig side
Meget mÊrkelig side, jeg anbefaler ikke nogen at kÞbe hos dem, de forsÞger at udskyde returneringen af ââet produkt, jeg forsÞgte flere gange at bede om en returlabel, men jeg modtog ikke noget konkret svar
DÃ¥rlig kvalitet og kundeservice ððð
Det hele er svindel
Det hele er svindel, varen kommer godtnok, men er kun noget rigtig dyre Kinaprodukter.. kvaliteten er helt ad h. Til. Foreksempel er en ruskindsjakke ikke lavet af stof..
Havde bestilt en jakke men valgteâŠ
Havde bestilt en jakke, men valgte annuller på grund af at jeg så de grimme anmeldelse på trust pilot på trods annullering på mail, så valgte de at sende pakken til mig alligevel!
Jeg skrev en mail til dem at jeg blot godt vil have annulleret min ordre, at kÞbe jakke på deres side cirka 10 minutter efter kÞbet.
Jeg får en mail om at de godt vil hjÊlpe mig med min udfordring, men blot en simpel mail hvor jeg skriver at jeg godt vil annullere min ordre! Men finde ud af at de har sendt pakken alligevel!!
Jeg bad om at få mine penge retur!
Det er en total fake side⊠falske mennesker som står bag den web side!
Man skulle tro at hjemmesiden er danskâŠ
Man skulle tro at hjemmesiden er dansk og varer hurtigt er ekspederet. Det er alt for godt til at lyde sandt. Man modtager varer fra Hong Kong som intet har jo at gÞre med hjemmesiden. Lad vÊre med at modtage pakken. Så må man se at pengene kommer retur.
skal jeg ringe til politi?
Ingen stjerner herfra! Svindel
Ingen stjerner herfra!
Hold jer langt vÊk fra denne butik. Bestilte to par vinterstÞvler til datteren den 21/10-23, pengene blev trukket med det samme og forventet levering 3-5 hverdage. Der er nu 14 dage senere hverken leveret eller besvaret på henvendelse til hjemmesiden.
0 stjerner til svindler⊠Þ
0 stjerner til svindler⊠de er vildt. Man bliver lukket ud af deres side og kan ikke skrive til dem⊠ingen kvittering, men man fÃ¥r da mails om rabat pÃ¥ nÊste svindelnummerâŠ. GÞr det ikke