レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

UseriÞst firma Odense Stil Hold jer vÊk herfra ! Kjolen er modtaget og den ligner overhovedet ikke, det der vises pÃ¥ deres hjemmeside. Har kÞbt billigere kjoler i bedre kvalitet. Men da der s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

RINGE SERVICE! Bestilte i november og fik ikke mine varer fÞr efter halvanden mÃ¥ned, trods de skriver 5-7 dage. StÞrrelser passede langt fra normalen og helt umuligt at sende retur. Fik svar pÃ¥ at... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har siden 29/12-2023 forsÞgt at fÃ¥ tilsendt en retur seddel til et par stÞvler. Absolut ingen respons trods flere henvendelser. SÞrgeligt at et firma behandler deres kunder sÃ¥dan. Der var andre inte... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De bestilte varer (2 trÞjer) viste sig at komme fra Kina, selvom hjemmesiden sÃ¥ ud til at vÊre dansk. Transporten tog over en mÃ¥ned og den ene trÞje viste sig at have en forkert facon. Den anden var... もっず芋る

1.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fusker "firma"

Fusker "firma". Det tog over 1 måned fÞr produktet blev leveret. Og varen var elendig kvalitet. Når varen Þnskes returneret svarer de ikke.
KÞb ikke herfra.

2023幎10月11日

FUSK OG SVINDEL. HELT SIKKERT MINUS ⭐

SÃ¥ rÞg jeg ogsÃ¥ i fÊlden,KÆMPE BRØLER ikke lige at tjekke trustpilot fÞrst.
Man kan håbe på at usle mennesker som dem bag Odense stil en dag kan få den straf de fortjener.med det sagt kan man jo kun takke den slags taber for ALTID at tjekke trustpilot fÞrst inden mand handler.så tak for hjÊlpen Odense stil med at få FUSKER som jer ud af livet.

2023幎11月1日

Virker desvÊrre som svindel

Virker desvÊrre som svindel.
Man får ikke de varer som er afbilledet på hjemmesiden. Men i stedet en billig kopi. Der står man kan returnere, med medfÞlger ikke returseddel. De beder om at man henvender sig ifbm. retur, men svarer ikke. Det ser sort ud for returnering :(

2023幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

0 stjerner. Bestilte trÞje for 1 md siden. Pengene 300kr blev trukket med det samme, efter det har jeg intet modtaget. De burde meldes for bedrageri

2023幎10月17日

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL.

KÞber en jakke. FÃ¥r ingenting. Kontakter dem flere gange uden held. IKKE KØB HER.

DE STJÆLER JERES PENGE

2023幎11月13日

Fup Firmaet Odense stil.dk

Firmaet Odense stil er og bliver en fuskerside,1 ud af mange som bare ville fratage folks deres penge uden skyggen at moral
.i morges bestilte jeg et par morderne vinterstÞvler til min kÊreste fordi siden sÃ¥ top trovÊrdig ud
efter bestillingen gik jeg pÃ¥ trustpilot og sÃ¥ der stort set ingen gode anmeldelser var overhoved og gik derefter tilbage pÃ¥ Odenses stil salgsside og hvor der stod man kunne afmelde ens ordre max 30 min efter bestillingen,jeg gik ind og afbestilte min ordre og fik en mail om at mailen ville blive lÊst inden for tidligst 30 min og senest 24 timer..firmaet er opbygget pÃ¥ denne mÃ¥de at der sidder nogle personer og kalder sig Odensestil.dk som har oprettet en hjemmeside og har lagt et katalog med vare ud pÃ¥ deres hjemside og nÃ¥r kunderne klikker pÃ¥ en vare kÞber Odense stil varen i Kina.opstÃ¥r der problemer med varen eller folk vil bytte varen eller have pengene tilbage sender Odense stil tilbageleveringsadressen til firmaet i kina hvor odense stil har handlet og er ellers skide ligeglad med kunderne og klager man til Odense stil forgÃ¥r det via en mail adresse og der sker sÃ¥ ikke mere,,de smider bare mailen ud da Odense stil frasiger sig deres ansvar
fusk pÃ¥ fusk
derfor,LÆS ALTID TRUSTPILOT INDEN I HANDLER PÅ NETTET og i ville spare rigtig mange penge

2023幎11月13日
5぀星のうち3の評䟡

KÞbte en jakke for 3 uger siden

KÞbte en jakke for 3 uger siden. Odense stil var hurtig til at sende et link til sporing af pakke som ikke kunne bruges. Jeg hÞrte intet, heller ikke selvom at jeg skrev til Odense stil. Jeg indstillede mig på at jeg var blevet snydt, og efter at have lÊst de mange dårlige anmeldelser herinde Êrgrede jeg mig.
I går fik jeg en besked fra DAO om at min pakke fra Hong Kong var ankommet😳

Kvaliteten af jakken er super fin, og jeg er meget tilfreds.

MEN ! Hvis jeg bare havde fået et hint om at det er kina varer kunne jeg jo godt regne ud at der ville gå lidt tid.

SÃ¥ hvis i ikke har tÊnkt jer at vente 3-4 uger skal i nok handle et andet sted. Der er i Þvrigt heller ikke mulighed for at returnere varer sÃ¥ kÞb ikke noget dyrt😅

2023幎10月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ