レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Proces pozyskania biletów bez zarzutu, wszystko tłumaczone na bieŌąco nawet instrukcje wejścia na stadion. Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczeni... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント チケット販売業者

圓該䌁業による蚘述

Tickets for matches, concerts and events

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Pełen profesjonalizm od początku do

Pełen profesjonalizm od początku do końca! Organizacja biletów na Mistrzostwa Świata w USA przebiegła wzorowo. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, świetny kontakt i szybkie odpowiedzi na kaÅŒde pytanie. Dzięki Wam mogłem spełnić jedno ze swoich największych marzeń. Z całego serca polecam 💪

2026幎7月3日

Obsługa na 5+

Bilet na El Clasico - marzenie fana FC Barcelona, tyle ÅŒe bilety niemal nieosiągalne. Z OgarnijBilet było to moÅŒliwe. Współpraca i informacje dostępne na kaÅŒdym etapie. Nawet kiedy juÅŒ odebraliśmy bilet, na 1 godzinę przed wydarzeniem, pytanie "czy wszystko w porządku?".
Tak więc mogę gorąco polecić.

2026幎5月10日

Dzięki Aleksandro❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

5぀星のうち5の評䟡

Proces pozyskania biletów bez zarzutu

Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczenie przy kupnie biletów.
Pierwszy ale nie ostatni raz kiedy będę korzystał z tej usługi

2026幎5月21日

Dzięki Mateusz❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, świetny kontakt, wszystko ogarnięte jak najlepiej się dało😁 Polecam w 200%❀

2026幎4月22日

Dzięki Wanessa❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam!!!

2026幎4月25日

Dzięki Dano❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

5぀星のうち5の評䟡

Polecam chłopaków z Ogarnij Bilet.

Polecam chłopaków z Ogarnij Bilet.
Korzystałem kilka razy i nie mogę na nic narzekać. Bardzo dobry kontakt, wszystko załatwione w 100%

2026幎5月10日

Dzięki Andrzej❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

5぀星のうち5の評䟡

Wszystko zaopiekowane od początku do końca

Korzystaliśmy nie raz, a i nie nie zawahamy się kolejny jak wpadnie znów jakiś pomysł do głowy. Mówisz i masz - tak to działa w OgarnijBilet.pl Od początku do końca w kontakcie, wszystko pięknie wytłumaczone, zaopiekowane 😀 Ze spokojem polecamy wszystkim naszym znajomym, którzy tak jak my chcą mieć spokojną głowę i cieszyć się meczem czy inną „imprezą”

2026幎4月5日

Dzięki Ania❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Jeszcze raz dzięki Panowie za

Jeszcze raz dzięki Panowie za ogarnięcie biletów, firma godna polecenia. Z PIŁKARSKIM POZDROWIENIEM

2026幎4月17日

Dziękujemy Janie❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam w 100 % bardzo bobry kontakt

Polecam w 100 % bardzo bobry kontakt, bilety juÅŒ kilka dni przed meczem wszystko na 5+ napewno to nie był ostatni wyjazd na mecz z wami „Ogarnij bilet” jeszcze raz bardzo dziękujmy!!!!

2026幎3月18日

Dzięki Daniel❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Wszystko ok

Wszystko ok! Konakt i obsługa na najwyÅŒszym poziomie! Polecam!

2026幎4月16日

Dzięki Kamil❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Rewelacja

Rewelacja! Wszystko zorganizowane na najwyÅŒszym poziomie, zero problemów. Bilety bez stresu, a emocje na meczu coś niesamowitego. Serdecznie polecam 🔥

2026幎3月15日

Dzięki Krzysztof❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam!
Byliśmy na meczu Man Utd, wszystko poszło bardzo sprawie, instrukcje takÅŒe bardzo czytelne.
Kontakt teŌ bardzo dobry i sprawny.
Na pewno to nie ostatni nasz mecz z Ogarnijbilet 😊

2026幎3月15日

Dzięki Lidia❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Niezapomniany mecz Realu Madryt

Profesjonalna firma!Wszystko super zorganizowane, stały kontakt, szybkie odpowiedzi na pytania. Kupowaliśmy bilety w trzech róŌnych terminach, ostatni kilka dni przed wydarzeniem a mieliśmy miejsca niedaleko siebie. Dodatkowo spełnienie prośby aby miejsca były blisko murawy aby syn widział piłkarzy. Gdy byliśmy juÅŒ na stadionie to było zapytanie czy wszystko w porządku. Na pewno jeszcze skorzystamy bo warto!

2026幎2月1日

Dzięki Ania❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam w 100%

Polecam w 100% pewne bilety!!! Wyjazd zaplanowany w ostatniej chwili a bilety udało się nawet wtedy dostać przez OgarnijBilet.pl Bylismy na meczach Chelsea vs West Ham oraz Man Utd - Fulham. Od zamówienia po dostarczenie biletów i instrukcje jak gdzie i co😃 Napewno jeszcze nie raz skorzystamy z usług😃

2026幎2月1日

Dzięki Przemek❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Podziękowanie

Po raz kolejny korzystaliśmy z usług i jesteśmy bardzo zadowoleni z kontaktu, obsługi i realizacji biletów. Szczerze polecam!

2026幎2月2日

Dzięki Romek❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Świetna sprawa

Świetna sprawa, udało się na mecz Chelsea jeszcze pakiet rose&ball załatwić. Super komunikacja ze stroną, z pewnością tutaj wrócimy jeszcze ;)

2026幎1月17日

Dzięki Szymon❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍