レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Pełen profesjonalizm od początku do końca! Organizacja biletów na Mistrzostwa Świata w USA przebiegła wzorowo. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, świetny kontakt i szybkie odpowiedzi na kaÅŒde pyt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bilet na El Clasico - marzenie fana FC Barcelona, tyle ÅŒe bilety niemal nieosiągalne. Z OgarnijBilet było to moÅŒliwe. Współpraca i informacje dostępne na kaÅŒdym etapie. Nawet kiedy juÅŒ odebraliśmy bi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Korzystaliśmy nie raz, a i nie nie zawahamy się kolejny jak wpadnie znów jakiś pomysł do głowy. Mówisz i masz - tak to działa w OgarnijBilet.pl Od początku do końca w kontakcie, wszystko pięknie wytłu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Proces pozyskania biletów bez zarzutu, wszystko tłumaczone na bieŌąco nawet instrukcje wejścia na stadion. Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczeni... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント チケット販売業者

圓該䌁業による蚘述

Tickets for matches, concerts and events

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Rewelacyjny kontakt! Bilety ogarnięte nawet w dzień meczowy! Bardzo dobra współpraca i komunikacja. Sprawnie odpowiadają na pytania, do tej pory z ich pomocą byłem na 2 meczach, ÅŒadnych problemów.

2025幎4月21日

Dzięki Adam❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Organizacja TOP

Organizacja TOP! Wszystko od A do Z poprowadzone bez zarzutów. Jasne instrukcje i przyjemna współpraca. Bilety na Bayern Monachium lepsze niÅŒ człowiek oczekiwał! Z czystym sumieniem polecam :)

2025幎8月22日

Dzięki Kuba❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

5぀星のうち5の評䟡

Korzystam z usług firmy od 7 lat, nigdy się nie zawiodłem.

Co ta firma robi dobrze? Wszystko! Korzystam z ich usług chyba od 7 lat, począwszy od organizacji samych biletów na mecze jak i organizacji całych tripów.
FC Barcelona? Bayern Monachium? Manchester United? Liga turecka czy Czeska? Liga Mistrzów? Proszę bardzo. Dla nich nic nie jest tajemnicą. Ceny znajdują realne odzwierciedlenie kosztów rzeczywistych. Świetny kontakt, prosty schemat działania. Nigdy się nie zawiodłem i szczerze polecam!

2025幎8月16日

Dzięki Panie Michale❗kibic LEGENDA 🀌

Świetny kontakt

Świetny kontakt, bilety dostępne juÅŒ kilka dni przed meczem, kolejny wyjazd na mega plus. Dziękuję i pozdrawiam :)

2025幎8月10日

Dzięki Patryk❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Gorąco polecam!

Gorąco polecam OgarnijBilet.PL! Zaliczyłem juÅŒ trzy róŌne wyjazdy i za kaÅŒdym razem byłem super zadowolony. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt i rewelacyjne wraÅŒenia z imprez!

2025幎7月25日

Dzięki Piotr❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Naprawdę gorąco polecam

Naprawdę gorąco polecam, wszystko załatwili tak jak wcześniej zostało ustalone, bilety otrzymaliśmy dzień przed meczem i nie było dosłownie ÅŒadnych problemów. Kontakt z firmą takÅŒe na najwyÅŒszym poziomie. Naprawdę jak ktoś chce dostać się na trudno dostępny mecz to śmiało moÅŒe pisać do ogarnijbilet.pl 👌

2025幎4月15日

Dzięki Kacper❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

5぀星のうち5の評䟡

Gorąco polecam pewna firma jako jedyna

Gorąco polecam pewna firma jako jedyna podjęła się organizacji wyjazdu na mecz na Anfield były równieÅŒ niespodzianki miejsca w pierwszych rzędach polecam

2025幎4月13日

Dzięki Malwina❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Mega profesjonalna firma

Mega profesjonalna firma. Wszystko było zgodnie z umową i załoÅŒeniami. Bardzo polecam!

2025幎4月12日

Dzięki Eryk❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Profesjonalna obsługa POLECAM!

Profesjonalna obsługa, zobaczyłem mecz Real - Valencia na Bernabeu! Polecam :)

2025幎4月5日

Dzięki Paweł❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Mecz Real Madryt - Valencia .
Szybkie odpowiedzi od organizatorów i pełne wsparcie do samego meczu . Nasze prośby co do miejsca na stadionie zostały spełnione
Na pewno jeszcze wiele razy skorzystam 👍🏻

2025幎4月5日

Dzięki Dorota❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Mega!

Dwa razy korzystaliśmy z OgarnijBilet.PL . Udało nam się zobaczyć mecz Realu Madryt i Chelsea Londyn. Miejsca zawsze były super, a bilety na czas!

2025幎3月9日

Dzięki Iza❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Profesjonalnie

Profesjonalnie.
Świetny kontakt i szczegółowe wytyczne👍
Polecam !

2025幎4月16日

Dzięki Karol❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Extra zorganizowane

Extra zorganizowane. Bardzo polecam kaÅŒdemu ÅŒeby spróbować, super firma!!

2025幎4月2日

Dzięki Mateusz❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Polecam bardzo

Znakomity kontakt i pomoc. Dostaliśmy dokładnie takie miejsca o jakie prosiłam. Dzięki wam spełniliśmy marzenia synka. Dziękuję jeszcze raz

2025幎3月9日

Dzięki Magda❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Pełna profeska

Pełna profeska, dzięki nim spełniłem swoje marzenie i poleciałem na mecz swojego ukochanego klubu na który tak “o” w kasie biletu sobie nie kupisz. Jeszcze raz bardzo dziękuję!
LFC - Southampton 8.03.2025 💪🏻

2025幎3月8日

Dzięki Sebastian❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Korzystałam kilkukrotnie

Korzystałam kilkukrotnie, za kaÅŒdym razem najwyÅŒsza jakość usług. Wszystko sprawnie i bez komplikacji. Szczerze polecam 🀍

2025幎4月1日

Dzięki Wiktoria❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍

Anfield Liverpool - Southampton

Wszystko w jak najlepszym porządku. Stały kontakt. Pomoc. Polecamy Chłopaków!

2025幎3月8日

Dzięki Karol❗zachęcamy do skorzystania z usług w nowym sezonie 2026/2027 👍