Oh So Quiet レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tre fantastiske dage ved Rudbjerg Knude Fyr en nydt. Vi har skøjtet hen over barske sandklitter som Paul Atreides i Düne, nydt plantagers ro og grønhed og forceret aggressive klitrosebeplantninger... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ruten Flensborg fjord. Super oplevelse. Godt materiale modtaget i god tid, inden turens begyndelse. Downloadede Wikiloc, som fungerede perfekt. Skønne ruter med hav og skov. Overnatning i skønne omg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rold skov og Rebil bakker med Oh So quiet var bare en stor fornøjelse for krop og sjæl. Det at kunne komme til dejlige hoteller og blive forkælet efter en skøn tur i området var super godt. Skønt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Turen levede op til navnet. Fantask ro og fred i Naturpark Thy. Ruterne var valgt så vi sjældent mødte andre. Ikke den oplagte grussti, men i stedet en trampet skovsti i nærheden. Alt var perfekt p... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Oh So Quiet er et alternativ til storbyferien eller wellnessopholdet, der gør det muligt at nyde naturens ro sammen med en partner, ven eller et familiemedlem uden at det skal være alt for primitivt, besværligt og anstrengende. Konceptet består i at vandre fra feriehus til feriehus i naturskønne områder i Danmark. Ruterne er naturnære og begyndervenlige og du slipper for at have alt for meget i rygsækken, da der står måltidskasser klar, når du ankommer til dagens overnatningssted.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vi havde den skønneste tur startende ud…

Vi havde den skønneste tur startende ud ved Bulbjerg. Alt fungerede fantastisk. Naturen bjergtagende, ruterne meget godt planlagte, husene og maden i top og selv vejret viste sig fra sin bedste side, så vi kan kun anbefale konceptet og kommer helt sikkert tilbage til en ny tur 👍😁

2021年6月5日
Oh So Quiet ロゴ

Oh So Quiet からの回答

Tak for den varme anmeldelse. I er meget velkomne hos Oh So Quiet igen en anden gang (jeg kan dog ikke love, at vejret bliver ligeså fantastisk) 😊
/Pia

Et fantastisk koncept

Et fantastisk koncept.
3 dejlige dage, hvor alt bare fungerede perfekt, lige fra bestillingen, mulighed for at medbringe hund, vel anlagte vandreture til dejlige sommerhuse med god mad der var nem til tilberede.
Får vores varmeste anbefalinger

2021年6月5日
Oh So Quiet ロゴ

Oh So Quiet からの回答

Tak, det er rigtig dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse med Oh So Quiet 😊
/Pia

5つ星のうち5の評価

Den bedste oplevelse med en super…

Den bedste oplevelse med en super planlægning af ruter, skønneste naturoplevelser, hyggelige overnatningssteder og god forplejning. Pia gør det helt igennem fantastisk for, at skabe de bedste rammer :-)

2021年5月18日

Virkelig god naturoplevelse ved Tversted

Virkelig god naturoplevelse ved Tversted/Kjul i selskab med gode venner. Pia tager virkelig hånd om alt og sørger for at tingene er perfekte. Maden var bare god, og det samme var de to huse vi overnattede i. At vi også havde perfekt vejr alle 3 dage midt i april, var bare helt utroligt. Vi vil bestemt gerne på en lignende tur med Pia igen.

2021年4月19日

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept. Super gode vandreture, god mad, gode sommerhuse - der er tænkt på alt - som I ALT.

Naturligvis er det danske vejr uforudsigeligt. Vi havde regn og sne den ene dag, alligevel har vi allerede købt den næste tur!

2021年4月13日
5つ星のうち5の評価

En oplevelse, der giver lyst til mere...

Oh So Quiet-konceptet er i sig selv en god idé: Organiserede vandreture i unikt dansk vestkystlandskab udenfor højsæsonen, hvor der er sørget for hele den praktiske ramme på en særdeles behagelig og forkælende måde, så en tre-dages vandring bliver et forehavende, der er nemt at gå til. (Undervejs havde vi lidt vanskeligheder med at finde vej, hvilket ikke mindst skyldtes, at vi ikke lige kunne finde ud af at bruge den digitale hjælper ViewRanger pga. manglende digital erfaring.)
Hvad der derudover langt overgik enhver forventning, jeg måtte have haft, er turarrangøren Pia Stigaard Skammelsens engagement og omsorg for sine gæsters ve og vel. En enestående oplevelse, jeg ikke kan rose og anerkende nok. Mange tak til Pia!

2020年11月2日

I top!

Udmærker sig ved, at der før, under og efter vandreturen er en kompetent og personlig kommunikation med kunden.
Den vandretur vi gik svarede til det oplægget gav forventning om.
Super forplejning under turen. Gode huse.

2020年10月30日

Skøn efterårstur i Thy

Min hustru og jeg havde en helt igennem skøn tredages tur til Thy med Oh So Quiet i efterårsferien. Vandreturene var af passende længde og godt tilrettelagt. Overnatningsstederne var helt fine til formålet. Et af stederne blev vi så begejstret for at vi allerede har lejet det en uge i foråret næste år. Stor ros til Pia for omsorg og venlig behandling. Vi benytter gerne Oh So Quiet igen.

2020年10月19日

Det var så anden gang.

Super dejlig måde at holde ferie på. Så tæt på naturen og så godt tilrettelagt, alt fungerer bare ,Det var så den anden tur, så kommer tredie tur til foråret. Kan varmt anbefales .

2020年9月22日

Elsker konceptet

Elsker konceptet - vandretur med komfort. Vi har gået ruten Tversted-Skiveren i september 2020 og var ovenud tilfredse. Ud og nyde naturen og få nogle kilometer i benene og så ankomme til et lunt og lækkert sommerhus (gange 2) med brænde i kurven, mad i køleskabet og guf i minibaren. Vi vender helt sikkert tilbage!

2020年9月13日

Den skønneste vandretur!!

For nogen år siden har jeg vandret fra hytte til hytte i Norge. Savnet noget tilsv her.
Enten du er blevet ældre, som jeg, eller har børn som ikke orker såååå meget oppakningen,er dette danske alternativ helt FANTASTISK!!!
Du skal kun medbringe nødvendig tøj og toiletsager,samt en drikkedunk.
Thy Nationalpark har den mest særegne, smukke natur. Havet bruser ind.
Hytterne/Husene var supre, velfungerende. Maden dejlig.
Vandreturene smukke og overkommelige, med et minimum af kondi.

Udover papirkort og beskrivelse, er turene også elektronisk opkoblet så du kan alltid tjekke at du følger stien.

Vejret kan måske ikke styres, men det er også det eneste som Pia ikke har tjek på.

ALLE MINE BESTE ANBEFALINGER TIL "OH SO QUIET" OG PIA!

2020年6月14日

Det fungerer bare

Det fungerer bare. Flot og gennemarbejdet koncept. Flot service. Fantastisk at komme frem til et dejligt sommerhus, rengjort, med rent sengelinned liggende klar, med køleskab med kolde drikkevarer og endda champagne, tage et glas vin og en snack, mens den enkle aftensmad kokkereres af gode råvarer.

2020年6月10日

Trustpilot エクスペリエンス