Den gode opplevelsen vi hadde med vÃ¥r kunderÃ¥dgiver Safar Pirotee nÃ¥r det gjaldt vÃ¥r behandling av boliglÃ¥n, var enestÃ¥ende. Han er Êrlig, hjelpsom, positiv og gjorde alt han kunne for Ã¥ hjelpe oss. O... ãã£ãšèŠã
Jeg er veldig fornÞyd med samarbeidet med Okida. FÞr jeg kom i kontakt med dem, hadde jeg fÃ¥tt avslag fra flere banker, og situasjonen fÞltes vanskelig. Men sÃ¥ fikk jeg hjelp av Abilas, og det gjo... ãã£ãšèŠã
Er veldig fornÞyd med den service og oppfÞlging jeg har fÃ¥tt. Det som virket som umulig hos alle andre ble mulig. Hjelpen Atta Sivarajah har bidratt med i en vanskelig sak er terningkast seks.... ãã£ãšèŠã
Vi fikk rask hjelp, og i lÞpet av noen fÃ¥ dager signerte vi avtalen. Jeg vil spesielt fremheve kundebehandlingen, fordi jeg var i kontakt med flere banker, og jeg valgte Okida nettopp pÃ¥ grunn av mÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en reddende engel i en jungel av kvelende forbrukslÃ¥n. Okida gjÞr det mulig Ã¥ redusere folks lÃ¥ne- og kreditt-kostnader â nÊrmere bestemt utgifter til renter og avdrag i forbindelse med nedbetaling av dyre forbrukslÃ¥n. I samarbeid med et utvalg banker, tilbyr vi deg en billigere lÃ¥nehverdag, og hjelper deg til en ny Þkonomisk start.
Sandakerveien 138, 0484, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- 404 56 333
- kundeservice@okida.no
- okida.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Den gode opplevelsen vi hadde med vÃ¥râŠ
Den gode opplevelsen vi hadde med vår kunderådgiver Safar Pirotee når det gjaldt vår behandling av boliglån, var enestående. Han er Êrlig, hjelpsom, positiv og gjorde alt han kunne for å hjelpe oss. Og han kom til en lÞsning som var svÊrt bra for oss. Anbefaler Safar Pirotee til andre.
Har brukt Okida 2 ganger i forbindelseâŠ
Har brukt Okida 2 ganger i forbindelse med refinansiering av lån. Abilas har gjort en utmerket jobb. Jeg er svÊrt fornÞyd med prosessen. Han anbefales!
Jeg er veldig fornÞyd med samarbeidetâŠ
Jeg er veldig fornÞyd med samarbeidet med Okida. FÞr jeg kom i kontakt med dem, hadde jeg fått avslag fra flere banker, og situasjonen fÞltes vanskelig.
Men så fikk jeg hjelp av Abilas, og det gjorde en stor forskjell. Han var utrolig hjelpsom, profesjonell og ga seg ikke. Han klarte å hjelpe meg med refinansiering til lavere rente, noe som gjÞr at jeg nå sparer penger hver måned.
Abilas var alltid tilgjengelig, forklarte alt på en enkel måte og fulgte meg opp hele veien. Jeg fÞlte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
Anbefales på det sterkeste!
Dette var en god opplevelse
Fatastisk hjelp av Abilas
Fatastisk hjelp av Abilas - anbefaler på det varmeste. Veldig forÞyd
Vi fikk fantastisk hjelp av Abilas ogâŠ
Vi fikk fantastisk hjelp av Abilas og kan pÃ¥ det varmeste anbefale han i Okida. Veldig fornÞydðð
Anbefaler Martin Boga veldig mye
Anbefaler Martin Boga veldig mye
Veldig fornÞyd! Takk til Atta Sivarajah.
Er veldig fornÞyd med den service og oppfÞlging jeg har fått. Det som virket som umulig hos alle andre ble mulig. Hjelpen
Atta Sivarajah har bidratt med i en vanskelig sak er terningkast seks. Etterettelig, Êrlig og oppriktig med god oppfÞlging underveis.
Ikke mange ganger Ê har gitt tilbakemeldinger men her er det på sin plass. Takk og god helg!
Mvh
Ivan Lingås
Kundeveilderen var veldig hyggelig ogâŠ
Kundeveilderen var veldig hyggelig og tålmodig. Fant gode lÞsningee etter mine behov.
Vi fikk rask hjelp
Vi fikk rask hjelp, og i lÞpet av noen få dager signerte vi avtalen.
Jeg vil spesielt fremheve kundebehandlingen, fordi jeg var i kontakt med flere banker, og jeg valgte Okida nettopp på grunn av måten de fÞlger opp kundene sine.
Håvard var veldig konkret og tydelig, og han svarte raskt på alle spÞrsmålene våre.
Jeg ble tatt i mot på en veldig hÞflig
Jeg ble tatt i mot på en veldig hÞflig, korrekt og seriÞs måte. Jeg fÞlte raskt tillit til rådgiver Safar.
Han informerte på en veldig god og behagelig måte. Han fulgte meg opp på en svÊrt god måte. Holdt alltid avtaler, var effektiv og veldig ryddig.
Det gode humÞret og litt humor var det også rom for. Jeg vil med glede anbefale Deres firma og Safar til eventuelt andre som har behov for tjenestene Dere tilbyr. Kontakt informasjon er lagret og nÞkkelordet i forhold til min tilbakemelding er veldig enkelt, men komplekst: Tillit
Takk for strÃ¥lende behandling ð
Vi fikk veldig god oppfÞlging av Safar
Vi fikk veldig god oppfÞlging av Safar, en virkelig sympatisk mann som det var lett å komme i kontakt med. Han har hjulpet oss masse. Vi er evig takknemlig
servic
God service og oppfÞlging. FÞlte saksbehandler var imÞtekommende og hjelpsom
Helt enestående tjeneste
Helt enestående tjeneste! Rask i svar og svÊrt behjelpelig for å finne ulike lÞsninger. Takk til Håvard! Anbefales sterkt!!
God forståelse og raske tilbakemeldinger
Hjelpsomme og raske.
Det var hjelpsomme med å få lån
Kjempe fornÞyd med saksbehandler ogâŠ
Kjempe fornÞyd med saksbehandler og bankð 10/10
Vil takke for hjelp fra okida ogâŠMaria
Vil takke for hjelp fra okida og spesielt stor TAKK til Maria som har stått på i 1 ukers for å samle alle mine gjeld til ett.
Tusen â€ïžlig takk
Jeg hadde en saksbehandler ved navnâŠ
Jeg hadde en saksbehandler ved navn Safar, han gjorde en veldig god jobb, god oppfÞlging med veldig bra med tilbakemeldinger.
Vi fikk livet vårt tilbake
AltsÃ¥, jeg er sÃ¥ imponert over disse menneskene i Okida. Etter x-antall forsÞk hos andre agenter som ga oss avslag pÃ¥ avslag begynte vi Ã¥ miste hÃ¥pet. Tvangssalg av bolig var det vi begynte Ã¥ instille oss pÃ¥. SÃ¥ en dag kom mannen min over Okida. I Okida jobber det en multikunstner ved navn HÃ¥vard! Han fikk til det ingen andre klarte. HÃ¥vard reddet oss fra Tvangssalg, frigjorde oss fra inkasso og lÞftet en byrde vekk fra vÃ¥re skuldreðVi er takknemlig og glad for jobben du la inn for oss. Tusen takk