Har lige prÞvet white tandpasta I glas, mund virker frisk efter den men mÃ¥ske kunne vÊre uden alkohol i. Kokos fibre opvaske bÞrste og svamp, virker ikke besvarlige og nemt. Solcreme virker behageligt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mig og min familie prÞver at vÊre plastikfri og skÃ¥ne miljÞet og vores krop for farlige kemikalier. SÃ¥ det sÃ¥ dejligt at kunne shoppe hos Þkofamilien og modtage en pakke uden plastik eller noget, sÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt to deoer. Ben & Anna Naturlig Deodorant Papertube - Persian Lime (40 g) Naturlig deodorant stick - Sweet Summer (40g) For det fÞrste nÃ¥r man vil smÞre dem i armenhulen, h... ãã£ãšèŠã
Mit kÞb var en mulepose, en rummelig skuldertaske. En vare, der kun fÞres fÃ¥ steder i Danmark. Den taske jeg modtog var Þkologisk og i stof og perfekt syet, og stoffet var neeutralt og smukt i en dÊmp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã€ã³ã¿ãŒããã ã·ã§ãã
- å¯å®€å®¶å ·åº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- ãããŒã·ã§ãã
- æ¥çšååº
- ãããã³å®¶å ·åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãkofamilien er en lille passioneret familievirksomhed, der brÊnder for at gÞre Þkologiske og kemifrie produkter tilgÊngelige for alle. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, der er nÞje udvalgt med fokus pÃ¥ kvalitet, materialer og ansvarlighed over for miljÞ og samfund. Hos Ãkofamilien Þnsker vi at inspirere og gÞre det nemt for familier og enkeltpersoner at trÊffe oplyste og kemifrie valg i hverdagen, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med funktionalitet eller Êstetik. Vi tror pÃ¥, at smÃ¥ Êndringer i dagligdagen kan gÞre en stor forskel for fremtiden. Derfor tilbyder vi produkter inden for husholdning, personlig pleje, madopbevaring og livsstil, som hjÊlper vores kunder med at reducere deres affald, bruge fÊrre ressourcer og leve mere kemifrit. Vores produkter er ofte Þkologiske, plastikfri, genanvendelige eller produceret under ansvarlige forhold, sÃ¥ vores kunder kan handle med god samvittighed. Ãkofamilien arbejder ogsÃ¥ for at skabe opmÊrksomhed omkring alternativer til almindelige produkter gennem inspiration, viden og dialog. Vi vÊrdsÊtter vores kunders input og strÊber efter at tilbyde den bedste service og oplevelse â fra let navigation pÃ¥ vores hjemmeside til hurtig levering og imÞdekommende kundeservice. Vi er mere end en webshop â vi er en del af en bevÊgelse mod en mere ansvarlig fremtid. Hos Ãkofamilien Þnsker vi at vÊre din foretrukne partner i rejsen mod en mere bÊredygtig og kemifri livsstil. Sammen kan vi gÞre en forskel.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin hjemmeside og rigtig hurtigâŠ
Fin hjemmeside og rigtig hurtig levering.
Hurtig levering!
Bestilte en fredag fra webshoppen, og allerede om mandagen havde jeg pakken! Hurtig levering , sÃ¥ jeg kan kun anbefale Ãkofamiliems webshop :)
Altid den bedste service!
Altid den bedste service!
Gode produkter. Nem og overskuelig hjemmeside.
SÃ¥ fine varer af stor kvalitet
SÃ¥ fine varer af stor kvalitet. Varerne var pakket forsvarligt ind. Fine priser
Stor anbefaling
Nem webside at finde rundt i
Jeg har altid fået det jeg har bestilt, altid gode tilbud
Fine produkter og hurtig levering
Fine produkter og hurtig levering, de varmeste anbefalinger herfra.ð
hurtig levering fin produkt
Manglende reklamation
Jeg kÞbte i august 2025 en Clean Kanteen drikkedunk med sugerÞr hos Þkofamilien. Efter mindre end 1 Ã¥r sprang silikonen i lÃ¥get, sÃ¥ sugerÞrsfunktionen ikke lÊngere virkede â flasken blev ubrugelig for mit lille barn.
Jeg kontaktede butikken med reklamation, men de afviste det med henvisning til, at det skulle vÊre âslidtageâ, selvom produktet er under 1 Ã¥r gammelt, og skaden ikke skyldes forkert brug.
De tilbÞd kun, at jeg kunne kÞbe et nyt låg,(til 89kr, flasken kostede 180kr). Som forbruger har jeg krav på omlevering uden ekstra omkostning, når produktet har en mangel under reklamationsperioden. Butikken fastholder desvÊrre producentens vurdering, uden at tage ansvar efter kÞbeloven.
Meget skuffende oplevelse â jeg vil ikke anbefale at kÞbe fra dem, hvis man forventer reel kundeservice og at reklamationer hÃ¥ndteres korrekt.
Super hurtig levering ð
Jeg ville egentlig lave den herâŠ
Jeg ville egentlig lave den her anmeldelse om et produkt på jeres hjemmeside, men af en eller anden årsag kan man ikke skrive en produkt anmeldelse hvis man giver 1 stjerne, så den skrives her i stedet.
Denne anmeldelse vedrÞrer kun deres potassium alum crystal deodorant - levering var fejlfri og hurtig.
Jeg har brugt den en god del gange efter jeg fik den hjem, hver gang efter et bad. Fulgte anvisningerne på produktet,men jeg synes slet ikke den har nogen virkning i forhold til svedlugt. Selv dage hvor jeg er ret inaktiv, så synes jeg at jeg begynder at lugte efter 3-4 timer, og skal have en almindelig roll-on Deo med i tasken fordi jeg desvÊrre ikke har nogen tillid til produktets virkning lÊngere.
Jeg ved ikke, om jeg har fÃ¥et en vare som er lavet forkert, men det er lidt trist, at der reklameres for et produkt der "effektivt hÊmmer bakterier og forhindrer svedlugt" som ikke virker â¹ïž
LÊkre vare hurtig levering ð
Gode varer.. meget hurtigt ekspedition og levering .. super !! ðð
Gode varer., meget hurtigt hurtig ekspedition og levering.. super!! ðð
Bestilte et sportslÃ¥g ogâŠ
Bestilte et sportslåg og silikonesugerÞr til termoflaske. Hurtig levering og produkterne levede op til forventningen
Spist af med en rabatkode
Lige fÞr jul kÞbte jeg og fik leveret en drikkedunk. Det var selvfÞlgelig en julegave - men den skulle desvÊrre returneres pga dobbeltkÞb. Jeg sender den tilbage i januar, men bliver ved afslutning af returnering spist af med en rabatkode. Jeg finder så ud af at returfristen er 14 dage, der naturligvis er overskredet. Jeg administrerer selv en webshop, og finder det ekstremt småligt, at firmaet på den måde holder på sin ret i stedet for at give mig pengene retur. De har valgt at fokusere på at tjene penge her og nu, men kan vÊre sikre på at jeg ikke kommer tilbage, ej heller vil anbefale firmaet til nogle.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ