Jeg bestilte lÊkker uld til mine drenge igÃ¥r og idag har posten lige afleveret pakken! Ulden er super lÊkker og lever op til forventningen, men der hvor Ãkounger skiller sig ud, er ved den lille h... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt nogle fine ting til mine drenge pÃ¥ Black Friday. Varerne var hurtigt pakkede og klar til afhentning, selvom der mÃ¥ have vÊret ekstra travlt. TÞj og salve var pakket flot og forsvarligt in... ãã£ãšèŠã
SjÊldent oplever man at blive sÃ¥ godt behandlet som kunde; selv nÃ¥r man er nÞdt til at returnere varer. Varerne var nÊnsomt og kÊrligt pakket ind ved modtagelsen - og en sÞd hÃ¥ndskrevet hilsen fulg... ãã£ãšèŠã
Bestilte udsalgsvarer, et par var i mellemtiden blevet udsolgt, hvilket jeg straks modtog mail om og alligevel fik fri porto selvom minimums belÞbet ikke var opnÃ¥et. modtog en fin pakke dagen efter... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãkounger er en webshop med lÊkre og sÊrligt udvalgte produkter til de kÊre smÃ¥! Vi har fokus pÃ¥ Þkologi og bÊredygtighed og mange af vores produkter er GOTS-certificerede. FÊlles for alle produkter er en hÞj kvalitet. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i vores lille inspirerende univers!
LindehÞj VÊnge 5, 3460, BirkerÞd, ãã³ããŒã¯
- +4551822222
- info@okounger.dk
- okounger.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
LÊkre produkter og fin service
Jeg har de aller bedste erfaringer med at handle med Ãkounger.
Deres produkter er SÃ
lÊkre, hurtig ekspedition, god service, og skal varen pakkes ind som gave er det så flot, virkelig en fornÞjelse at give!
Super god service og lÊkre varer med fokus på bÊredygtighed!
Rigtig fin webshop med så fint og bÊredygtigt bÞrnetÞj. Dejligt med mÊrker man ikke ser alle steder. Altid fantastisk god og personlig service og hurtig levering - kan varmt anbefales!
Fantastisk service!
Super service, lÊkkert indpakket og lÊkre ting hos Þkounger.dk
Fin shop og dejlig betjening
Jeg har handlet hos Ãkounger flere gange. Hver gang er det simpelthen sÃ¥ god service, tÞjet er virkelig lÊkkert og indpakningen meget indbydende.
Jeg kan kun anbefale andre at handle hos Ãkounger!
Fantastisk service og fine varer
Jeg har kÞbt nogle fine ting til mine drenge på Black Friday. Varerne var hurtigt pakkede og klar til afhentning, selvom der må have vÊret ekstra travlt. TÞj og salve var pakket flot og forsvarligt ind og suppleret med et fint håndskrevet kort. Jeg havde fået kÞbt et par bukser i en forkert stÞrrelse, men kunne nemt ombytte til den rigtige stÞrrelse. Så det har vÊret en positiv oplevelse hele vejen rundt. Jeg kan varmt anbefale Þkounger til andre.
Altid tilfreds
Har handlet hos okounger.dk et par gange. De har leveret dag til dag levering, og altid pakket fint ind, med håndskrevet kort. Super fint udvalg af styles, som ikke alle andre webshops har.
De svare altid hurtigt på IG
Fantastisk service!
Jeg skrev pÃ¥ et billede pÃ¥ IG ang en dragt som Ãkounger desvÊrre ikke havde hjemme i den Þnskede stÞrrelse. Jeg fik sÃ¥ helt uopfordret en privat besked fra dem med tilbuddet om at skaffe den hjem til mig. Som sagt sÃ¥ gjort og nu kommer min pige til at Dove skÞnt og lunt i barnevognen hele vinteren. Tak for fantastisk service :-)
Tak for det hele
Tak for 2 super lÊkre trÞjer fra Mini Rodini til billige penge. Udover dette fik jeg hurtigt svar på spÞrgsmål, også selvom det var sÞndag og om aftenen :)
DÃ¥rlig service
Har nu ventet over 3 mdr på min bestilling, og annulleret den uden at få annulleringen bekrÊftet. Har fået én besvarelse på min fÞrste mail, hvori der fortÊlles at varen er på trapperne. De seneste to mails er blevet ignoreret. Underlig måde at kÞre en forretning på, og virkelig dårlig service!
UseriÞs firma på kanten af loven
Jeg har lige lÊst alle jeres fine anmeldelser igennem. Jeg havde vÊret af samme mening, hvis det ikke var fordi, at jeg skulle returnere varen.
Har ringet til dem 2 gange, mailet flere gange og tilsidst sendt brev med returpakken, uden at hÞre fra dem. Ingen respons overhovedet i over 1 mÃ¥ned. De overholder heller ikke reglerne om fjernsalg, da de ifÞlge deres egen hjemmeside, kun giver pengene retur pÃ¥ udsalgsvarer ved sÊrlig aftale. Ãhh nej - det er faktisk ulovligt. Der er ALTID 14 dages returret, medmindre det er specialfremstillet varer eller lign.
Jeg hÞrer som sagt intet, og har efterhånden opgivet at få mine penge tilbage. Jeg giver det en sidste chance, og skriver en mindre pÊn besked på facebook. Du kan selv bedÞmme om det er et tilfÊlde, men nu har jeg fået pengene. Sidder dog tilbage med en rigtig dårlig smag i munden, og vil på det kraftigste ikke anbefale dette firma.
UseriÞse og fulde af snak.
Jeg fik tilsendt en Norlie dragt i str 80 i stedet for str 74. Jeg lagde min ordre den 20/11-2012, og i dag den 30/01-2013 er handlen stadig ikke afsluttet. Nu orker og gider jeg simpelthen ikke trÊkkes med dem mere, og advare i stedet jer andre om at handle med dem. Find jeres vare et andet sted. Et sted, hvor I er sikre på at få det fulde belÞb tilbage, hvis de sender en forkert vare og ikke bare fylder jer med snak og tomme lÞfter.
Lynhurtig levering og super service!
På denne side finder jeg tit gode tilbud på lÊkkert bÞrnetÞj. Specielt når man også syntes det er vigtigt at det er tÞj uden kemi og tÞj med god samvittighed, så er du kommet til det rette sted.
Desuden er leveringen lynhurtig og der er virkelig super service, hvis man har spÞrgsmål eller andet.
Jeg vil varmt anbefale siden til alle på min vej!
Fin og hurtig service
Meget tilfreds!
Fint udvalg. Hurtig forsendelse. Meget sÞd og imÞdekommende service. Vil gerne handle her igen :-)
Bedste butik på nettet!
Jeg kÞbte tÞj for ca 400 kr, hvilket jo ikke er en herregård. Og jeg blev bare så glad da jeg åbnede pakken. Det var pakket rigtig fint ind, de havde vedlagt et lÊkkert babyhåndklÊde som ekstra bonus, og så lå der et håndskrevet kort med tak for at jeg havde kÞbt tÞj hos dem.
Det var virkelig en god oplevelse, og fik mig til at fÞle at jeg ikke bare var et nummer i rÊkken :-)
TÞjet kom hurtigt begge gange
Jeg har handlet to gange hos Ãkounger og begge gange er varerne kommet lynhurtigt. Rigtig godt.
hurtig levering, men ingen respons på reklamation..!!
Min bestilling kom hurtigt, og der var et personligt kort med i pakken, det var rigtig hyggeligt :)
DesvÊrre var der en fejl på den ene vare, jeg har skrevet flere mails men de kan ikke finde ud af at svare tilbage..
Tror ikke jeg har lyst at bestille derfra , kommer an på hvordan vi får lÞst reklamationen...!!
Perfekt - intet mindre!
Hurtig levering, lÊkker vare og service helt i top. Jeg kunne ikke Þnske mig mere af en Web butik. De allerbedste anbefalinger herfra:)
Fantasisk service!!
Lunhurtig levering og super behagelig sÊlger ;o)
Fantastisk service!
Bestilte udsalgsvarer, et par var i mellemtiden blevet udsolgt, hvilket jeg straks modtog mail om og alligevel fik fri porto selvom minimums belÞbet ikke var opnået.
modtog en fin pakke dagen efter med et fint håndskrevet kort. Fantastisk service, handler helt sikkert ved Þkounger en anden gang!