レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week onze salontafel mogen ontvangen. Er werd rekening gehouden met 4 weken levertijd. 4 dagen later kregen wij een mail dat we toevallig al op de route vielen en onze tafel al konden verwa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In mijn zoektocht naar de ideale eettafel bij de site van Oldinn uitgekomen. Bestelling verliep soepel net als de bezorging en de communicatie daarover. De tafel zelf is echt fantastisch. Een aanrader... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice een dikke nul. Bereikbaarheid min nul. Nergens op de webshop staat een bedrag van 79 euro die je zou moeten betalen als je iets retourneert. Als je niet tevreden bent en graag wilt re... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe tafel, én met de service van Oldinn. Het proces van het bestellen tot de levering verliep soepel en snel en Oldinn hield ons steeds op de hoogte van de bestelst... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit van de producten

Goede kwaliteit van de producten. Bezorgers waren heel erg vriendelijk en alles is zoals gehoopt

2026幎4月4日

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat alles naar wens is verlopen, inclusief de bezorging.

Heel veel plezier met uw aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden over dit

Ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf. Ze denken echt met je mee en doen er alles aan om je goed te helpen. De service is top en alles wordt netjes en professioneel geregeld. Zeker een aanrader!

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Super fijn om te horen dat u onze service zo waardeert en dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met uw aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Super mooie gave salon tafel

Super mooie gave salon tafel! Van ten voren kreeg ik info via de telefoon werd netjes gebeld en foto’s toegestuurd waardoor ik goed kon beslissen of deze tafel wat voor mij was.
De tafel kwam prachtig aan en helaas zaten er wat krasjes op maar dat werd opgelost door een nieuw blad te sturen. Vandaag kwam het blad en de medewerker keek helemaal mee of het nieuwe blad wel paste bij de stam. Anders had ik ook een nieuwe stam gekregen. Super netjes!

Blij met de tafel en we gaan kijken voor een dressoir die erbij past :)

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! 😊

Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen vooraf en dat alles uiteindelijk netjes is opgelost. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met uw salontafel en succes met het uitzoeken van een bijpassend dressoir 😊

Prima bedrijf

Prima bedrijf, contact gehad via de app, mail en telefonisch, keurige bezorging . Geen opmerkingen alleen positief. Tafel op de afgesproken tijd bezorgd en goed verpakt.

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over het contact en de bezorging.

Heel veel plezier met uw tafel!

Hele snelle levering

Hele snelle levering, communicatie omtrent de bezorging was ook heel prettig en een prachtige tafel.

2026幎4月9日

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw mooie woorden!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de communicatie goed bevallen is. En natuurlijk geweldig dat u blij bent met de tafel daar doen we het voor!
Veel plezier ermee gewenst 😊

5぀星のうち5の評䟡

Op voorraad snel geleverd!

2026幎3月15日

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. We hopen dat u er veel plezier van heeft! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Super eettafel en top service!

We zijn ontzettend blij met de nieuwe Eettafel Luca Deens Ovaal Bruin 240cm. Ook zeer vriendelijk en professioneel geholpen in de showroom en als kerst op de taart was de bezorging vandaag echt top. Zeer vriendelijke mensen, kan niet anders dan 5/5 sterren geven! Jullie zien ons gauw weer terug! :)

2026幎4月8日

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw geweldige review!

Wat leuk om te lezen dat u zo blij bent met de Eettafel Luca Deens Ovaal een echte topper 😊
Fijn dat zowel uw bezoek aan de showroom als de bezorging zo goed bevallen is. Dat geven we natuurlijk ook door aan onze collega’s!

We kijken ernaar uit om u snel weer te zien. Veel plezier met uw prachtige tafel!

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Uitermate vriendelijk en zeer klant gericht. Ook de bezorging prima verlopen en ik ben een prachtige tafel rijker.

2026幎4月8日

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat u onze service als zo prettig heeft ervaren en dat de bezorging goed verlopen is. En natuurlijk geweldig dat u blij bent met uw nieuwe tafel daar doen we het voor! 😊

Heel veel plezier ervan gewenst!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! De tafels werden sneller geleverd dan verwacht en zien er super uit. Ook de service was top. Zeker een aanrader!

2026幎4月7日

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat de tafels sneller geleverd zijn dan verwacht en dat ze zo goed bevallen. Geweldig ook dat u onze service als top heeft ervaren!

Veel plezier met uw tafels en bedankt voor de aanrader 😊

Product (tafel) goed ontvangen

Product (tafel) goed ontvangen. Goed ingepakt en keurig bezorgd. Mooi product. Prijs/kwaliteit is fantastisch. Het enige wat beter kan is dat ze je sneller een status update mogen geven. Je hebt besteld, je krijgt een bevestigingsmail, maar daarna blijft het lang stil.

2026幎4月4日

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Fijn om te horen dat de tafel goed is ontvangen, netjes verpakt was en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit daar zijn we erg blij mee 😊

Uw feedback over de communicatie nemen we zeker mee. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als het na de bevestiging even stil blijft, en we zijn hier achter de schermen ook continu mee bezig om dit te verbeteren.

Veel plezier gewenst met uw tafel en bedankt voor het meedenken!

5぀星のうち5の評䟡

Kan niet anders zeggen dat wij zeer

Kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn met de levering en kwaliteit en met communicatie ook zelf een foutje gemaakt met bestellen maar werd allemaal keurig opgelost nu lekker genieten van de meubels bedankt Oldinn

2026幎4月7日

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering, kwaliteit en communicatie. En helemaal goed dat het foutje bij het bestellen netjes opgelost is daar doen we het voor 😊

Geniet van uw nieuwe meubels en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn!

5぀星のうち5の評䟡

Topkwaliteit voor een mooie prijs

Ik heb onlangs een tv-meubel gekocht en ben er erg blij mee. Het meubel is van goede kwaliteit en daarnaast zeer betaalbaar. Een aanrader!

2026幎3月27日

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw tv-meubel. Goede kwaliteit voor een mooie prijs daar streven we elke dag naar 😊

Veel plezier ermee en bedankt voor de aanrader!

⭐⭐⭐⭐

Erg blij met de stoelen! Ik heb even moeten wachten op de levering, maar eenmaal in huis waren ze makkelijk te monteren en zitten ze hartstikke fijn.

2026幎4月2日

Bedankt voor uw mooie review Maria! ⭐

Fijn om te horen dat het wachten de moeite waard was en dat de stoelen goed bevallen en comfortabel zitten 😊
Daar doen we het voor!

Heel veel plezier ervan gewenst.

5぀星のうち4の評䟡

Kast niet goed handgrepen scheef

Kast niet goed handgrepen scheef, keurig opgelost wel geduld hebben, maar vandaag is de andere kast geleverd met rechte handvaten!

2026幎4月1日

Bedankt voor uw review mevrouw De Boer! ⭐

Fijn om te horen dat het uiteindelijk netjes is opgelost en dat de nieuwe kast helemaal in orde is 😊
Nogmaals bedankt voor uw geduld hierin.

Heel veel plezier gewenst van uw kast!

5぀星のうち5の評䟡

Toffe meubelen van goede kwaliteit

Hele toffe meubelen en goede kwaliteit. Binnenkort mag ik de sleutels ontvangen van mijn nieuwe woning en heb mijn salontafel en tv meubel al klaar staan.
+ goede communicatie via mail als telefonisch.
5/5

2026幎3月31日

Bedankt voor uw mooie review Robin! ⭐

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en onze communicatie 😊
Alvast heel veel plezier met uw nieuwe woning en de meubels zodra alles staat!

Dank u wel voor uw vertrouwen.

J’ai commandé une table le 8 mars

J’ai commandé une table le 8 mars depuis absolument aucune nouvelle malgré nos multiples relances.
Je suis trÚs déçue par ce manque de sérieux et surtout aucune nouvelle, aucune information sur le délai de livraison !
Ce n’est vraiment pas sérieux !!!
Je vais donc effectuer un signalement de ce site auprÚs de PayPal.

2026幎3月8日

Bonjour,

Merci pour votre message.

Nous comprenons votre inquiétude et nous en sommes désolés. Nous vous avons déjà envoyé un e-mail à ce sujet.

Les livraisons vers la France peuvent parfois prendre 1 à 2 semaines de plus que prévu. Cela est dû au fait que nous travaillons avec des transporteurs externes pour les envois internationaux.

Soyez assuré(e) que votre commande est bien en cours et sera livrée. DÚs que votre livraison est planifiée, vous recevez automatiquement un suivi (track & trace).

Merci pour votre patience et votre compréhension.

Cordialement,
Old Inn Wonen

5぀星のうち1の評䟡

J'envoie un mail la semaine derniÚre

J'envoie un mail la semaine derniÚre pour savoir où en est ma commande n°63007 passée le 12 mars et je n'ai pas du tout de nouvelles, un petit retour aurait été sympa même pour dire que la livraison est retardée, au moins on ne se sentirai pas ni escroqué ni déconsidéré en tant que client ...

2026幎3月25日

Bonjour,

Merci pour votre message.

Nous comprenons tout à fait votre ressenti et nous sommes désolés pour le manque de retour, ce n’est bien sûr pas l’expérience que nous souhaitons offrir.

Nous vous avons également contacté par e-mail. Les livraisons vers la France peuvent parfois prendre 1 à 2 semaines supplémentaires en raison du transport externe avec lequel nous travaillons pour les envois internationaux.

Votre commande est bien en cours et sera livrée. DÚs que celle-ci est planifiée, vous recevez automatiquement un suivi (track & trace).

Merci pour votre patience et votre compréhension.

Cordialement,
Old Inn Wonen

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede en vriendelijke service

Hele goede en vriendelijke service, van zowel de mensen van het WhatsApp kanaal die hielpen met de keuze als de chauffeur!

2026幎3月25日

Bedankt voor uw mooie review Carlien! ⭐

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service 😊
Leuk dat zowel ons WhatsApp team als de chauffeur hebben kunnen bijdragen aan een goede ervaring!

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。