Afgelopen week onze salontafel mogen ontvangen. Er werd rekening gehouden met 4 weken levertijd. 4 dagen later kregen wij een mail dat we toevallig al op de route vielen en onze tafel al konden verwa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In mijn zoektocht naar de ideale eettafel bij de site van Oldinn uitgekomen. Bestelling verliep soepel net als de bezorging en de communicatie daarover. De tafel zelf is echt fantastisch. Een aanrader... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Klantenservice een dikke nul. Bereikbaarheid min nul. Nergens op de webshop staat een bedrag van 79 euro die je zou moeten betalen als je iets retourneert. Als je niet tevreden bent en graag wilt re... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe tafel, én met de service van Oldinn. Het proces van het bestellen tot de levering verliep soepel en snel en Oldinn hield ons steeds op de hoogte van de bestelst... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 94ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Tafel zonder schroeven geleverd. Het zou al 3 x opgestuurd zijn Ooh wacht ineens toch niet.
Al met al heb ik nog steeds geen schroeven.
Communicatie is waardeloos.
Eindelijk iemand gesproken die iig wel weet hoe het hoort.
Schroeven zijn binnen.

oldinn.nl ããã®åç
Mooie tafel geleverd. Keurig op tijd en alles volgens afspraak. Vriendelijke bezorgers die je goed op de hoogte houden wanneer ze komen bezorgen.
Blij met mân nieuwe eettafel âOsloâ.
Er zat ook nog een mooie korting op!!

oldinn.nl ããã®åç
Fijn en snel contact en bovenal super leuke prijs/kwaliteit verhouding. Heb jullie gelijk gepromoot op Instagram en al berichtjes ontvangen van andere mensen met de vraag waar ik mijn prachtige tafels vandaan heb. Ik raad jullie dus zeker in!

oldinn.nl ããã®åç
Een hele mooie kast gekocht, nu nog wachten op de eettafel.
Voor die prijs van de kast krijg je hem niet bij een ander. Vriendelijke chauffeur.
Echt een aanrader op hier eerst te kijken als je een mooie inrichting wil.

Top zaak! Mooie tafel gekocht. Fijne service en snel geleverd

oldinn.nl ããã®åç
Snelle levering, snelle & fijne communicatie. Wij zijn heel blij met de mooie tafel.

oldinn.nl ããã®åç
Zondag besteld, donderdag ontvangen. Wat een mooie stevige verpakking. Ik was bang dat misschien mijn salontafeltje toch beschadigd zou raken tijdens het leveren. Maar toen ik de dozen uit ging pakken. Dacht ik, zelfs ikea verpakt spullen niet zo goed in. Wat een top service. En een mooie kwaliteit stevige salontafeltje. Ben helemaal happy!!!

oldinn.nl ããã®åç
Alles ging heel vlot, mooie tafel ook, ben tevreden!

oldinn.nl ããã®åç
Een mooie ronde tafel besteld voor een fijne prijs. De bestelling verliep soepel ook de levering was keurig. Half uur voor de bezorging werd ik gebeld door de bezorgers en die waren zeer vriendelijk. Helaas bij het uitpakken bleek dat ik een verkeerd tafelblad had ontvangen. Het bedrijf kun je niet bellen ik heb een mail gestuird die pas 4 dagen later werd beantwoord. De week er op nieuw tafelblad ontvangen. Al met al superblij met een prachtige tafel. Het waren zeker 5 sterren geworden als de levering in 1 keer goed was gegaan en er ook sneller was gereageerd op de mail.
Maar ben zeker tevreden!

Update :
Bonjour,
Je vous ai demandé par mail l'annulation de ma commande. En effet, la table n'a pas les dimensions convenables pour mon appartement. Comme vous ne l'avez pas encore expédié, je vous demandais de ne pas l'expédier et de me confirmer la prise en compte de l'annulation. Je n'ai pas de réponse de votre part, je passe donc par PayPal. Merci et bonne journée
Achat effectué le 15 mars. Aucune nouvelle sur une éventuelle expédition à venir. Pas de réponse aux mails. Entre temps, j'ai lu les avis sur trustpilot et je constate que je ne suis pas là seule dans ce cas . J'ai donc ouvert une procédure auprÚs de PayPal. Ce vendeur ne devrait plus être autorisé par PayPal.

oldinn.nl ããã®åç
Prachtige tafel ontvangen voor een goede prijs. Levering was naar verwachting!

oldinn.nl ããã®åç
Ik ben positief verrast over de goede service en de snelle levering.

oldinn.nl ããã®åç
Snelle Service, duidelijke communicatie over de levering. Erg vriendelijke en behulpzame bezorger. De kast die we besteld hebben komt helemaal overeen met de verwachting. Helemaal blij!

oldinn.nl ããã®åç
J'ai commandé une table chez Oldinn,nl le 07 mars . J'ai été débité de la somme mais depuis je n ai plus aucune nouvelle , pas de suivi. Si absence de nouvelles je ferai une réclamation chez pay pal . Je regrette cette commande et déconseille ce site marchand

oldinn.nl ããã®åç
Meubel kwam overeen met de fotoÂŽs op de site. De bezorger bracht het pakket voor me naar boven ook al hoefde hij dat niet te doen.

oldinn.nl ããã®åç
De communicatie vooraf was heel helder. Ik kreeg zelfs een herinneringsmailtje en ik kon exact zien wanneer ze kwamen bezorgen. Ze werken niet met een vervelend tijdsblok van zoveel uur maar er stond direct dat ze zouden leveren om iets voor 9 uur sochtends. Inderdaad, iets voor 9 uur kwamen ze langs en ze hebben gebeld van te voren om te laten weten hoelang het nog duurde. Tafel is in perfecte staat, bezorgers waren heel erg vriendelijk en ik ben hartstikke tevreden over de levering. Top zaak!

oldinn.nl ããã®åç
Rond black friday mijn salon en eettafel gekocht bij oldinn.nl. Door levertijd duurde het wat langer dan verwacht. Gelukkig door een goeie klantenservice kreeg ik steeds updates over me bestelling. De kwaliteit van de meubels zijn ook super

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã