レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ubetinget de to ringeste pizzaer vi nogensinde har fået, mÊrkelig smag af gammel fedt eller ost hvis man kan kalde det det!. Utroligt butikker vil sÊlge det produkt..

Lige tilberedt to stk pizzaer. Salami + lufttÞrret gris

䌁業が回答したした

Efter begejstrede udrÃ¥b i LÞvens Hule, vovede jeg mig ud i to forskellige dybfrosne kÞbepizzaer á 100kr. Hverken smagen af svampepizzaen eller pÞlsepizzaen var noget at skrive hjem om. Den sÞdlige ed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god frysepizza, som jeg ogsÃ¥ har smagt frisklavet flere gange, direkte fra ovnen pÃ¥ Food Festival og ved andre events. Bunden er blevet bedre med tiden pga hÞjere hydrering, og personligt e... もっず芋る

䌁業情報

1. オヌガニック蟲堎
  2. オヌガニック食品店

圓該䌁業による蚘述

ØKOLOGISK OG HÅNDLAVET PIZZA Ole havde lÊnge gÃ¥et og grublet over, hvordan han kunne fÃ¥ de gode smagsoplevelser og rÃ¥varer fra gÃ¥rden i Hammel ind til byen. En vinterdag i starten af 2013 fandt han lÞsningen. Han skulle sÊlge pizzaer pÃ¥ Northside. Pizzaer, fordi Ole var betaget af tanken om at skabe et helt mÃ¥ltid mad. Northside, fordi festivalen ligesom Ole, har hÞje standarder indenfor Þkologi og bÊredygtighed. Men Ole ville ikke bare sÊlge en almindelig pizza, som vi kender den med tomatsauce. Han ville genopfinde pizzaen. Han afprÞvede forskellige bunde, forskelligt fyld og forskellige smagssammensÊtninger. Resultatet blev en ny nordisk fortolkning af pizzaen, hvor tomatsaucen blev erstattet af et lag hyppede kartofler, hvor bund og fyld blev tilberedt hver for sig, og hvor pizzaen blev bagt i en hjemmebygget brÊndefyret stenovn. Da Northside lÞb af stablen i forsommeren 2013, blev Oles nordiske fortolkning af pizzaen en kÊmpe succes. Og herfra gik det stÊrkt. En festivalpizza blev til Pizza pÃ¥ GÃ¥rden, hvor folk fra nÊr og fjern hver fredag kunne hente friskbagte pizzaer pÃ¥ gÃ¥rden i Hammel. Pizza pÃ¥ GÃ¥rden blev til Pizza pÃ¥ Hjul, hvor Ole og hans kollegaer rejste landet rundt med den hjemmebyggede brÊndefyrsovn for at bage pizzaer til fÞdselsdage, sommerfester og julefrokoster. Og Pizza pÃ¥ Hjul blev til pizzaer pÃ¥ frost. Ikke bare i erkendelse af, at danskerne havde fÃ¥et Þjnene op for de kompromislÞse pizzaer fra gÃ¥rden i Hammel, men ogsÃ¥ fordi Ole Þnskede at give alle en mulighed for at vÊre sammen med dem de holder af, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten af det, de spiser. Ved endnu engang at eksperimentere havde Ole fundet en perfekt mÃ¥de at fryse pizzaer ned pÃ¥, sÃ¥ smagsoplevelsen forblev levende. I dag kan du kÞbe Oles pizzaer pÃ¥ frost i store dele af landet - Ole vil nemlig vÊre hele Danmarks fredagspizza.

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

156件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 83に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Falsk reklame

KÞbte tre; kartoffel, salami og margherita. Det viste sig at det var tre kartoffel pizzaer. Kartoffel under fyld kommer altid til at smage som rå kartoffel. Det er en kÊmpe amatÞr fejl at putte kartoffel under andet fyld. Desuden er det på ingen måder rimeligt at sÊlge en margherita når det slet ikke er en. Det er en pizza primÊrt til bÞrn, og det er også min sÞn der vil have jeg skriver en dårlig anmeldelse af jer.

Vi kÞber aldrig jeres skod produkter igen.

2024幎7月24日

Hej Torsten

Vi er ked af at hÞre om din opfattelse af vores pizzaer

Fundamentet i vores pizzaer er kartofler marineret i olivenolie, citronskal og rosmarin for at skabe noget nyt og vi mener det giver rigtig god mening.

Vi håber at du, på trods af din dårlige oplevelse, har mod på at prÞve igen en dag.

Skulle dette vÊre tilfÊldet, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@olesmail.dk
Så finder vi en lÞsning på det.

Du Þnskes en fortsat god dag

Lige i skraldespanden

Lige tilberedt to stk pizzaer. Salami + lufttÞrret gris
KÞbt i SuperBrugsen Juelsminde. Hvad skal jeg sige? Bunden smager som snobrÞd, kÞdet smager for gammelt. Udover disse to “smage” - ingen smag overhovedet. Mangler krydderier
. De rÞg i skraldespanden. DesvÊrre.
Vi snupper hellere en billig frost fra SuperBrugsen nÊste gang.

Det må i gÞre bedre.

2024幎7月14日

Hej Sanne

Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse med vores pizzaer.

Vi bestrÊber os på at give den bedste oplevelser for hver bid af vores pizzaer.

Kan vi få dig til at sende en mail til info@olesmail.dk med dato for kÞb samt billede af bedst fÞr dato på Êsken, så kvitterer vi med nye friske pizzaer.

Team Oles Gaard

KÞbte jeres pizza med margherita..

KÞbte jeres pizza med margherita... virkelig dårlig oplevelse.. slet ikke pengene vÊrd.. smagte bare af dej.. ingen smag af ost.. aldrig noget jeg ville anbefalde og max 40 kroner vÊrd og ikke 100,- som jeg betalte i meny

2024幎7月7日

Hej Lykke

Det er vi meget kede af at hÞre.

Vores store pizzaer koster normalt 99,95 og vores Margherita er en mindre pizza, som normalt koster mellem 50-64,95.

Du må meget gerne skrive til os hvilke butik du har kÞbt i og skrive en mail direkte til os på info@olesmail.dk så vil vi gerne sende dig nye smagsprÞver.

Team Oles Gaard

Undskyld mig, kan den fåes UDEN mayo?!

KÞbte mig en pizza på årets Tinderbox.
Selve pizzaen var egentlig fin nok.. Men synes det er virkelig dårlig stil, ikke at gÞre opmÊrksom på at den er fedtet ind i .. mayo! Derudover er det abnormt dårlig service, at man ikke kan få sin 110 kroners pizza uden mayo når man spÞrger!
Magen til sur service mÞdte jeg ingen andre steder...

Jeg er med på, at nogle af jer synes mayo er the sh*t, men jeg synes personligt det er ulÊkkert og at min pizza var Þdelagt..

Så hermed en bÞn om, at I Êndre navnet til "Den med salami OG mayo" eller som det absolut mindste, kan lave en uden til dem der ikke kan spise det .....

2024幎6月29日

Hej Anna

Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse med vores pizzaer.

Jeg var selv på Tinderbox og overså driften.
Derfor knytter jeg lige en kommentar til hvorfor du har fået det svar du har fået.

Vores dygtige medarbejdere i boden havde på flere tidspunkter produceret pizzaer non-stop i flere timer på 110%
Derfor stoppede vi flere gange produktionen når der var ro på for at give en velfortjent pause.
I pauserne kom der ikke pizzaer igennem ovnen og vi solgte derfor kun de frisklavede pizzaer der var lagt klar i Êsker med frisk salat, urtesalt og hjemmelavet mayo.

Hvis du kommer på en af festivalerne nÊste år, spÞrger du bare efter mig, så laver jeg personligt en pizza uden mayo til dig :)

Jeg håber på din forståelse.

Rigtig god dag til dig

Team Oles Gaard

Smagte gammelt og kunne ikke smage

Smagte gammelt og kunne ikke smage grisen dårlig oplevelse . Dr Þtker er bedre til det halve

2024幎3月27日

Hej Dennis

Det lyder ikke godt. Det er vi super kede af at hÞre.

Hvis du er klar på at sende os en udlÞbsdato på pizzaen det drejer sig om samt hvor den er kÞbt, vil vi gerne kompensere din dårlige oplevelse.

Send os en mail på info@olesmail.dk.

Kedelige pizzaer

Hej Ole’s Gård
Vi kÞbte 2 pizzaer med skinke og pepperioni for 100 kr.
DesvÊrre en meget skuffende oplevelse. Både mig selv, min kÊreste og 2 bÞrn spiste et par bidder hver hvorefter resten rÞg i skraldespanden. De havde begge en underlig eftersmag og smagte kun af salt og dej.
Øv Þv.
Vh. Thomas

2024幎2月12日

Hej Thomas.
Det lyder ikke godt!
Hvis du sender os udlÞbsdatoer samt hvilken butik pizzaerne er kÞbt i, vil vi meget gerne kompensere.

Vi er en meget lille virksomhed, så det vil vÊre en kÊmpe hjÊlp med lidt data, så vi kan finde frem til batchet.

Send til info@olesmail.dk 😊

Må du have en dejlig dag! 🍕🔥

Oles GÃ¥rd ApS

Pizza med lufttÞrret gris.

Den vÊrste oplevelse, smagte af en blanding mellem kardemomme og terpentin.
MÃ¥tte smide dem i skraldespanden.

2023幎11月17日

Hej Tom

Det lyder da godt nok mystisk!
Vi er meget interesseret i flere oplysninger om din oplevelse. Hvilken variant, samt hvor mange, hvor er den kÞbt og fik du noteret en udlÞbsdato?

Hvis du vil svare på overstående på denne mailadresse: info@olesmail.dk, så vil vi mÊgtig gerne kompensere dig for din dårlige oplevelse.

Det er i hvertfaldt ikke den oplevelse som vi Þnsker at levere.

Oles GÃ¥rd ApS

er på ingen måde pengene vÊrd

er pÃ¥ ingen mÃ¥de pengene vÊrd ! mange andre pizza,r til omkrig 30 kr er noget bedre feks dr Þtker eller rema,s egen pizza. Spiste 1/4 af Oles pizza’n resten rÞg i skraldespanden.

2023幎11月14日

Hej Michael

Det er vi kede af at hÞre.

Vi er meget interesseret i flere oplysninger om din oplevelse med vores pizza.

Hvilken variant er det tale om, har du noteret en udlÞbsdato, hvor er pizzaen kÞbt?
Hvis du sender os overstående info på info@olesmail.dk så vil vi rigtig gerne kompensere for din dårlige oplevelse.

KÞbte en Oles Pizza

KÞbte en Oles Pizza, da jeg forventede at det ville blive en smags oplevelse, men den udebliv det er virkelig en af de dårligste jeg har smagt, bund uden rigtig pizzasmag oversaltet grisekÞd med en smag der nÊrmede sig ornekÞd, var nÞdt til at smide den ud. Må sige den var ikke prisen vÊrd, den burde vÊre bedre. Mvh. en Êldre skuffet kunde, der sjÊldent klager.

2023幎11月5日

Hej Stig

Det er vi super kede af at hÞre.

Den Þkologiske lufttÞrret gris er et super fÞlsomt stykke kÞd, og der skal ikke meget afvigning fra de rette temperaturforhold under opbevaring, fÞr end at grisen kan tage en Êrgerlig smag. Det er noget vi arbejder på.

Vi er meget interesserede i nogle flere oplysninger om din oplevelse.

Hvor er pizzaen kÞbt? Var det kun den med lufttÞrret gris? Noterede du en udlÞbsdato?

Hvis du vil sende svar på overstående spÞrgsmål via mailen info@olesmail.dk, vil vi super gerne kompensere dig for din Êrgerlige oplevelse.

Lad os edelig hÞre fra dig!

Oles GÃ¥r ApS

Uspiselig pizza

KÞbte en Ole's pizza med luft tÞrret gris men måtte smide den ud. Den havde en lugt af gammel gris. En ubehagelig sÞd lugt og bunden var heller ikke lÊkker. Bedst fÞr dato er 18/4-2024

2023幎11月5日

Hej Lars

Det er vi kede af at hÞre!

Det Þkologiske luftÞrrede gris, er et super fÞlsomt stykke kÞd, som hurtigt kan tage en Êrgerlig smag, hvis temperaturen bare afviger en smule under opbevaringen.

Det er ikke sådan en oplevelse, som du har fået, vi Þnsker at give. Derfor vil vi rigtig gerne kompensere for din oplevelse hvis du vil sende en mail til info@olesmail.dk.

Stor skuffelse

Stor skuffelse - smaglÞs og kedelig. Har kÞbt Ole’s pizza for 1-2 Ã¥r siden og de var rigtig gode. Men nu er de smaglÞse med en underlig sÞd smag - mangler helt klart krydderi. 50,- pÃ¥ tilbud i Meny og absolut ikke pengene vÊrd.

2023幎10月27日

Hej Lene

Det lyder ikke godt. Hvis du har mod på det, må du meget gerne sende en mail til info@olesmail.dk med udlÞbsdatoen på pizzaen, variant og hvilken butik du kÞbte den i.

Så vil vi super gerne kompensere med en portion friske pizzaer på vores regning.

Det er i hvertfald ikke meningen at pizzaen skal mangle smag, og vi håber at vi kan rode bod på din dårlige oplevelse 🍕🔥💚

Oles GÃ¥rd

Den billige frysepizza fra Aldi er bedre

Min lokale Meny havde tilbud på pizzaerne, og kun derfor kÞbte jeg 4 styks. Aldrig har jeg smagt så elendig en pizza som deres.

Salami, tÞrret gris samt svampe pizzaen var alle og en kedelige og smagslÞse og lever slet slet ikke op til det hype de mener de er.

Jeg havde vÊre bedre tjent med en frysepizza til en flad 20'er.

160 kr spildt pÃ¥ rÞvesyge og sjÊlelÞse pizzaer 😢

2023幎10月23日

Hej U.S.M

Det er vi super kede af at hÞre. Det er i hvertfald ikke vores vision at lave "rÞvsyge og sjÊlelÞse pizzaer".

Jeg vil bare lige sikre mig at du har fulgt tilberedningsanvisningen på Êsken? Det er nemlig meget vigtigt, at tÞ pizzaen op inden man bager den på fuld knald i en meget varm ovn. Ellers kan pizzaen blive meget tÞr og kedelig.

Hvis du mener at der var noget decideret galt med pizzaerne, så refunderer vi gerne ved at sende en mail på info@olesmail.dk.
Send gerne udlÞbsdato, hvor du har kÞbt pizzaen osv.

MÃ¥ du have en dejlig dag.

Mvh Oles GÃ¥rd

Gammel gris

KÞbte to pizzaer med lufttÞrret gris i Netto - pÃ¥ “tilbud” til 59,-
For det fÞrste er det de mindste pizzaer jeg nogensinde har set - fair nok .. jeg kunne have kigget på gramangivelsen.
For det andet, så smagte de ikke af andet end dej og gammel gris.
Alt i alt en virkelig kedelig oplevelse.

2023幎9月23日

Hej Kristian

Hvis du vil uddybe din oplevelse og evt. videregive os en datomarkering på Êskerne samt hvor pizzaerne er kÞbt, så vil vi gerne refundere dit kÞb.
Den lufttÞrret gris er en super kraftig topping, og er helt klart en smagssag for mange.
Når man bager pizzaen, smelter en del af fedtet fra den lufttÞrret gris, og defor kan hele pizzaen godt smage af grisen. Vi ser det som en smagssag, men vi kan også godt forstå, at det ikke er alles kop te.
Hvis du mener at der var noget dessideret galt med produktet, så er vi lutter af Þre.

Vi er en meget lille virksomhed og den stÞrste hjÊlp er, nÃ¥r kunder melder konstruktivt tilbage pÃ¥ produktet 🙏 Vi stÃ¥r i hvertfald altid klar til at lytte og refundere hvis nÞdvendigt.

Send gerne en melding til info@olesmail.dk og lad os tage dialogen videre.

MÃ¥ du have en fantastisk dag

Simpelt hen det stÞrste rip off nogen

Simpelt hen det stÞrste rip off nogen sinde man får en helt vildt lille pizza som som ikke smager af noget fÞrste gang jeg kÞbte den troede jeg at der var en fejl med pizzaen men nÊh nej da jeg kÞbte en til var det ligeså elendigt

2023幎9月22日

Hej Aksel

Hvis du vil uddybe din oplevelse og evt. videregive os en datomarkering på Êskerne, så vil vi gerne refundere dit kÞb. Det er ikke vores vision at pizzaerne ikke skal smage af noget.
Vi er også interesseret i hvilken variant/varianter samt om det var 500g eller 350g pizzaen, som det drejer sig om, -så vi kan finde frem til batchet og teste det.

Send gerne en melding til info@olesmail.dk og lad os tage dialogen videre.

MÃ¥ du have en fantastisk dag

Oles pizza smager af L... Þv

I netto kÞbte jeg i dag en Oles pizza som spotvarer til hele 59 kr. Den var med lufttÞrret gris og sÃ¥ lÊkker og indbydende ud. Der stod ogsÃ¥ der var kartofler pÃ¥ hvilket jeg normalt rigtigt godt kan lide. DesvÊrre blev vi slemt skuffet da vi tog den fÞrste bid. Mine bÞrn kunne kun spise en enkelt bid og sÃ¥ rÞg det ud. Jeg synes kÞdet smagte lidt rÃ¥ddent og der var ikke skyggen af en kartoffel. Pludselig smagte jeg sukker helt tydeligt. Jeg undersÞgte pakken og ganske rigtigt der var sgu ogsÃ¥ sukker i. Hvorfor spÞrger jeg bare? Chillimamelade skulle der ogsÃ¥ vÊre i men der var absolut intet pift af chilli over den. Der rÞg et par slices ned og sÃ¥ rÞg resten i skraldespanden. Dybt skuffet. Det er klart en ommer. Øv.

2023幎9月17日

Hej Christian
Vi er kede af at I havde en dårlig oplevelse med vores pizza. Det er helt klart en smagssag. Kartoflerne er skåret meget tyndt og ligger i bunden, under osten og chilimarmeladen.

Vi har valgt at bruge en (ikke stÊrk, men sÞd) chilimarmelade, som er lavet på chili og peberfrugter, i stedet for den traditionelle tomatsovs. Vi kan rigtig godt lide marmeladen på pizzaen, men vi er selvfÞlgelig med på, at det kan vÊre anderledes for andre.

Det lufttÞrret gris er et super kraftigt stykke kÞd, og kan for nogens smagslÞg vÊre lidt for kraftigt.

Hvis du mener at der var noget dissideret i vejen med pizzaen, du nÊvner f.eks. at grisen smager "råddent", så må du meget gerne sende en mail til info@olesmail.dk med udlÞbsdato fra Êsken, og så vil vi selvfÞlgelig gerne kigge på en refundering.

MÃ¥ du have en dejlig dag.

LÊkker pizza

Har d.d.prÞvet Oles pizza. Virkelig gode - både smag, bund og duft. Vi fik den med kalv.

Skal det vÊre frysepizza, sÃ¥ er det fremover fra Ole 👍

2023幎8月4日

Hej Peter

Tusind tak for de gode ord! Det varmer om pizzahjertet 🍕❀

MÃ¥ du have en fantastisk dag!

/Oles GÃ¥rd

Kvaliteten er ikke som den var engang

Jeg har spist mange pizzaer fra Oles pizza, men jeg synes desvÊrre de er faldet af på den. Bunden er blevet nÊrmere grumset og har slet ikke den samme smag som tidligere. Fyldet er nÊrmest kastet på, så der skal kigges flere pizzaer igennem for at finde en god pizza. En skam... SÊrligt med bunden, udseendet kan jeg godt leve med, hvis bunden får samme kvalitet som i starten!

2023幎6月12日

Hej Malene
Vi er kede af at kvaliteten ikke levede op til forventningerne.
Da det er mennesker som har hÊnderne i dejen i vores produktion, kan vi ikke altid ramme den helt samme dej. Men det lyder til, at der er gået noget helt galt med dejen i dette tilfÊlde.
Vi er derfor super interesseret i en datomÊrkning samt hvilken butik du har kÞbt pizzaen i.
Hvis du har mod på det, må du meget gerne sende en mail til info@olesmail.dk med overstående oplysninger. 🙏

Til gengÊld kan jeg informere, at vi har stÊrkt Þje på kvaliteten af vores i pizzaer i Þjeblikket, og vi er ved at finde tilbage til rÞdderne efter en lang kamp med inflationsprÊgede priser på råvarer.

Tusind tak for din Êrlige kritik.

//Oles Gård 🍕🔥

Tjek vÊgten på Oles Gård ApS pizza.

Efter at have klaget over manglende indhold i deres ellers så gode pizzaer, samt efterfÞlgende svar på mine direkte henvendelser, har jeg nu efter gårsdagens indlÊg her på Trustpilot, vÊret i direkte dialog med en venlig og forstående medarbejder hos Oles Gård ApS.
Firmaet beklagede, at der på deres hjemmeside er angivet en e-mailadresse der pt ikke er brugbar.
Mht. vÊgten, beklagede de meget, at der desvÊrre var sluppet en pizza uden om deres vÊgt- og kvalitetskontrol.
Alt i alt en hurtig og positiv dialog til min fulde tilfredshed, der på bedste vis klargjorde årsagen til mit indlÊg på Trustpilot.

2023幎5月22日

Hej K SÞrensen

Du må undskylde at vi ikke har svaret dig. Har du sendt en mail til info@olesmail.dk? Hvis ikke, så må du meget gerne sende din klage hertil. Så skal jeg nok sÞrge for, at du får svar og tilhÞrende kompensation.

Vi er meget interesseret i at hÞre hvilken variant og hvor den er kÞbt. Hvis vi er så heldige at du har noteret en udlÞbsdato, vil vi også gerne have denne oplyst.

Det er selvfÞlgelig en fejl, at indholdets vÊgt ikke har levet op til hvad vi har anmÊrket på emballagen. Det kan glippe engang i mellem, da det er rigtige mennesker som står og laver pizzaerne.

Vi beklager meget.

Rigtig god dag til dig