レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt bra sortiment med allt man kan drömma om i köket. Personligen har bestÀllt alltid online och det Àr lÀtt att hitta, bra utbud, och tydligt presenterad, och leveransen Àr extremt snabb och perf... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En hÀrlig webbutik med stor variation pÃ¥ produkter! HÀr finns allt för riktiga foodlovers. Tydlig kommunikation frÃ¥n bestÀllning till leverans och extra plus för den korta leveranstiden - rekommendera... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

☆ för att OliOli har DE DÄR speciellt & exceptionellt GODA Delikatesserna! ☆☆☆☆ fÃ¥r Mia för sin Trevliga & TillmötesgÃ¥ende Kundrelation. Idag trollade hon med knÀna, sÃ¥ jag kunde köpa extra mÃ¥nga... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt underbara produkter. Perfekta presentlÃ¥dor som Àr sÃ¥ kul att ge bort. Jag bestÀllde en lÃ¥da till min mamma som fyllde Ã¥r och hon blev överlycklig. Kundservicen var dessutom 11/10. Snabbt, vÀnligt... もっず芋る

䌁業情報

1. 卞売食品店
  2. デリカテッセン
  3. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vår stora passion för Italien och italiensk mat fick oss 2005 att börja importera italienska delikatesser. Idag Àr vi importör och grossist, levererar företagsgåvor samt driver vår webbshop. Vi vÀlkomnar Àven kunder till vår lagerbutik i Saltsjö-Boo dÀr man kan handla direkt från vårt lager. Vi erbjuder premiumdelikatesser från Medelhavet med fokus på bland annat Extra Jungfruolja, årgångsbalsamico, hantverkspasta och många andra förstklassiga produkter från mindre gårdar och producenter. I vårt sortiment finns Àven utvalda svenska, småskaliga hantverksvaror som exempelvis marmelad, alkoholfri dryck, lakrits och choklad. Vi finns i Nacka, Stockholm och har återförsÀljare runtom i landet. Varmt vÀlkommen!

4.8

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

VÀl inpackat, mycket snabb leverans

2025幎9月30日

Hej Andreas,
Tack så mycket för ditt omdöme🙏 Så bra att dina varor kom fram snabbt och i gott skick!
Varmt vÀlkommen tillbaka⭐

Fantastiska varor

Fantastiska varor, så glad för dem,
Men OTROLIGT mycket papper o plast i leveransen.

2025幎9月28日

OliOli からの回答

Tusen tack för omdömet Inger. SÃ¥ roligt att du gillar vÃ¥ra produkter! Ja, vi förstÃ¥r att det blir mycket emballage att ta hand om. Det Àr ett krav frÃ¥n Postnord nÀr man skickar ömtÃ¥liga varor som innehÃ¥ller vÀtska och sÃ¥ vill vi ju förstÃ¥s att allt kommer fram i bra skick till er kunder✚🙏🏻 Varmt vÀlkommen tillbaka!

So far so good

So far so good
BÀttre och bÀttre, bra inpaketering

Jolly good

Thanks

2025幎9月19日

Hej och tack så mycket!
Hoppas du kommer gilla våra produkter, varmt vÀlkommen tillbaka.

Underbart att du kom tillbaka och tog dig tid att uppdatera ditt omdöme🙏🏻
Tusen tack🀩

5぀星のうち5の評䟡

Inbjudande hemsida mycket bra varor att

Inbjudande hemsida mycket bra varor att vÀlja mellan
Toppen att kunna köpa presentkort som present

2025幎9月12日

Hej Anette,
Tack sÃ¥ mycket! SÃ¥ roligt att du gillar vÃ¥rt sortiment🙏🏻 Ja, presentkort Àr ju en utmÀrkt gÃ¥va, tack för att du delar med dig av oss och vÃ¥ra produkter🀩
/Mia, OliOli

Har handlat mer Àn 20 år från OliOli

Har handlat mer Àn 20 Ã¥r frÃ¥n OliOli. Och alltid varit nöjd med de godsaker jag köpt. Även leveranstiden var förvÃ¥nansvÀrt snabb sist jag handlade

2025幎9月4日

Hej Ruth,
Tack för fina ord🙏🏻 Jag vet och vi Àr sÃ¥ tacksamma för att du Àr en sÃ¥ trogen och fin kund hos oss❀
Du Àr alltid lika vÀlkommen tillbaka!
/Mia, OliOli

5぀星のうち5の評䟡

Har köpt smaksatt olja tidigare hos er

Har köpt smaksatt olja tidigare hos er och nu parmesanost som var god

2025幎9月3日

Hej Marie,
Tack sÃ¥ mycket, sÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd med vÃ¥ra varor🙏
Tack för att du handlar hos oss, varmt vÀlkommen tillbaka!

Kundorienterat !

Överskådlig information på hemsidan, och
snabb leverans. Bra förpackat, bara bÀst så långt !

2025幎9月9日

OliOli からの回答

Stort tack för fina ord, det uppskattar vi verkligen🙏 Så roligt att höra att du gillar vår hemsida och att din leverans gick snabbt och smidigt.

Bra produkter

Fina produkter till fina priser

2025幎8月17日

OliOli からの回答

Hej och tack så mycket för fint omdöme!
Kul att höra att du Àr nöjd🙏

JÀttenöjd!

Trevliga produkter. VÀl packade, snabb leverans och fin support!

2025幎8月16日

Hej Marika,
Så roligt att du Àr nöjd med våra produkter och leveransen!
Tusen tack och varmt vÀlkommen tillbaka😍

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och smidig leverans!

Snabb och smidig leverans!

2025幎8月19日

Hej David,
Tack så mycket!
SÃ¥ kul att du Àr nöjd med din leverans🙏

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, superbra kvalitet och allt var jÀttegott

BestÀllningen kom vÀldigt snabbt, produkterna håller mycket hög kvalitet och var förpackade var för sig på ett jÀttefint sÀtt. Allt Àr supergott och oliverna jag köpte Àr verkligen de bÀsta!

2025幎8月15日

Hej Mihaela,
Tusen tack för ditt fina omdöme🙏
Så roligt att du blev nöjd med produkterna och att de nådde dig i gott skick!
Extra hÀrligt att du gillar vÃ¥ra oliver sÃ¥ mycket💚

SÃ¥ mycket goda saker!

Så mycket goda saker till bra priser, och de har "det lilla extra"! Pastan Àr dessutom den godaste jag Àtit hemma! Superfin presentinslagning och snabb leverans från ett genomtrevligt och otroligt serviceinriktat företag.

2025幎8月13日

Hej Marie,
SÃ¥ hÀrligt att du Àr nöjd med vÃ¥ra varor och din leverans! Extra kul att du, precis som vi, Àr sÃ¥ förtjust i vÃ¥r pasta🀩
Tusen tack för fint omdöme, varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Magiska produkter och extraordinÀrt kundbemötande

Helt underbara produkter. Perfekta presentlådor som Àr så kul att ge bort. Jag bestÀllde en låda till min mamma som fyllde år och hon blev överlycklig. Kundservicen var dessutom 11/10. Snabbt, vÀnligt och lösningsorienterat. Jag hade råkat göra ett litet fel i leveransen men deras support löste det direkt genom att leverera presenten personligen. Kommer absolut bestÀlla igen samt rekommendera Olioli vidare till mina nÀra och kÀra

2025幎8月1日

Hej Emma,
Tusen tack för ditt fina omdöme.
Vi Àr så glada att du vÀljer oss och våra produkter. Vi Àr hÀr för att hjÀlpa till och gör vad vi kan för att lösa allt som kan uppstå❀ Ett nöje att ha kunder som dig!
Varmt vÀlkommen tillbaka🙏

Massor med goda italienska delikatesser

Massor med goda italienska delikatesser
Bra priser ,alltid trevligt bemötande ,
Kan varmt rekommendera att handla hos dom

2025幎8月5日

Hej Ulrika,
Tusen tack för fint omdöme!
Vi Àr sÃ¥ glada att ni har hittat till oss, extra roligt att ses pÃ¥ vÃ¥r lagerförsÀljning😍

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。