ELENDIG SERVICE - medarbejderen var flÞjtende ligeglad med om vi var der eller ej. Gad dÃ¥rligt svare. Havde en latterlig lille skrattende hÞjtaler stÃ¥ende ved kassen hvor vi skulle tale sammen. Umul... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har flere gange bestilt mad hos Olioli og vÊret ok tilfreds. Mandag d. 2. Juni 2025 bestilte min mand og jeg en stor Poké Bowl med ekstra And til deling. Dagen efter blev vi begge syge samtidig med... ãã£ãšèŠã
Endnu en skuffende og dyr oplevelse. Tofu bowl var af rÃ¥ tofu uden den mindste tilberedning. Den anden Bowl erstattede de stegt knoldselleri / sÞd kartoffel med rÃ¥ broccoli- uden smag og tilberedni... ãã£ãšèŠã
Samme oplevelse som Sissel skriver. Bestilte men mangler min sÞns mad. Bestilte pÃ¥ nettet med levering fra RÞdovre. Har ringet til butikken flere gange med bliver smidt af. Brugte det nummer so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
PrÞv vores hawaii-inspirerede Poke Bowls i KÞbenhavn, Frederiksberg, Kastrup lufthavn, Ãsterbro og Lyngby. OLIOLI moderne poke bowls.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- oliolipoke.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Delicious food but the prices are justâŠ
Delicious food but the prices are just ridiculous now. DKK 139 for a small standard salad is absurd for takeaway. Youâve lost two customers here.
DÃ¥rlig mave
Jeg har 2 gange spist på Olioli fÞrste gang fik jeg virkelig ondt i maven og anden gang, jeg prÞvede Olioli på Nordhavn fik jeg den forkerte salat (jeg bestilte med tuna og fik den med laks) men det vÊrste var at der gik 30 min og så havde jeg mega dårlig mave og måtte sidde på toilettet resten af aftenen.

Oliolipoke ããã®åç
Vi fik madforgiftning efter deres mad iâŠ
Vi fik madforgiftning efter deres mad i lufthavnen... Det er ikke i orden når man betaler så meget for deres mad. Nedtur! :(

Dejligt sted
Har spist 6x hos Olioli i Lyngby
Altid super mad og stemning.
Fungere med at bestille på nettet
ððð

Olioli Ãsterbrogade sÊlger dÃ¥rligtâŠ
Olioli Ãsterbrogade sÊlger dÃ¥rligt gammelt mad lad vÊr at kÞbe noget der
Catering
Catering. 55 kuverter. FÞrst nÊgtede de at levere 2 forskellige standard buffet (25 af den ene slags, 30 af den anden - trods man kan bestille catering ved over 20 kuverter). De Êndrede så holdning og imÞdekom Þnsket hvis vi betalte mere for maden.
Overlegen og ubehagelig kundehåndtering.
Lader kunderne vente unÞdigt
Jeg bestilte online og var hos OliOli Ãsterbro fÞr min mad skulle vÊre klar. Jeg spurgte dog i pick up om min mad var klar. Den unge mand svarede at han ville tjekke op pÃ¥ den. Efter at have ventet 5 min. ville den unge mand fra kassen hjÊlpe, men han fik at vide af den fÞrste unge mand at han havde styr pÃ¥ det. Der gik yderligere 5 min. og sÃ¥ blev jeg spurgt om mit navn igen. Jeg fik derefter udlveret min mad, som havde stÃ¥et klar lige siden jeg kom.
Hvis I ikke kan hÞre hvad der bliver sagt, så skal I ikke spille så hÞj musik.
Samtlige medarbejdere har tÞmmermÊnd
Samtlige medarbejdere har tÞmmermÊnd, og glemmer ting i ordren
OLIOLI
OLIOLI, Frederiksberg. I slÃ¥r jeres bestilling via app og hjemmeside fra - men man kan alligevel ikke fÃ¥ lov til at bestille over telefonenâŠUnderlig politik og virkelig dÃ¥rlig service.
Vissent og smagslÞst
Det var meget skuffende. Vi bestilte take out, og fÞrst da vi kom hjem opdagede vi, at broccolien var vissen og juicen var lunken og helt smagslÞs. Vi har ikke kunnet spise op.
Sikke en skuffelse!
Uhyggeligt hvor dårlig en oplevelse det var at bestille fra Oliolipoke. Skal aldrig handle der igen. For det fÞrste var laksen helt uspiselig, derudover bestilte jeg en stor Bowl, eller det troede jeg, for det var da virkelig skuffende hvor lille den var. De hvide ris var helt smattet og dressingen var da heller ikke noget at råbe hurra for. ALT FOR DYRT FOR Sà DAN EN BOWL!
Skrumpede portionerâŠ
Deres portioner er skrumpet en del! En alm str er ikke fyldt ud og en stor er en alm i en stor beholder. SÃ¥ ville jeg meget hellere fÃ¥ en papirpose med min bestilling i stedet for en soya fisk ð
Madforgiftning og for gammel fisk
Ãsterbro, bestilte en kylling og laks. BÃ¥de min kÊreste og jeg blev dÃ¥rlige efter at have spist kyllingedellerne. Derudover smagte laksen bestemt ikke frisk.
Det er ikke fÞrste gang jeg oplever at maden ikke er frisk, men fÞrste gang jeg ligger syg og kaster op i flere timer efterfÞlgende.
Vi er på tinderboks
Vi er på tinderboks, bestiller mad og efter 20min får vi af vide at riskogenren er gået i stykker.
Vi bliver så tilbud en voucer eller vente på vores mad og vi vÊlger at vente.
Efter 60 min. Går vi op og spÞrg efter maden og de erkender de har glemt os!
Vi beklager os og spÞrg efter en ny vocher, hvor vi mÞder den mest flabede medarbejder der ikke kan hjÊlpe os pga. âkontoret er lukketâ men jeg kan give ham min Mail.
Medarbejderen meddeler at hvis jeg ikke har hÞrt fra dem imorgen mÃ¥ jeg komme tilbage.. Ãrligt hvad skal jeg bruge sÃ¥ shitty service tilâŠhvis de kunne uddele en voucher for 60 min siden kan de ogsÃ¥ nu, sÃ¥ jeg har bare haft en 20-Ã¥rig der taler mig efter munden. Efter jeg vel og mÊrket har ventet over en time pÃ¥ min mad og blevet glemt! SÃ¥ tak OliOli
Denne anmeldelse er mÞntet pÃ¥ vente tidâŠ
Denne anmeldelse er mÞntet pÃ¥ vente tid og service. Vi har nu for 2. Gang oplevet at tiden der gives ved online bestilling ikke passer, vi prÊsteret at stÃ¥ og vente i 30 min. trods bestilling. Hvor alt virker kaotisk, bestemt ikke optimalt, nÃ¥r man egentlig ogsÃ¥ gÞr Oli Oli en tjeneste i at bestille online, det skulle giâ butikken mulighed for at strukturere deres kundestrÞm. Yderst utilfredsstillende og bestemt ikke et sted vi Þnsker at stÞtte
For dyrt og for dårligt.
For dyrt og for dårligt.
Utroligt dyrt i forhold til hvad det er man får. Overdreven salt kÞd, udkogte ris, overÞst med vammel dressing. Havde hÞjere forventninger til mad til den pris.
Jeg brugte 40 minutter pÃ¥ at bestilleâŠ
Jeg brugte 40 minutter pÃ¥ at bestille online. Det betÞd, at mine gÊster mÃ¥tte vente. Jeg burde have vidst at det var besvÊrligt, har jo prÞvet det fÞrð¡ maden virkede ikke specielt frisk og det pÃ¥ trods af, at det var til frokost.
Den unge mand i butikken fortalte, at de fik mange klager over bestillings systemet og at de havde sagt det videre i systemet, men uden at der blev gjort noget! Det er simpelthen for dårligt! Jeg forsÞgte i Þvrigt at ringe, også uden held! Jeg er ikke sikker på at jeg vil bestille mad hos OliOli en anden gang!
Glasskår i maden!!!
Vi fandt desvÊrre glasskår i maden⊠Vi underrettede straks Oli Oli om dette, og udleverede også de glasstykker vi fandt til dem. De sagde at de havde testet det og at det var salt, hvilket det absolut ikke var, og sagde at de havde vedhÊftet en video for at bevise det, men der var dog ingen video vedhÊftet⊠De gav os et gavekort efter, som de nu har trukket tilbage, hvilket egentlig er fint for jeg kommer ALDRIG til at spise der igen.
VANVITTIG DÃ RLIG SERVICE
VANVITTIG Dà RLIG SERVICE ! Personalet skrÃ¥ler sÃ¥ hÞjt med pÃ¥ alle Bieberâs hits, at man dÃ¥rligt kan holde ud og vÊre i deres butik mere end 5 min. Maden er ALT for dyr! En SALAT til 129 kr ! Det jo absurd ! Jeg skulle prÞve én enkelt gang, men bliver aldrig igen ! Personalet stÃ¥r desuden i deres eget personlige tÞj. Ventede 50 min pÃ¥ 2 salater! HOOOOOOOOLD UD !
Elastik i maden i Lyngby afd
I fÞrste mundfuld lå en elastik⊠(kÞbte 3 biwls mandag d 14/3). Temmelig klamt. Vi har skrevet til dem - men de har ikke Þnsket at svare. Vi handlede i Lyngby afd. Det kan IKKE anbefales - vi har haft adskillige mÊrkelige udfordringer med Lyngby⊠Hverken indhold/mÊngde i bowls eller personalet udmÊrker sig ved at vÊre i orden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ