Olivia Amsterdam

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Haha....🀔 website trustpilot zegt uitstekend. Truien zijn laat geleverd. Slechte maatvoering. Ander motief en kleuren en ander materiaal. Olivia doet chic aan maar levert wat anders.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nou de bestelling netjes binnen 2 weken binnen. 80,- down the drain! 1 trui op de foto van bestellen een leuke gebreide trui met gehaakte bloemenpatroon. Binnengekregen een of andere rare synt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Aangezien 0 sterren geen optie is, één ster. Maar echt, ze verdienen 0. Zoals vele anderen hier opgelicht met de aankoop van een oerlelijke kersttrui van erbarmelijke, goedkope kwaliteit. Geen enke... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Op 20 december besteld. Twee kersttruien. Onduidelijk was dat dit allemaal kennelijk uit China moet komen. Weken wachten en afgelopen vrijdag ineens een mail dat de bestelling geleverd wordt. Niet t... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Heerlijke trui die nog ruikt naar kinderarbeid en oplichting

Heerlijke trui die nog ruikt naar kinderarbeid & slechte werkomstandigheden. Ipv een geborduurde bloemetjes op een gebreide trui is het een foto van die bloemetjes, geprint op een synthetische trui. Ook zo lekker teveel uitvergroot waardoor alle pixels nog zichtbaar zijn <3

Ik ga niet eens de moeite doen om m'n geld proberen terug te krijgen - dit wordt m'n nieuwe verf- en schoonmaaktrui.

Ik ben eigenlijk vooral teleurgesteld in mezelf dat ik voor 40 euro ben opgelicht, terwijl ik dacht dat ik daar zelf nooit voor zou vallen.

2024幎1月23日
5぀星のうち1の評䟡

Plastic trui uit China gekregen.

Plastic trui uit China gekregen.. domdom... voortaan eerst hier op trustpilot kijken. Leek zo prachtig op t plaatje.... denk geld weg... wat n nare mensen bestaan er toch op deze wereld. En trustpilot, let op, ze misbruiken jullie naam..op hun site staan allemaal positieve recensies zogenaamd van jullie site. Niets van waar!

Oplichters!

Hetzelfde verhaal als velen hieronder!
Gebreide trui met geborduurde bloemen.
Helaas ook een synthetische goedkoop bedrukte trui!
Oplichters bende, jammer ben er in getrapt! Dus wees gewaarschuwd!!
Niet kopen bij olivia amsterdam!!

5぀星のうち1の評䟡

Een ster is nog te weinig voor dit

Een ster is nog te weinig voor dit bedrijf.
Ook ik had een trui met geborduurde bloemen gekocht, maar krijg een lelijk, geprint shirtje, lijkt in de verste verte niet op het plaatje.
Les van vandaag: altijd even het bedrijf opzoeken op Trustpilot...

Ow wat heb ik gedaan

Ow wat heb ik gedaan? Ik heb uit enthousiasme een leuke hoodie besteld. Ik ben al meer dan een maand aan het wachten en nog steeds is die niet geleverd. Nu ik deze reviews lees heb ik schrik dat ik niks ga ontvangen of een totaal andere trui... Zo jammer!! Ik blijf hopen!

Liefst gaf ik geen ster

Liefst gaf ik geen ster. Gebreide trui besteld met mooie borduring. Krijg je een tricot statische trui met een hele slechte print. En dan kan je 'vanwege het milieu' 25% van je aankoopbedrag terugkrijgen en de trui aan iemand weggeven. Afzetters

2024幎1月21日

Holy crap, wat slecht

Holy crap, ik dacht een geborduurde trui te hebben besteld. Na de bestelling geplaatst te hebben pas recensies gaan lezen op trustpilot, beetje stom van mezelf. Dus mijn verwachting was al niet hoog meer, maar Jezus wat slecht, komt niet eens een beetje overeen met de foto. Gladde synthetische stof en het geborduurde is gewoon een print die er niet eens op lijkt. Helaas, volgende keer eerst beter op trustpilot kijken.

2024幎1月20日

Oplichting!

Nou de bestelling netjes binnen 2 weken binnen.
80,- down the drain!
1 trui op de foto van bestellen een leuke gebreide trui met gehaakte bloemenpatroon. Binnengekregen een of andere rare synthetische stof met bloemenbedrukking.
Trui 2 foto bestelling een lekkere zachte gebreide stof. Binnengekregen een goedkope harde katoenen gebreide trui.
Zeer slecht dit!
Retour sturen kost ook nog is 15,- omdat het uit China komt (of waar dan ook!)
Had na het lezen van de reviews een hard hoofd erin, maar nu is het helaas waarheid geworden.
Dag 80,-. Hoop dat deze oplichters letterlijk erin mogen stikken. Jammer helaas voor mij.

2024幎1月19日

OPLICHTERS

Helaas heb ik niet goed opgelet...ze maken mooie advertenties met leuke kleren maar zijn dus OPLICHTERS! het emailadres wat op trustpilot staat is dus zelfs nep...kijk uit dus niet bestellen!!!! Wij werken hard voor ons geld en zij vullen hun zakken met niks doen.

2024幎1月14日

Aangezien 0 sterren geen optie is

Aangezien 0 sterren geen optie is, één ster. Maar echt, ze verdienen 0.
Zoals vele anderen hier opgelicht met de aankoop van een oerlelijke kersttrui van erbarmelijke, goedkope kwaliteit. Geen enkel teken van leven via mail of contactformulier en geen telefoonnummer te vinden op de site. Wees wijs, koop NOOIT bij dit 'bedrijf'!!!

Dit is een gekopieerde review, maar precies omschreven zoals het bij mij ook gegaan is!

2024幎1月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス