SkÞnneste beslutning jeg har taget. Virkelig flotte vinduer HVER gang. Super stabil og venlig service,både på kontoret og ude i marken. Bedste anbefaling herfra.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi skiftede til dette firma for et halvt Ã¥r side, og det er en af de bedste beslutninger, vi har taget for vores bolig. Fra dag Út har de vÊret helt igennem pÃ¥lidelige og professionelle. Personalet e... ãã£ãšèŠã
Ãrlighed sÃ¥ det basker. Har bestilt Olsens Polering til at ordne vinduer pÃ¥ vores hus. VI fÃ¥r et tilbud som vi accepterer med en given frekvens. Efter 2. pudsning kommer der besked om at, de bruger... ãã£ãšèŠã
Super god service. Er meget tilfreds med pudsningen af vores vinduer, samt den kommunikation der er inden de kommer ud. Klar anbefaling herfra
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Olsens Polering ApS er en familieejet virksomhed med base i NÊstved, drevet af os, Kasper og Carina. Med over 18 Ã¥rs erfaring i branchen tilbyder vi professionel vinduespudsning og solcellevask til bÃ¥de private og erhvervskunder. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ kvalitet, pÃ¥lidelighed og god kundeservice. Vores dedikerede team sikrer, at dine vinduer og solceller altid er skinnende rene. Vi tilbyder faste abonnementsordninger med gennemsigtige priser, sÃ¥ du ved prÊcis, hvad du fÃ¥r â uden skjulte gebyrer. MiljÞet betyder meget for os. Derfor bruger vi udelukkende svanemÊrkede produkter og optimerer vores ruter for at minimere kÞrsel og COâ-udledning. Vi tror pÃ¥, at god service og hÞj kvalitet taler for sig selv. Mange af vores kunder kommer til os gennem anbefalinger, hvilket vi er meget stolte af. Tak fordi du kigger forbi vores profil â vi hÃ¥ber, du vil dele din oplevelse med os her pÃ¥ Trustpilot.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fik dem anbefalet
Fik dem anbefalet, og tak for det, det har vÊret en fornÞjelse.
Kasper har vÊret her for fÞrste gang iâŠ
Kasper har vÊret her for fÞrste gang i dagð
Strålende resultat - det har jeg sandelig ikke fortrudt.
Behagelig fyr.
Har fået kontrakt til hver 3. mdr. ind/udvendig.
Hilsen Jane
Bedste service
Bedste service . Så flotte vinduer . Ikke en aftale misset i de år jeg har vÊret kunde .
Bare så anbefalings vÊrdig
Flot arbejde og behageligt mand
Jeg har haft fÞrste besÞg af Olsenâs polering pÃ¥ besÞg i dag. En virkelig dejlig oplevelse, godt og skinnende resultat og en virkelig rar og flink vinduespolerer. Kunne jeg gi en stjerne mere, sÃ¥ fik de det.
Endelig en vinduespudser, man kan regne med!
Vi skiftede til dette firma for et halvt år side, og det er en af de bedste beslutninger, vi har taget for vores bolig. Fra dag Út har de vÊret helt igennem pålidelige og professionelle.
Personalet er utroligt flinke og imÞdekommende, og resultatet taler for sig selv hver gang: skinnende rene og flotte vinduer uden striber. At prisen samtidig er yderst rimelig, gÞr kun oplevelsen endnu bedre. Vi er meget glade for skiftet og kan varmt anbefale dem til andre!
Kasper er pålidelig
Kasper er pålidelig, prÊcis og omhyggelig
Fik pudset vinduer i dag
Fik pudset vinduer i dag, det var som altid meget tilfredsstillende og professionelt. Jeg kunne ikke Þnske en bedre vinduespudser end Kasperð€
Vinduespudsning i hÞj klasse
Super professionel og altid vinduespudsning til stor tilfredshed . Har vÊret kunde i mange Ã¥r og altid mÞdt stor imÞdekommenhed , hvis der er brug for ekstra pudsning udover de faste aftaler . Meget rimelige priser og man fÃ¥r fuld âvalutaâ for pengene .
TrovÊrdig
TrovÊrdig
Jeg har vÊret kunde i et par Ã¥r, og det har jeg vÊret og er stadig rigtig glad for. Der er ingen slinger i valsen, alt fungerer perfektððHar anbefalet firmaet til andre.
Karen B.
Vi har nu brugt Kasper i et år
Vi har nu brugt Kasper i et år. Altid på pletten og leverer et super resultat hver gang.
Hilsen
Klaus SÞnderhegn
Super fint arbejde
Super fint arbejde - sÞde og rare medarbejdere, som overholder de aftaler der er lavet og det hele til en god pris.
Er meget godt tilfreds
Er meget godt tilfreds! Kom indenfor lovede tid,og har gjort et grundigt og fint arbejde! Kan absolut anbefales!
Vi har brugt Olsens Polering i nÊstenâŠ
Vi har brugt Olsens Polering i nÊsten 2år, altid sÞd og rare medarbejder der kommer ud.
Altid nemt at finde en dato som passer ind i vores hverdag.
En meget venlig vinduespudser somâŠ
En meget venlig vinduespudser som leverer et pÊnt stykke arbejde ð€
God oplevelse
God oplevelse, samt god betjening, kommer til tiden, de er altid meget venlige, og siger altid farvel, dejligt med den form for service.
God og stabil vinduespudsning
God og stabil vinduespudsning. Fornuftige priser. Oplevede en enkelt blodregn efter en pudsning og det var jeg rigtig ked af da vinduerne var meget medtaget. Kontaktede kontoret og dagen efter var de pudset igen uden beregning. Det er god service!
5 Stjernet oplevelse
5 Stjernet oplevelse. Aldrig har vores vinduer vÊret flottere! KÊmpe anbefaling
I er altid sÞde og i godt humÞr mÞderâŠ
I er altid sÞde og i godt humÞr mÞder mig med et smil tak for det hilsen Randi
Dejligt af få besÞg af Olsens Polering
Dejligt af få besÞg af Olsens Polering
Vinduerne står rene og pÊne, der er ikke noget at komme efter, flot arbejde
Lis og Arne Korsgaard
Aldrig bÞvl og super service
Aldrig bÞvl og det er bare noget der duâr!
Har for Ã¥r tilbage haft andre pudsede, men de kan altsÃ¥ ikke vÊre med her. Vinduerne bliver vasket sÃ¥ ingen spindelvÊv og lig. SÃ¥ 5 stjerner herfra ðð€
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã