Man skal lede lÊnge efter en som brÊnder mere for sit Þl end indehaver af denne webshop Det skinner igennem hvordan han ogsÃ¥ behandler sine kunder Webshoppen udvalg er glimmrende og har et f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Enkelte barley wine var udgået. Martin ringede til mig om alternativer og vi blev hurtigt enige om erstatninger. God, hurtig service.
Jeg har handlet hos Ãltanken i smÃ¥ to Ã¥r efterhÃ¥nden, og som kunde kan man vÊre sikker pÃ¥, at Martin altid gÞr sit bedste for at levere en god oplevelse. Udvalget af Þl er stort og bredt, og kvalitete... ãã£ãšèŠã
Altid en fornÞjelse at handle ved Ãltanken. De har altid gode priser og servicen er i top. Seneste order blev leveret ved dÞren, grundet en forsinkelse fra leverandÞren af. Alt i alt en stor anbefalin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med Ãltanken vil jeg gerne gÞre det nemt at finde gode kvalitetsÞl til alle priser. For mig handler Þl ikke om snobberi eller regler â det handler om smag, oplevelser og om at finde noget, man virkelig har lyst til at drikke. Derfor er tanken bag Ãltanken simpel: God Þl skal vÊre for alle. Uanset om du er helt ny i specialÞl, eller du allerede ved prÊcis hvilken stil du elsker, vil jeg gÞre mit bedste for at give dig et godt udvalg, fair priser og en god service.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tryk!KÞb!!&Nydð»ð
Det skinner igennem hvordan han også behandler sine kunder
Webshoppen udvalg er glimmrende
og har et fint layout
Priserne er i den lave ende sammenlignet med lignendes steder
Leveringen sker flere ganger personligt og er afsindigt hurtigt effektueret
Hvad mere kan man Þnske sig som ÃlElsker ??? De BEDSTE anbefalinger herfra
God service og kontakt ved spÞrgsmål
Opringning om alternative varer
Godt udvalg af skÞnne Þl
Godt udvalg af skÞnne Þl, hurtig levering og varerne er pakket forsvarligt. Meget tilfreds og vender tilbage igen igen ð
Endnu en god oplevelse hos Ãltanken.
Endnu en god oplevelse hos Ãltanken.
Bestillingen blev sendt hurtigt, emballagen var solid, og alle Þllene kom frem uden problemer. Udvalget er som altid stÊrkt, og det er farligt nemt at finde noget spÊndende til samlingen.
Kan varmt anbefales til andre ÞlnÞrder.
âââââðº
Hurtig levering og super service ðºðº
God service og rigtig gode Þl ð
Stort udvalg og glimrende service.
Super god service
Super hurtig eksekvering â â â
Jeg har oplevet god kundeservice ogâŠ
Jeg har oplevet god kundeservice og dialog, man fÞler sig vÊrdsat som kunde. Derudover er der gode priser, hurtig levering.
Vil helt sikkert handle igen, og anbefale.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã