レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Et besÞg vÊrd, eller faktisk et must, hvis man gÃ¥r ind for bÊredygtighed og samtidig kan li’ at shoppe lÊkkert tÞj til mere end overkommelige priser. Jeg er og har vÊret kunde lige siden Ã¥bning, og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig flinkt personale, som er smilende og hjÊlpsomme, og det er en flot butik, men vi havde desvÊrre ikke succes med at leje en stand her. Standlejen oversteg det belÞb vi fik ud af salget, sÃ¥ det v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den fineste genbrugsbutik med det sÞdeste personale. Fungere super godt bÃ¥de som kÞber og sÊlger. Jeg har fÃ¥et kÞbt lÊkkert tÞj til gode priser. Derudover har jeg ogsÃ¥ fÃ¥et ryddet lidt ud af garde... もっず芋る

䌁業情報

1. 叀着店
  2. 子䟛服店
  3. 衣料品店
  4. ファッション アクセサリヌ店
  5. リサむクル ショップ
  6. ノィンテヌゞ クロヌズ専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos Om-klÊdning kan du finde tÞj og accessories, til voksne og bÞrn. PrimÊrt secondhand og bÊredygtigt. SÊlg ud af dine egne goodies, eller kÞb i butikken. Til gavn for bÃ¥de miljÞ og pengepung ♻ Du kan sÊlge ved at leje en stand pÃ¥ hjemmesiden, eller komme ind i butikken, med enkelte varer til vores Single Sale. KÞb kan bÃ¥de ske i butikken og pÃ¥ vores instagram https://www.instagram.com/om_klaedning/

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

36件のレビュヌ

En lille perle af en genbrugsbutik!

Jeg vil varmt anbefale denne fine, lille genbrugsbutik. Der er altid pÊnt og ryddeligt, og man kan mÊrke, at der bliver lagt kÊrlighed i bÃ¥de indretningen og udvalget. Personalet er utroligt sÞde og imÞdekommende – man fÞler sig virkelig velkommen. Her er det en fornÞjelse at gÃ¥ pÃ¥ opdagelse, og man gÃ¥r sjÊldent tomhÊndet derfra. En sand skattekiste for bÃ¥de nysgerrige og genbrugsglade sjÊle!

2025幎6月17日

Om-KlÊdning からの回答

Vi er vilde med kunder som dig. Tusind tak for din anmeldelse💚

Tak for en super fin butik💛

Jeg har en stand i OmklÊdning, og har nu forlÊnget min stand adskillige gange✹
Som kunde bliver man budt velkommen med smil, og er utrolig hjÊlpsomme💛
Man kan nemt blive afhÊngig af OmklÊdning ✹
De er super gode til, at lÊgge tÞj op i IG/FB og gÞr meget ud af, at fÃ¥ tingene til at se lÊkkert og pÊnt ud💛

2025幎8月14日

Om-KlÊdning からの回答

Tusind tak for dine rosende ord og anmeldelse💚

KÊmpe anbefaling af Om-klÊdning i

KÊmpe anbefaling af Om-klÊdning i Musicon!

Jeg har stand derude for 3. Gang og har stor succes med at sÊlge ud af min garderobe. Personalet er så sÞde og gÞr meget ud af at fremhÊve tÞj og accessories som man sÊlger!
Deres platform pÃ¥ Instagram har ogsÃ¥ stor succes og bidrager til Þget salg i hele Danmark, de er sÃ¥ tjekkede og jeg finder altid noget nyt nÃ¥r jeg kommer pÃ¥ besÞg i deres butik 💚💚💚

2025幎8月6日

Tak Amanda. Det sÊtter vi stor pris på💚

Et besÞg vÊrd

Var sÃ¥ heldig at fÃ¥ to fantastiske fund med mig, da jeg besÞgte OmklÊdning i gÃ¥r🀩virkelig sÞd betjening🥰kommer snart igen🌞

2025幎8月5日

Om-KlÊdning からの回答

Og vi glÊder os til at se dig Karina💚

GenbrugstÞj prÊsenteret pÃ¥ den fineste

GenbrugstÞj prÊsenteret på den fineste måde.
Butikken er så pÊn og indbydende.
TÞjet er lÊkkert og pÊnt. Der stilles krav til det og man vil derfor ikke mÞde en stand med tÞj der er forvasket og ude af form.
Jeg elsker at komme forbi og bliver altid inspireret og ofte fristet.
PrÊsentation af tÞj på Instagram er så godt tÊnkt og et kÊmpe plus for standlejere.
Bedste anbefaling herfra🙂

2025幎8月2日

Om-KlÊdning からの回答

Vi er sÃ¥ glade for skÞnne anmeldelser som din💚

Super flot butik og sÞdt personale

Super flot butik og sÞdt personale. Det fÞles ikke som at handle brugt tÞj, selvom priserne er derefter. Helt klart Roskildes bedste 2nd hand tÞj butik!
⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

2025幎3月26日

Om-KlÊdning からの回答

❀ Tusind tak for de sÞde ord og den gode anmeldelse.

Det skÞnneste butik i det sprÞde

SkÞnneste Om-klÊdning midt i det sprÞde Musicon.
Fantastisk sÞde medarbejdere, der altid står klar med et smil og hjÊlp.
Jeg har flere gange solgt ud af min egen garderobe, og har også selv fundet nogle lÊkre genbrugsfund. Man opretter nemt sine varer hjemmefra, og sÊtter det op i butikken, herefter kan man nemt fÞlge med i sit salg.
En af de bedste butikker jeg fÞlger på Instagram, hvor de lÊgger flotte stories op, hvor man meget let kan blive inspireret. Personalet er super sÞde til at hjÊlpe og skriver altid hurtigt tilbage.
Butikken byder også på upcycled varer, der er altid de fineste ting.

2025幎3月28日

Om-KlÊdning からの回答

Tusind tak for dine sÞde ord❀

Elsker tanken om genbrug

Elsker tanken om genbrug, men synes desvÊrre at priserne er al for hÞje i den ellers fine butik.

2025幎1月16日

Om-KlÊdning からの回答

Hos os er det de sÊlgende kunder som sÊtter priserne. Og der gÞr de faktisk ret godt. Der kan selvfÞlgelig godt vÊre enkelte ud af de 50 stande, som sÊtter priser i den hÞje ende. Men generelt er der ret stor tilfredhed med de gode priser, som matcher den gode kvalitet.

Tak fordi du elsker genbrug 💚

Next Level Genbrug

Vi er vilde med genbrug og vi er VILDE med Om-klÊdning.

Om-klÊdning er den absolut fineste genbrugsbutik, som ligger perfekt i hjertet af den lÊkre bydel Musicon i Roskilde. Jeg har haft stor succes med at sÊlge ud af min egen garderobe og har også selv fundet nogle pragtfulde ting. Butikken byder på genbrugstÞj -og sko af hÞj kvalitet med mange forskellige og virkelig lÊkre mÊrker til vanvittig gode priser, flotte smykker og uundvÊrlige accessories. Personalet er super sÞde til at hjÊlpe og skriver altid hurtigt tilbage. KÊmpe gevinst at fÞlge dem på Insta, hvor de lÊgger flotte stories/lives op, hvor man enten kan kÞbe eller blive inspireret. TÞv ikke med at skrive på varer, du er interesseret i, selvom du ikke bor tÊt på Roskilde - de sender også!

Om-klÊdning byder også på upcycled varer herunder håndlavede smykker og hårpynt, så man kan gå derfra med det absolut fineste mix. Systemet, hvor man opretter sine varer, er desuden virkelig nemt at gå til og så kan man fÞlge med i sit salg på sin profil.

Om-klÊdning er ikke bare en genbrugsbutik, men et fÊllesskab for alle os, der vÊrdsÊtter lÊkkert kvalitetstÞj til overskuelige priser, Êstetik og grÞn bÊredygtighed.

2024幎11月25日

Hej Lea,

Vi elsker ros. Og det her er jo den allerbedste af slagsen.
Du skal have kÊmpe tak for at vÊre med på rejsen mod en grÞnnere fremtid. Tak fordi du også mÊrker fÊllesskabet. Og tak for din skÞnne anbefaling.

Det varmer vores hjerter.

Bedste hilsener
Stine, Fridtjof og resten af Om-klÊdning

5 stjerner til Om klÊdning

Om klÊdning er den bedste genbrugs butik jeg har besÞgt - siden jeg er blevet kunde kÞber jeg nÊsten aldrig nyt tÞj mere. Der er altid spÊndende tÞj, sko og accessories til billige penge. Virkelig sÞde og hjÊlpsomme personale og ejere. Jeg er der nÊsten hver uge og finder tit noget som jeg leder efter eller mangler. Kan varmt anbefale!

2024幎11月15日

Om-KlÊdning からの回答

Sikke en dejlig ros at få. Det sÊtter vi virkelig stor pris på.
Tak fordi du stÞtter og anbefaler.

Rigtig dejlig dag,
Om-KlÊdning

Amazing for shoppers but not sellers

The shop is beautiful, and the people that work there are lovely. That rating would be 5/5 as a shopper, but my rating is based on renting a stand.

Firstly, its a lot of work, sorting, updating the database with the clothing details, then putting up all the clothes yourself with the label gun and size markers. I believe the cost was a little high for 3 weeks and then they take a percentage as well. In the end, we basically paid them 250 kr. Two separate times from different workers said "We do not usually sell clothes like that here" - that would have been really helpful from the start.

I get that because when I would sell clothes in North America, they would choose which pieces they wanted and then either you were paid for it then and there, or you got paid once it was sold.

This business model feels like its much more beneficial for the shop than the seller. But it is was also said several times "it is rare people lose money with a stand" -- unfortunately, I guess we are one of them.

But again, its an amazing shop with beautiful items to buy and great staff.

2/5 is not a great review I know and I always want to support local shops, but I had to be honest. It was way too much work to lose money.

2024幎11月5日

Hi there,

Thanks for the rewiew and wonderful words.

We have two different ways of selling on commission. You have used the one, where you do most of the work, and therefor the cheapest one. If you dont have time or want to label the items, we do it for 10kr a piece.

We also offer an option called "single sale". Only a few items at the time, but we do the work of labelling, pricing af hanging. The comission i higher on that option.

Hope to see you soon,
Fridtjof
Om-KlÊdning

Jeg blev anbefalet denne genbrugsguld

Jeg blev anbefalet denne genbrugsguld biks af en veninde.
Og jeg blev mÞdt af det sÞdeste personale som var hjÊlpsom og forklarede hvordan konceptet fungerede.
Jeg endte op med et meget skÞnt kÞb.

Og er ikke sidste gang jeg kommer derind.
Jeg fÞlger altid på Instagram deres sidste nye Updates.

Er crazy med genbrug, og kÞber sjÊldent nyt.

Tak for Jeres indsats, I er vÊrdsat.

Kh Lotte

2024幎8月1日

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse. Dejlig at hÞre om din oplevelse med butikken.

Tak for at sprede budskabet
Fridtjof

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling. Super fund af mÊrkevarer og gode ting til fair priser. Flot butik som er rar og indbydende. Absolut vÊrd at besÞge. Stor anbefaling.

Hej Lizette,

Tusind tak for din stÞtte og anbefaling.
Det betyder utoligt meget for os.

Hilsen Om-KlÊdning

Autentisk genbrugsoplevelse

Autentisk genbrugsoplevelse - med en garanti for at det kun er gode & velholdte varer der sÊlges.
Altid hjÊlpsomt personale, som sÞrger for en uformel, hyggelig og hjemlig atmosfÊre i butikken.
Jeg har både selv haft en stand og handler jÊvnligt i Om-KlÊdning, på Instagram og i den fysiske butik.

2024幎6月8日

Sikke dejlige ord Linda,

Tak for din stÞtte og ros.

På gensyn i Om-KlÊdning

Jeg er glad og tilfreds kunde hos Om

Jeg er glad og tilfreds kunde hos Om KlÊdningen, bÃ¥de i butikken og online handel via Instagram 😘 Jeg er vild med konceptet. Butikkens ejere og ansatte er altid gode til at hjÊlpe og svarer hurtigt, hvis man skriver ❀ Jeg vil til hver en tid anbefale dem videre til andre ♻

2024幎7月19日

Hej Sandra,

Tusind tak for din sÞde anbefaling og de rosende ord. Det betyder meget for os.

På gensyn på Insta og i butikken

Bh

Oplever altid god service

Oplever altid god service. Senest var et kÞb af en LV taske. Ejerne går meget op i, at de ting der sÊlges i butikken er Êgte. Det gav en rigtig god og tryg oplevelse.
Derudover elsker jeg bare det bÊredygtige koncept.

Hej Tanja,

Mange tak fordi du deler dine oplevelser og er med på vores rejse, mod en mere bÊredygtig fremtid.

Tak for din stÞtte

Fantastisk 🀩

Roskildes absolut bedste butik med det sÞdeste personale. Jeg kigger forbi butikken et par gange om mÃ¥neden og finder altid fine sager. Jeg har ogsÃ¥ selv solgt tÞj i butikken og personalet er altid super smilende og imÞdekommende! De varmeste anbefalinger herfra 🫶🏻

Hej Helle,

Stor tak for den store ros. Det varmer vores hjerter.

PÃ¥ gensyn
Alle os i Om-KlÊdning